کرونا به پالایشگاههای نفت رسید
فهرست پالایشگاههای نفت که در پی شیوع ویروس کرونا و افت کم سابقه تقاضا برای نفت ناچار شدهاند تولیدشان را کاهش دهند، رو به افزایش است. به گزارش ایسنا، قرنطینه سه میلیارد نفر در جهان که معادل ۴۰ درصد از جمعیت جهان هستند، تقاضا برای سوخت را دچار افت شدیدی کرده است. بانک آمریکایی گلدمن
فهرست پالایشگاههای نفت که در پی شیوع ویروس کرونا و افت کم سابقه تقاضا برای نفت ناچار شدهاند تولیدشان را کاهش دهند، رو به افزایش است.
به گزارش ایسنا، قرنطینه سه میلیارد نفر در جهان که معادل ۴۰ درصد از جمعیت جهان هستند، تقاضا برای سوخت را دچار افت شدیدی کرده است.
بانک آمریکایی گلدمن ساکس پیش بینی کرده که تقاضا برای نفت در هفته جاری ۲۶ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا می کند که معادل بیش از یک چهارم میزان تقاضا در سال ۲۰۱۹ است.
منابع آگاه به رویترز اظهار کردند که پالایشگاههای اروپایی در مواجهه با قرنطینه گسترده مردم این منطقه، تولیدشان را تاکنون برای آوریل حداقل ۱.۳ میلیون بشکه در روز کاهش دادهاند و انتظار می رود تولیدشان را کاهش بیشتری دهند. این کاهش علاوه بر کاهش ۷۰۰ تا ۷۵۰ هزار بشکه در روز تولید است که پیش از این از سوی پالایشگاههای اروپایی برنامه ریزی شده بود.
در ترکیه که مصرف کننده بزرگ فرآورده های نفتی مانند سوخت جت و دیزل است، پالایشگاه توپراس میزان فعالیت تاسیسات پالایش خود در ترکیه را به دلیل افت تقاضا برای سوخت، ۲۰ تا ۵۰ درصد کاهش داده است.
پالایشگاه گرانگ ماوث انگلیس به ظرفیت ۲۰۰ هزار بشکه در روز دو واحد از سه واحد خود را در دو هفته گذشته تعطیل کرده است. با این حال سخنگوی این پالایشگاه بدون توضیح بیشتر، به رویترز گفت: این محل باز و فعال است.
پالایشگاهها در ایتالیا، آلمان و اسپانیا تولیدشان را کاهش داده یا به طور کامل تعطیل کردهاند.
در هند که سومین اقتصاد بزرگ آسیا است، شرکت ایندین کورپ و شرکت پالایش و پتروشیمی مانگالور پالایش نفت خام را یک سوم کاهش داده و برای خرید نفت وضعیت اضطراری اعلام کردهاند که به آنها اجازه می دهد دریافت نفت قراردادی را به تاخیر بیاندازند.
جمعیت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفری هند تحت قرنطینه سه هفته ای قرار گرفته که بزرگترین قرنطینه در جهان است.
بر اساس گزارش رویترز، در کانادا، شرکت پالایش نورث آتلانتیک به سهامدارانش اعلام کرد که تولید پالایشگاه “کام بای چنس” به ظرفیت ۱۳۰ هزار بشکه در روز را به دلیل نگرانی نسبت به ایمنی کارکنان تعطیل میکند که نخستین پالایشگاهی خواهد بود که به دلیل اپیدمی کرونا در آمریکای شمالی فعالیتش را متوقف میکند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0