اتمام پروژههای نیمهتمام و اداره ارزان شهر در بودجه ۱۴۰۱
ایسنا/اصفهان اعضای شورای ششم شهر اصفهان در بیست و چهارمین جلسه علنی خود تذکرات و پیشنهادهایی برای تدوین بودجه ۱۴۰۱ شهر اصفهان ارائه کردند و بر اتمام هرچه زودتر پروژههای نیمهتمام شهری، اداره ارزان شهر، توجه به کارکنان شهرداری و اولویتهای شهر اصفهان تأکید کردند.
منوچهر مهروی پور، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر اصفهان در این جلسه که امروز (یکشنبه،۱۲ دیماه) برگزار شد، به تدوین بودجه ۱۴۰۱ شهرداری اصفهان اشاره و اظهار کرد: از ویژگیهای بودجه خوب این است که قابل تحقق باشد، حبابی نباشد و با توجه به شرایط اقتصادی در سال آینده تدوین شود، ضمن اینکه باید با حداکثر خدمترسانی به شهروندان، کمترین فشار را برای اقشار آسیبپذیر داشته باشد.
وی یکی از اولویتهای بودجه ۱۴۰۱ را اتمام پروژههای نیمهتمام دانست و افزود: هرچقدر اجرای پروژههای نیمهتمام شهری به تأخیر افتد هزینه بیشتری به مردم تحمیل میشود. در کنار اجرای پروژههای ترافیکی، باید استفاده از پساب برای فضای سبز شهر در دستور کار قرار گیرد.
این عضو شورای شهر اصفهان بر ارزان اداره شدن شهر تأکید کرد و گفت: هرچقدر بودجه عمرانی نسبت به جاری افزایش یابد نشانه خوبی است. در بودجه سال آینده همچنین باید نگاه ویژهای به کارکنان شهرداری داشته باشیم و خبرهای خوبی برای کارگران شهرداری در بودجه ۱۴۰۱ داریم.
وی با طرح پیشنهاد تشکیل فراکسیون کارکنان شهرداری، اظهار امیدواری کرد که موضوعاتی همچون تأمین مسکن کارکنان شهرداری که در سالهای گذشته مغفول مانده در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد.
یاد گرفتهایم تقصیر را به گردن دیگران بیندازیم
مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون آب و مناطق کم برخوردار شورای شهر اصفهان نیز با بیان اینکه فرصت خدمت بهسرعت میگذرد، گفت: مردم هر روز و در هر مناسبتی از ما گزارش کار میخواهند. با گذشت ۵ ماه از دوره جدید مدیریت شهری با مسائل مهمی روبرو هستیم که باید در حل آنها بکوشیم. آلایندگی هوا از جمله این مسائل است که به دلیل عملکرد ناثواب مدیریتها، نفس مردم را به شماره انداخته است.
وی با اشاره به اینکه در نهادهای حاکمیتی نیز یاد گرفتهایم تقصیر را به گردن دیگران بیندازیم، گفت: سؤال این است که چرا در مدیریت شهری اقدامی در خور و انقلابی برای کاهش آسیبها نداریم؟
این عضو شورای شهر اصفهان خاطرنشان کرد: حل مشکلات ترافیک، جلوگیری از تردد خودروهای دودزا، هوشمندسازی شبکه حملونقل شهری و اصلاح و رفع مشکلات مسیرهای دوچرخه از جمله نکاتی است که شهردار اصفهان باید از معاونت حملونقل و ترافیک بخواهد که در این زمینه پاسخ دهد.
وی با اشاره به اصلاح مسیر پیاده راهها در برخی مناطق شهر، گفت: بسیاری از معابر کم برخوردار و مرکزی شهر نیاز به ترمیم و بهسازی معابر دارند، اما گویا برخی از مناطق در شهرداری بیشتر تمایل دارند به بزک شهر بپردازند.
شناسنامه معابر شهر بهینه شود
رئیس کمیسیون آب و مناطق کم برخوردار شورای شهر اصفهان گفت: برای جلوگیری از اتلاف منابع باید شناسنامه معابر شهر بهینه شود و اطلاعات مربوط به احداث، تعمیر و بازسازی معابر و پیادهروها به اطلاع عموم برسد تا از دوباره کاری جلوگیری شود.
وی همچنین بر لزوم تغییر رویکرد در حوزه فرهنگ شهر تأکید و اظهار کرد: شهردار اصفهان به برنامههای اجتماعی، فرهنگی، هنری و دینی که در شهر برگزار میشود بیشتر توجه کند، چون هنوز انتظاری که مردم دارند عملی نشده است. انتظار بود که خیلی زودتر حوزه فرهنگ شهر تغییر رویکرد صورت گیرد و در این زمینه باید از توان و اندیشه نیروهای خلاق حوزههای علمیه، دانشگاهها و مراکز فرهنگی در اجرای این رویدادها استفاده شود.
نادرالاصلی همچنین به تدوین بودجه ۱۴۰۰ شهرداری اصفهان اشاره و تأکید کرد: مواردی که در بودجه ۱۴۰۰ مورد بیتوجهی قرار گرفته، باید در بودجه سال آینده در نظر گرفته شود.
غلامحسین صادقیان، رئیس کمیسیون بهداشت و خدمات شهری شورای شهر اصفهان نیز به پهنهها و محلههای اوقافی از جمله محله فردوان اشاره و تصریح کرد: پیشنهاد میکنم تخفیفات ویژهای برای ساکنان این مناطق در نظر گرفته شود، چون معمولاً بیشتر ساکنان این محلات از نظر اقتصادی ضعیف هستند.
وی یکی از مهمترین مداخلات شهرداری را در موضوع آلودگی هوا، حفظ کیفیت و سرانه فضای سبز شهر دانست و گفت: انتظار داریم شهرداری با برنامهریزی منسجم نسبت به تملک پهنههای فضای سبز اقدام کند. در بودجه ۱۴۰۱ باوجود تأکیدات شورا، متأسفانه بودجهای برای تملک پهنههای بزرگ در نظر گرفته نشده، ازجمله پهنه ظهر آبادی در منطقه ۱۱ که در سالهای گذشته بهعنوان پروژه شاخص در نظر گرفته شده بود، اما اقدامی انجام نشده بود و امیدواریم شاهد آزادسازی این پهنه در غرب اصفهان باشیم.
غفلت از تبلیغات شهری بهعنوان یکی از درآمدهای پایدار
مصطفی نباتی نژاد، رئیس مرکز پژوهشهای شورای شهر نیز با بیان اینکه تبلیغات شهری و فضای شهری بهمثابه یک فرصت اقتصادی و فرهنگی است، گفت: شهر مثل یک گالری است که از فرصتهای آن استفاده نمیشود، درحالیکه میتواند یکی از درآمدهای پایدار ما باشد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه قراردادهای ما در حوزه تبلیغات شهری چندپاره است و در این زمینه یک کارگروه قدیمی وجود دارد که باید بهروز شود، تأکید کرد: درآمدهای شهرداری از این بخش باید مشخص و مشکلات برطرف شود.
رسول میرباقری، رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورا نیز از صاحبنظران که در بافت فرسوده طرح یا نظری دارند خواست طرحهای خود را به مدیریت شهری اصفهان ارائه کنند تا بتوانیم در پایان این دوره شاهد اتفاقات خوبی در بافت فرسوده باشیم.
فرزانه کلاهدوزان، عضو هیئت رئیسه شورای شهر اصفهان نیز با اشاره به در پیش بودن روز بزرگداشت مقام زن، پیشنهاد کرد امسال مدیریت شهری توجه ویژهای به این روز داشته باشد و رویدادهای قابلتوجهی به این مناسبت برگزار و خدمات و امکانات شهری برای استفاده از بانوان پیشبینی شود.
انتهای پیام