ایسنا/خراسان جنوبی رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: آشنایی هر چه بیشتر کشاورزان با دستاوردهای علمی و تحقیقاتی از جمله موضوعاتی است که باید برای امنیت زنجیره غذایی مردم و حرکت به سمت جهش تولید در استان مورد توجه جدی قرار گیرد.
غلامرضا قوسی، امروز یکشنبه ۱۷ فروردین در بازدید از مزارع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اظهار کرد: با تلاش و همراهی کشاورزان و مسئولین به دستاوردهای خوبی در زمینه تولید انواع مختلف محصولات کشاورزی دست یافتهایم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: آشنایی هر چه بیشتر کشاورزان با دستاوردهای علمی و تحقیقاتی از جمله موضوعاتی است که باید برای امنیت زنجیره غذایی مردم و حرکت به سمت جهش تولید در استان مورد توجه جدی قرار گیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: تولید ارقام مختلف جو، گندم و تریتیکاله در کنار تولید دانههای مختلف روغنی، از موفقیتهای مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان است که باید در راستای معرفی این دستاوردها به عموم مردم و در راستای استفاده از خدمات دولت در این حوزه اهتمام ویژهای به عمل آید.
قوسی بیان کرد: بخش کشاورزی و دامپروری به لحاظ جایگاه آن در اقتصاد، نقش بسیار مهمی در ایجاد اشتغال و جهش تولید و توسعه استان ایفا میکند.
وی اظهار کرد: بخش کشاورزی و دامپروری به لحاظ جایگاه آن در اقتصاد، نقش بسیار مهمی در جهش تولید و توسعه اقصادی استان ایفا میکند، بنابراین یکی از دستگاههایی که تاثیر به سزایی در برآورده ساختن شعار سال ایفا میکند، جهاد کشاورزی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، رکن اصلی و اساسی در هر جامعه را نیروی انسانی دانست و بیان کرد: تمام امورات باید در راستای نیاز بهرهبرداران صورت پذیرد و با برنامهریزی بهتر نیازهای جامعه هدف و بهرهبرداران برطرف شود.
قوسی، توسعه گلخانهها، آموزش و ترویج بهرهبرداران و کارشناسان، اجرای برنامههای اصلاح نژاد دام، تامین به موقع نهادههای کشاورزی و استفاده از بذور اصلاح شده را از مهمترین برنامهها در سال جدید برای جهش تولید عنوان کرد.
وی در خصوص استفاده از پتانسیلها و ظرفیتهای استان، خاطرنشان کرد: استفاده از پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در استان از قیبل تعاونیها و تشکلهای بخش کشاورزی، صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی، صندوق زنان، نظام صنفی، نظام مهندسی و همکاری متقابل سازمان جهاد کشاورزی و ادارات تابعه و بانک کشاورزی میتواند باعث افزایش بیش از پیش تولید در بخش کشاورزی و جهش تولید در خراسان جنوبی شود.
انتهای پیام