ابراز نگرانی از وضعیت ورودیهای ریلی و هوایی خوزستان
ایسنا/خوزستان رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با ابراز نگرانی از وضعیت ورودیهای ریلی و هوایی استان خوزستان گفت: ما در این زمینه نگرانی خود را ابراز کردیم و با استاندار خوزستان در این زمینه صحبت کردهام و سعی کردهایم این موضوع را پیگیری کنیم اما این موضوع یک بحث ملی است و باید از وزارت راه
ایسنا/خوزستان رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با ابراز نگرانی از وضعیت ورودیهای ریلی و هوایی استان خوزستان گفت: ما در این زمینه نگرانی خود را ابراز کردیم و با استاندار خوزستان در این زمینه صحبت کردهام و سعی کردهایم این موضوع را پیگیری کنیم اما این موضوع یک بحث ملی است و باید از وزارت راه در این خصوص اجازه گرفته شود.
دکتر شکرالله سلمانزاده اظهار کرد: از ابتدای اسفندماه تاکنون ۱۵ هزار و ۵۲۶ نفر با علائم مشکلات تنفسی به مراکز درمانی جنوب غرب خوزستان مراجعه کردهاند که ۹۶۹ نفر از این تعداد بستری و ۸۵۲ نفر از این تعداد نیز ترخیص شدند.
یه گزارش ایسنا، وی افزود: در مجموع تاکنون ۹۰ مورد مثبت قطعی ابتلا به کروناویروس در جنوب غرب خوزستان ثبت شده که ۳۵ نفر از این تعداد از آبادان، ۳۸ نفر از خرمشهر و ۱۷ نفر از شادگان هستند. تاکنون ۹ نفر نیز بر اثر ابتلا به کروناویروس در حوزه دانشکده علوم پزشکی آبادان فوت کردهاند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: خوشبختانه ۵۵ نفر از موارد قطعی ابتلا به کرونا با حال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.
سلمانزاده بیان کرد: همچنین از مردم میخواهیم به سامانه salamat.gov.ir مراجعه و پرسشنامه را تکمیل کنند تا از وضعیت سلامت شهروندان اطلاع داشته باشیم.
وی افزود: تمام مراکز بهداشتی و درمانی، خانههای بهداشت، پایگاههای سلامت و به ویژه مراکز مشخص شده تحت عنوان مراکز ۱۶ ساعته در هر سه شهرستان آماده ارائه خدمات به شهروندان در ایام تعطیلات هستند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با ابراز نگرانی از وضعیت ورودیهای ریلی و هوایی استان خوزستان گفت: ما در این زمینه نگرانی خود را ابراز کردیم و با استاندار خوزستان در این زمینه صحبت کردهام و سعی کردهایم این موضوع را پیگیری کنیم اما این موضوع یک بحث ملی است و باید از وزارت راه در این خصوص اجازه گرفته شود.
سلمانزاده بیان کرد: امروز نیز با فرماندار خرمشهر جلسهای داریم و این موضوع با وی نیز مطرح میشود و سعی میکنیم از حمایتهای فرماندار خرمشهر نیز استفاده کنیم تا بیشتر از منطقه خود حفاظت کنیم.
وی با اشاره به تاثیر انجام پایشها در شمار مبتلایان، افزود: با توجه به اینکه این بیماری دوره نهفته دارد، اثر هر اقدامی که انجام میشود یک تا دو هفته بعد مشخص خواهد شد بنابراین نتیجه اقدامات شورای تامین در روزهای آینده باید مشخص شود. حداقل نتیجه اقدامات در زمینه کنترل مبادی ورودی و بازارها، باید این باشد که شاهد پیک بیماری یعنی مراجعه تعداد زیادی افراد به طور ناگهانی به مراکز درمانی نباشیم.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0