تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 نوامبر 2021 - 12:33
کد خبر : 100706

ﺻﺪور 6 ﭘﺮواﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺿﺪﻋﻔﻮنی در خراسان شمالی

ﺻﺪور 6 ﭘﺮواﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺿﺪﻋﻔﻮنی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی جانشین معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ﺻﺪور شش ﭘﺮواﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺿﺪﻋﻔﻮنی در شهرستان های شیروان، جاجرم و فاروج خبر داد. دکتر امیر امانی با تشریح اقدامات مرتبط با شیوع ویروس کرونا در استان اظهار کرد: در این مدت چهار ﭘﺮواﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺿﺪﻋﻔﻮنی ﻛﻨﻨﺪه دﺳﺖ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ اﺗﺎﻧﻮل

ﺻﺪور 6 ﭘﺮواﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺿﺪﻋﻔﻮنی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی جانشین معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ﺻﺪور شش ﭘﺮواﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺿﺪﻋﻔﻮنی در شهرستان های شیروان، جاجرم و فاروج خبر داد.

دکتر امیر امانی با تشریح اقدامات مرتبط با شیوع ویروس کرونا در استان اظهار کرد: در این مدت چهار ﭘﺮواﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺿﺪﻋﻔﻮنی ﻛﻨﻨﺪه دﺳﺖ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ اﺗﺎﻧﻮل در ﺷﻴﺮوان و ﺟﺎﺟﺮم و دو ﭘﺮواﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﻠﻮل ﺿﺪﻋﻔﻮﻧﻲ ﻛﻨﻨﺪه ﺳﻄﻮح، در ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻫﺎی ﺷﻴﺮوان و ﺟﺎﺟﺮم و ﻓﺎروج صادر شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، وی به اقدامات صورت گرفته در حوزه دارو اشاره کرد و با بیان اینکه رایزنی با شرکت های تولیدکننده الکل و ضدعفونی کننده های پایه الکلی صورت گرفته است، ادامه داد: 25 هزار ژل و مواد ضد عفونی کننده در ابعاد 50 تا 500 سی سی تامین و توزیع شده است.

امانی ﺗﺸﻮﻳﻖ ﺑﻴﺶ از 15 ﺗﻮﻟﻴﺪی اﺳﺘﺎن ﺑﻪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺎﺳﻚ و ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﻲ ﺑﺎ ﺧﻴﺮ ﺑﺠﻨﻮردی ﻣﻘﻴﻢ ﭼﻴﻦ ﺑﺮای ﺗﺤﻮﻳﻞ ﺗﺠﻬﻴﺰات ﭘﻴﺸﮕﻴﺮی از شیوع ویروس کویید19 را از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی این معاونت عنوان کرد.

وی با اشاره به ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺤﻠﻮل ﺿﺪ ﻋﻔﻮﻧﻲ ﻛﻨﻨﺪه در آزﻣﺎﻳﺸﮕﺎه ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻏﺬا و دارو و ﺗﻮزﻳﻊ 300 ﻟﻴﺘﺮ ﺑﺮای متقاضیان در ادارات استان، افزود: ﺑﺮﮔﺰاری ﻛﻤﻴﺘﻪ ﻗﺮارﮔﺎه رﺻﺪ و ﭘﺎﻳﺶ ﺗﻮزﻳﻊ دارو و ﻣﻠﺰوﻣﺎت اﺳﺘﺎن، ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﻣﺘﻤﺮﻛﺰ ﺑﺤﺮان در داﻧﺸﮕﺎه، برآورد اوﻟﻴﻪ ﻣﻴﺰان ﻣﻠﺰوﻣﺎت ﻣﺼﺮﻓﻲ ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز در راﺳﺘﺎی ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﻛﺮوﻧﺎ (ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﻲ و دوﻟﺘﻲ) و ﺗﺎﻣﻴﻦ اﻋﺘﺒﺎر ﺟﻬﺖ ﺧﺮﻳﺪ ﻣﻠﺰوﻣﺎت از دیگر فعالیت ها بوده است.

جانشین معاون غذا و داروی دانشگاه همچنین از بازدید کارشناسان این معاونت از تعدادی از کارخانه های استان برای تولید الکل اتانول و تهیه محلول ضد عفونی پوست خبر داد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها