اخبار 27

آغاز بکار کنگره سراسری «همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی» در گیلان

آغاز بکار کنگره سراسری «همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی» در گیلان

ایسنا/گیلان بیست و سومین کنگره سراسری «همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی» با حضور مسئولین کشوری و استانی در دانشگاه گیلان آغاز به کار کرد.

احمد رضی امروز در افتتاحیه بیست و سومین کنگره سراسری «همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی» که به میزبانی دانشگاه گیلان در حال برگزاری است، اظهر کرد: در شرایط تحریمی حاضر بر کشور و از آنجایی که رونق تولید از ضروریات است اهمیت به این سه رکن همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت بیش از گذشته لازم و احساس می شود.

وی تصریح کرد: کمک به جهش تولید، تحقق اقتصاد دانش بنیان، تولید دانش نوین و کمک در راستای تکمیل چرخه نوآوری را از دستاوردهای گفت وگوی اثرگذار میان دولت، دانشگاه و صنعت برشمرد.

رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به ظرفیت استان های مختلف در تحقق این همکاری ها افزود: برگزاری بیست و سومین کنگره به میزبانی دانشگاه گیلان فرصتی است تا ظرفیت های استان بررسی و از آنها برای حل مشکلات بهره برد.

وی تصریح کرد: این کنگره با هدف بررسی و تعیین نقش دولت، دانشگاه‌ها و بخش خصوصی در تحکیم ارتباط فی ما بین، دستیابی به ساز و کارهای لازم و تعیین استراتژی های مناسب به صورت سخنرانی ها و نشست‌های تخصصی و نیمه حضوری در حال برگزاری است.

رئیس دانشگاه گیلان اهداف کلی این کنگره را بررسی ساختار و جایگاه سازمانی متولیان ارتباط صنعت و دانشگاه، آسیب شناسی مدل‌ها و فرآیندهای این ارتباط، جایگاه دانشگاه‌های کارآفرین و نسل سوم، تبیین سیاست‌ها و راهکارهای کارآفرینی، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی و رفع نیازهای صنعت، و اکوسیستم نوآوری عنوان کرد.

وی از ایجاد دفاتر (R&D) در دانشگاه گیلان خبر داد و گفت: طی سالیان اخیر 9 دفتر (R&D)شرکت ها و صنایع مختلف در دانشگاه گیلان راه اندازی شده است.

رضی، تاسیس شورای صنعت در دانشگاه گیلان را یکی دیگر از اقدامات موثر صورت گرفته طی سالیان اخیر دانست و افزود: این شورا در راستای هدایت تحقیقات دانشگاهی به سمت پژوهش‌های کاربردی و صنعتی تشکیل شده است و دارای زیرگروه های تخصصی در بخش های مختلف است که میتواند به عنوان مدل موفق برای سایر استان ها باشد.

وی از انعقاد 196 قرارداد همکاری دانشگاه گیلان با شرکت ها و صنایع خبر داد و گفت: این تعداد قرار داد حرکت رو به جلو برای این دانشگاه محسوب می شود و بیش از 40 قرار داد منعقده شده با بخش خصوصی است.

رئیس دانشگاه گیلان با تاکید بر اینکه دانشگاه گیلان بخشی از سیاست های خود را فعالیت در راستای رفع نیازهای صنعت و جامعه قرار داده است؛ گفت: توجه به حل مسائل تخصصی جامعه توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی یکی از مهمترین اقدامات در تحقق این سیاست است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید نقش حلقه واسط را در حل مشکلات جامعه ایفا کند، یادآور شد: دانشگاه ها باید هم در ارتباط با مدیران و صاحبان صنایع تا مسائل خاص صنعت را به صورت پیوسته پیگیری و در صدد حل و رفع آن قدم بردارد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *