اخبار 55

اتصال منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان به بندر چابهار/ هزار و ۱۰۰ نفر اشتغالزایی در منطقه ویژه

اتصال منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان به بندر چابهار/ هزار و ۱۰۰ نفر اشتغالزایی در منطقه ویژه

ایسنا/کرمان مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان بر تشکیل کارگروه تسهیلگری در راستای رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، روح الله بهرامشاهی پیش از ظهر امروز 20 دی ماه در دیدار با فرماندار رفسنجان با اشاره به گزارشی از فعالیت‌های منطقه اظهار کرد: از بدو تأسیس منطقه تا کنون 68 واگذاری انجام شده که در حال حاضر 21 شرکت فعال، 4 شرکت نیمه‌فعال و 26 واحد واگذارشده اقدامی صورت ندادند و 12 واحد در حال ساخت و 5 واحد نیز غیرفعال هستند و در مجموع 1133 نفر اشتغالزایی شده است.

وی با اشاره به  طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان که باید به تصویب شورای عالی مناطق کشور برسد، از ایجاد طرح تحول در منطقه بر پایه سه محور ازجمله شرکت ملی صنایع مس ایران به‌عنوان محور اصلی، بنگاه‌های حاکمیتی و سرمایه‌های مردمی خبر داد و افزود: در خصوص سرمایه در گردش مردم طی 4 ماه اخیر استقبال زیادی صورت گرفته که به‌واسطه وجود مزیت گمرک در منطقه و تسهیل در واردات و صادرات بوده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان ادامه داد: در حال حاضر به‌دلیل کمبود آب، مجوز برای صنایع کم‌آب بر صادر می‌شود.

بهرامشاهی به راه‌اندازی مرکز جوار منطقه‌ای با همکاری فنی و حرفه‌ای و راه‌اندازی پژوهشکده نوع 3 با همکاری دانشگاه ولی عصر (ع) پرداخت و از مکاتبه با بانک گردشگری برای فعال‌شدن بخش گردشگری با توجه به ظرفیت‌های شهرستان یاد کرد.

به گفته بهرامشاهی، محور گردشگری منطقه تا دره راگه تعریف شده و با توجه به اینکه دره راگه جاذبه طبیعی منحصر به‌فردی به شمار می‌رود، این محور زیرساخت خوبی در حوزه گردشگری شهرستان خواهد بود.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان همچنین از همکاری یک شرکت مشاوره‌ای دانش‌بنیان برای شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان رفسنجان با منطقه ویژه اقتصادی خبر داد.

بهرامشاهی از انجام طرح مطالعاتی خط ریلی به منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان خبر داد و گفت: در صورت ایجاد این خط و اتصال به خط کرمان، مستقیم به بندر چابهار متصل خواهد شد و یک مزیت خوب برای صنایع است.

وی در ادامه در رابطه با تأسیس صندوق پسته و راه اندازی پیست موتورسواری با همکاری باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان در منطقه ویژه اقتصادی مواردی را مطرح کرد.

بهرامشاهی تشکیل کارگروه تسهیل‌گری برای رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری در منطقه را ضرورت دانست و خواستار همکاری مسؤولان در این زمینه شد.

فرماندار ویژه شهرستان رفسنجان نیز در این دیدار داشتن سند توسعه و طرح جامع را برای یک مجموعه مهم دانست و اظهار کرد: اگر در چارچوب سند و با اهدافی که ترسیم شده پیش برویم به موفقیت می‌رسیم.

علی اکبر پورمحمدی راه‌آهن را یکی از زیرساخت‌های مهم سرمایه‌گذاری برای شهرستان برشمرد که استارت کار آن زده شده و تصریح کرد: داشتن خط ریلی برای منطقه ویژه اقتصادی هم یک مزیت خوب به‌شمار می‌رود.

فرماندار ویژه شهرستان رفسنجان در خصوص راه‌اندازی پیست موتورسواری، بر داشتن طرح جامع و دستگاه متولی که مسئولیت‌پذیری داشته باشد تأکید کرد و برای تأسیس صندوق پسته قول همکاری داد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *