تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دسامبر 2021 - 18:36
کد خبر : 163072

کنار کشیدن از صندوق رای، مشکلات را حل نمی کند/ شورای نگهبان مهربان تر برخورد کند

کنار کشیدن از صندوق رای، مشکلات را حل نمی کند/ شورای نگهبان مهربان تر برخورد کند

یک نماینده مجلس گفت: هم مردم باید در انتخابات مشارکت کنند و هم گروه ها و احزاب سیاسی در این انتخابات مشارکت کنند و مردم را برای شرکت در انتخابات تشویق کنند و سخن از کنار کشیدن به میان نیاورند و همچنین شورای نگهبان باید مقداری مهربان تر با کاندیداها برخورد کند. به گزارش ایسنا،

کنار کشیدن از صندوق رای، مشکلات را حل نمی کند/ شورای نگهبان مهربان تر برخورد کند

یک نماینده مجلس گفت: هم مردم باید در انتخابات مشارکت کنند و هم گروه ها و احزاب سیاسی در این انتخابات مشارکت کنند و مردم را برای شرکت در انتخابات تشویق کنند و سخن از کنار کشیدن به میان نیاورند و همچنین شورای نگهبان باید مقداری مهربان تر با کاندیداها برخورد کند.

به گزارش ایسنا، علی مطهری امروز (پنجشنبه) در نشستی خبری با حضور اهالی رسانه، با تبریک میلاد حضر امیرالمومنین(ع) اظهار کرد: هدف از این دعوت ضمن بررسی مسائل روز، اعلام نامزدی خود در انتخابات ۱۴۰۰ است.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط کشور و با توجه به تجربه و توانایی که در خودم احساس می کنم، لازم دیدم وارد این میدان بشوم.

مطهری گفت: همان طور که رهبر انقلاب فرمودند مشارکت بالا در انتخابات آینده مساله تاثیرگذاری است. ایشان فرمودند انتخاب اصلح در درجه دوم قرار می گیرد؛ هدف ما باید این باشد که مشارکت را در انتخابات بالا ببریم. درست است که مردم گلایه هایی از حوادث سال گذشته دارند، فشارهای اقتصادی و سختی معیشت مردم باعث گله مندی هایی است، اما باید توجه داشت اگر می خواهیم شرایط کشور به لحاظ سیاست داخلی و خارجی بهبود پیدا کند لازم است مردم پای صندوق های رای بیایند و نظر خود را اعلام کنند.

وی گفت: با کنار کشیدن از صندوق های رای نه تنها مشکلات حل نمی شود بلکه افزوده می شود. هر مقدار مشارکت مردم افزون تر باشد انتخاب مردم واقعی تر خواهد بود.

این فعال سیاسی گفت: هم مردم باید در انتخابات مشارکت کنند و هم گروه ها و احزاب سیاسی در این انتخابات مشارکت کنند و مردم را برای شرکت در انتخابات تشویق کنند و سخن از کنار کشیدن به میان نیاورند و همچنین شورای نگهبان باید مقداری مهربان تر با کاندیداها برخورد کند و کسانی که قانون اساسی را قبول دارند و مشکلی ندارند را تایید کنند تا شور و نشاط خوبی بر پا شود.

مطهری یادآور شد: مشکلاتی امروز در کشور داریم؛ در بعضی زمینه ها موفق و در برخی زمینه ها توفیق نسبی و در برخی زمینه ها هم موفق نبودیم.  باید این کاستی ها را برطرف کنیم. باید شکاف های طبقاتی را کم کنیم. باید شکاف کم شود و مشکلات برطرف شود.

وی ادامه داد: نمونه حکومت مد نظر ما حکومت حضرت امیر(ع) است. صحبت کردن درباره عدالت و حق کار آسانی است. هر کسی می تواند ساعت ها درباره ضرورت عدالت صحبت کند، اما معلوم نیست در عمل او پایبند به عدالت و حق و انصاف باشد. خود ایشان می فرماید حق وسیع ترین چیزها است در مقام توصیف، اما در مقام انصاف دادن و عمل سخت ترین است. اگر کسی توانست در میدان عمل به حقیقت عمل کند می شود به حرفش اعتماد کرد.

مطهری یادآور شد: ایشان چهار سال و چند ماه در عمل پایبند به حرف های خود، دموکراسی و آزادی بیان بودند. در مورد ایشان گفته شده است که در محراب عدالت شهید شد.

مطهری در ادامه این نشست به تشریح ابعاد مختلف نوع حکومت داری حضرت علی (ع) پرداخت و گفت: ما یک نمونه عالی از حکومت اسلامی داریم و باید سعی کنیم حکومت ما هم در این حوزه باشد.

وی با اشاره به نوع رفتار حضرت علی (ع) با خوارج گفت: ایشان فقط زمانی که آن‌ها رفتار مسلحانه داشتند با این گروه برخورد کرد و این گروه تا قبل از این موضوع آزادی کامل در انتقاد و بیان نظرات خود را داشتند.

مطهری در ادامه به ضرورت عدالت ورزی در جامعه بر اساس ویژگی‌های حکومت‌داری حضرت علی (ع) پرداخت و گفت: کسی که شهوت قدرت را ندارد می تواند در جامعه عدالت برقرار کند. اگر کسی بتواند در حد امکان خودش را به این الگو نزدیک کند کار بزرگی کرده است.

وی گفت: من با توجه به شرایط داخلی و خارجی کشور احساس کردم باید وارد این میدان شوم و تصمیم گرفتم نامزدی خود برای انتخابات را اعلام کنم. برای انسانی که برای انجام وظیفه به میدان آمده باشد شکست معنی ندارد.  هر اتفاقی بیافتد برای ما خوشایند است. من صرفا احساس کردم در اینجا کسی مثل من باید وارد شود. به خدا توکل می کنیم و هر چیزی که پیش آید خوب است.

مطهری در پاسخ به پرسشی درباره رایزنی با شورای نگهبان جهت تایید صلاحیتش پس از عدم احراز صلاحیت در انتخابات ۱۳۹۸ گفت: رایزنی نداشتم با شورای نگهبان اما دلیلی برای رد صلاحیت خودم نمی بینم. هیچ تلاشی برای رایزنی نکردم. نمی دانم در آن دوران چه شرایطی بود اما دلیلی برای رد صلاحیتم نمی بینم.

بر اساس این گزارش، مطهری در تشریح دیدگاه‌های فرهنگی اش گفت: در حوزه فرهنگ هیچ وقت من به سخت گیری معتقد نبودم، اما معتقد بودم باید نظارتی باشد. اینکه بگویم امور فرهنگی باید رها باشد درست نیست، اما با سختگیری هم موافق نیستم. در مورد مسائلی مثل حجاب هم گفتم در درجه اول خود دولت باید برنامه ای برای کارکنان خودش داشته باشد.

وی ادامه داد: وقتی مردم ببینند دولت در موضوعی حساسیت دارد خودشان رعایت می کنند. در مجموع مردم ما احکام اسلامی و حساسیت های فرهنگی را رعایت می کنند. وقتی در کل کشور و نقاط دورافتاده در مجموع حجاب را رعایت می کنند، در مجموع رعایت حجاب در کشور قابل قبول است. در مورد مسائل فرهنگی هم همین طور است. به نظر من ما باید در مورد موسیقی سنتی خود سرمایه گذاری بیشتری بکنیم. این هنری است که ایران را به دنیا معرفی می کند.

این فعال سیاسی افزود: ما برنامه منسجمی برای حمایت موسیقی سنتی نداشتیم. یا در فیلم های سینمایی این نظارت که فیلم از نظر محتوا برای مردم مفید باشد نداشتیم. این نظارت ها را مفید می دانم اما اعتقادی به سخت گیری و سفارشی کردن امور هنری ندارم. اصل بر این است که مردم با عقاید خود کارها را انجام دهند. مردم ما احکام اسلام را پذیرفته اند. همین حجاب را هم پذیرفته اند؛ آن طوری که دیگران تبلیغ می کنند نیست.

وی ادامه داد: همین که حکومت ترویج فساد و فحشا نکند نود در صد کار انجام شده است. فرق ما با حکومت قبلی همین است.

مطهری در ارتباط با حضور جوانان در کابینه دولت گفت: ملاک اصلح بودن است. اینکه بگوییم حتما افراد باید جوان باشد آسیب‌زا است . باید از افراد متخصص استفاده کرد.

مطهری با اعلام مستقل بودنش در عرصه رقابت های انتخابات گفت: برای جناح های سیاسی خیلی نباید اصالت  را مورد تاکید قرار داد.  هر کسی که پیروز انتخابات باشد باید از  همه جناح ها استفاده کند. باید از همه افراد متخصص و متدین در همه جناح ها استفاده شود. یکی از کاستی های ما این بوده که هر گروهی که آمده دوستان خودش را آورده و رقبا را بیرون کرده است. هر کسی که پیروز شود اگر بخواهد کشور رو به پیشرفت برود باید از نیروهای متخصص و با تقوا استفاده کند. بر این دو شرط تاکید دارم. خیلی از افراد متخصص و باتقوا و صالح و اصلح مناعت طبعی دارند و اصلا درخواست پست نمی کنند باید رفت این افراد را پیدا کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر پست ها بر اساس آشنایی ها تقسیم می شود. باید گروهی باشد که این افراد را کشف کنند. ما افراد متخصص با تقوا زیاد داریم. هیچ تاکیدی بر مذاهب و قومیت و جنسیتی هم نباید باشد. از هر قوم و مذهب و جنسیتی فرد اصلح بود باید استفاده کنیم.  برای وزارتی می بینیم فردی بالاتر از بقیه است سنی است یا خانمی اصلح است از نظر تخصص و تقوا باید از همان ها استفاده شود. از هر گروهی اصولگرا و اصلاح طلب باید استفاده شود. در مورد انتخابات قبل معتقد بودم کسانی که ۲۴ میلیون به روحانی رای دادند در کابینه حق دارند اما آن ۱۴ میلیون رای به رئیسی هم هستند. من به روحانی پیام دادم از قالیباف به عنوان معاون اول استفاده کند تا نوعی ائتلاف شکل بگیرد. هر کسی پیروز انتخابات باشد حتما باید از همه گروه ها استفاده کند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها