اخبار 36

اجرای بیش از 20 طرح در حوزه آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس از اجرای بیش از 20 طرح در حوزه آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی در سح استان خبر داد و گفت: والدین از تاثیرگذارترین عوامل در کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان محسوب می‌شوند.

به گزارش ایسنا منطقه فارس، احمد علی قهرمانی سه‌شنبه سوم اردیبهشت در اختتامیه هشتمین دوره جشنواره استانی نوجوان سالم با اشاره به رشد 54 درصدی آثار ارسالی به این جشنواره گفت: بیش از 72 هزار اثر از سراسر فارس به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

وی جشنواره نوجوان سالم را بستری مناسب برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان دانست و افزود: با توجه به گستردگی آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه، برای مقابله با این هجمه نیاز به راه‌اندازی یک نهضت در زمینه پیشگیری داریم.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس به  بیان اینکه”هزینه پیشگیری بسیار کمتر از درمان است “، تاکید کرد: در زمینه آسیب‌های اجتماعی نیز تکلیف همه ما تلاش برای تغییر دیدگاه جامعه نسبت به آینده دانش آموزان است تا زمینه کاهش آسیب‌ها در بین نسل آینده فراهم شود.

قهرمانی با اشاره  به رشد روز افزون علم و تکنولوزی و افزایش مشکلات زندگی شهر نشینی، گفت: این پیشرفت هم یک فرصت است و هم تهدید  و برای اینکه فرزندان ما از فرصت‌های رشد علم و دانش بهر‌ه‌مند شوند، باید آگاهی‌های لازم در زمینه استفاده درست از آن را به دست آورند و در این زمینه نقش والدین بسیار مهم و حساس است .

وی همچنین عنوان کرد: جشنواره نوجوان سالم از جمله این برنامه‌هاست که می‌تواند موجب گسترش نهضت فرهنگی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سطح مدارس، جامعه و در بین کودکان و نوجوانان شود.این جشنواره ظرفیت لازم برای آگاه سازی عمومی و ارتقای دانش و شناخت افراد در مورد رفتارهای پرخطر و جلب مشارکت برای ترویج شیوه زندگی سالم و پیشگیری از رفتارهای پرخطر و آسیب‌های اجتماعی را دارد .

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: جشنواره دو بخش ” خلاقیت‌های دانش آموزی ” و” ابتکارات مدرسه‌ای ” برگزار می‌شود که بخش  خلاقیت‌های دانش آموزی آن شامل ایده پردازی، مقاله، نقاشی، روز نامه دیواری، عکس، فیلم کوتاه، نرم‌افزار  چند رسانه‌ای، تئاتر، نمایش و انشاء است که دانش آموزان ابتدایی تنها می‌توانند در رشته نقاشی و انشاء آثار خود را ارسال کنند.

قهرمانی گفت: بخش  ابتکارات مدرسه‌ای  ویژه همکاران فرهنگی است که شامل الگوها و فنون آموزش و تدریس پیشگیری در کلاس درس ،  محصولات و منابع کمک آموزشی و فرهنگی پیشگیری و  پروژه‌های ابتکاری پیشگیری  و اقدام پژوهی بوده است .

وی یادآور شد: دراین جشنواره، والدین دانش آموزان در بخش مقاله و ایده پردازی و کارکنان مدارس نیز دربخش مقاله، ایده‌پردازی و ابتکارات مدرسه ای آثار خود را ارائه کردند.

منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *