تاریخ انتشار : دوشنبه 1 نوامبر 2021 - 19:37
کد خبر : 68300

۴١درصد تولیدات محصولات باغی سیستان و بلوچستان به خرما اختصاص دارد

۴١درصد تولیدات محصولات باغی سیستان و بلوچستان به خرما اختصاص دارد

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: وی با اشاره به اینکه ۴١درصد از تولیدات محصولات باغی سیستان و بلوچستان به خرما اختصاص دارد، افزود: سطح زیرکشت محصولات باغی استان ١٠٣هزار و ٣٨٨ هکتار است که ۶٠ درصد آن به خرما اختصاص دارد. به گزارش ایسنا امان اله طوقی

۴١درصد تولیدات محصولات باغی سیستان و بلوچستان به خرما اختصاص دارد

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: وی با اشاره به اینکه ۴١درصد از تولیدات محصولات باغی سیستان و بلوچستان به خرما اختصاص دارد، افزود: سطح زیرکشت محصولات باغی استان ١٠٣هزار و ٣٨٨ هکتار است که ۶٠ درصد آن به خرما اختصاص دارد.

به گزارش ایسنا امان اله طوقی اظهارکرد: برداشت خرما از نیمه خرداد ماه در استان سیستان و بلوچستان با ارقام زودرس شامل کتومی، نگال و آشوبه شروع و با ارقام دیررس مایکلی و هلیله در آبان ماه به پایان می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه ۴١درصد از تولیدات محصولات باغی سیستان و بلوچستان به خرما اختصاص دارد، افزود: سطح زیرکشت محصولات باغی استان ١٠٣هزار و ٣٨٨ هکتار است که ۶٠ درصد آن به خرما اختصاص دارد.
وی ادامه داد: برداشت خرمای مضافتی با سطح زیر کشت ٢٨ هزار و ۴٠٠ هکتار و خرما ربی با سطح زیرکشت ۲٢هزار و ۵٠٠ هکتار که بیشترین نخلستان‌ها را به خود اختصاص داده‌اند از نیمه اول مرداد ماه در این استان آغاز می‌شود.
وی با اشاره به اینکه از۶٢هزار  و٩١۴ هکتار نخلستان موجود در سیستان و بلوچستان ۴٩ هزار و ٧١٨ هکتار آن بارور بوده و سالیانه بیش از ۲۵٠هزار و ٨٩٨ تن انواع خرما تولید و روانه بازار مصرف می‌شود، گفت: نقش پررنگ بخش خصوصی در خرید، بسته بندی، نگهداری و صادرات و حمایت از سرمایه گذاران این محصول استراتژیک بسیار اساسی است.
طوقی  با اشاره به اصلاح و نوسازی نخلستان‌های سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به استعداد و توانمندی استان در تولید خرما، توسعه کشت ارقام جدید تجاری و بازار پسند نظیر خرمای پیارم و مجول در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار دارد.
منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها