تاریخ انتشار : دوشنبه 1 نوامبر 2021 - 19:12
کد خبر : 68147

کشتارگاه‌های طیور لرستان رتبه‌بندی می‌شوند

کشتارگاه‌های طیور لرستان رتبه‌بندی می‌شوند

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: بر این اساس کشتارگاه‌های طیور در استان در سه رده A پلاس، A و B رتبه‌بندی می‌شوند. اسفندیار حسنی مقدم در جلسه رتبه‌بندی کشتارگاه‌های طیور که دوم تیرماه برگزار شد، اظهار کرد: ۱۰ کشتارگاه طیور در سطح استان فعالیت دارند و به‌طور میانگین در ۲۴ ساعت توان کشتار ۲۵۰

کشتارگاه‌های طیور لرستان رتبه‌بندی می‌شوند

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: بر این اساس کشتارگاه‌های طیور در استان در سه رده A پلاس، A و B رتبه‌بندی می‌شوند.

اسفندیار حسنی مقدم در جلسه رتبه‌بندی کشتارگاه‌های طیور که دوم تیرماه برگزار شد، اظهار کرد: ۱۰ کشتارگاه طیور در سطح استان فعالیت دارند و به‌طور میانگین در ۲۴ ساعت توان کشتار ۲۵۰ تن مرغ را دارند.
وی تصریح کرد: با توجه به ممیزی دوره‌ای انجام شده توسط همکاران اداره‌کل دامپزشکی استان کشتارگاه‌های طیور لرستان بر اساس تجزیه‌وتحلیل اطلاعات و زیرساخت‌های موجود شامل تجهیزات و امکانات، سردخانه‌ها و تعداد پرسنل در راستای ساماندهی بازار مرغ و ارتقاء کیفیت ظاهری و کیفیت گوشت مرغ ساماندهی می‌شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عوامل مؤثر در رتبه‌بندی کشتارگاه‌های طیور استان را شرایط عمومی و بهداشتی کشتارگاه، تعداد پرسنل تخصصی مرتبط، سرانه مصرف جمعیتی در هر شهرستان، میزان آب کشتارگاه‌ها، وضعیت دفع فاضلاب کشتارگاه و تبدیل ضایعات و بررسی میدانی در خصوص محصول استحصالی اعلام کرد.
حسنی مقدم فواید رتبه‌بندی کشتارگاه‌های طیور را میزان ورودی و خروجی مرغ به کشتارگاه، ملزم شدن کشتارگاه‌ها به رعایت موازین بهداشتی ابلاغ شده توسط دامپزشکی، ارتقاء کیفیت مرغ استحصالی، کشتار روزانه و در دسترس بودن مرغ تازه، توزین مناسب گوشت بر اساس سرانه جمعیتی، جلوگیری از خروج اندرونه مرغ به‌صورت فله و نظارت مستمر و مناسب در چارچوب اتاق پایش برشمرد.
وی با اعلام اینکه امنیت غذایی و سلامت غذایی از جمله وظایف وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: در راستای حفظ سلامت جامعه ضروری است اعمال سیاست کنیم و طی یک برنامه زمان‌بندی به کشتارگاه‌ها اعلام شود نسبت به رفع نواقص و ساماندهی کشتارگاه طیور بر اساس رتبه‌بندی‌های موردنظر اقدام کنند.
منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها