اختتامیه همایش فتحالفتوح یک در دانشگاه شیراز برگزار شد
ایسنا/فارس آیین اختتامیه همایش “فتحالفتوح یک” با حضور فرمانده سپاه فجر استان فارس و دستاندرکاران همایش، در دانشکده حقوق دانشگاه شیراز برگزار شد.
فرمانده سپاه فجر فارس سهشنبه ۴ خرداد در آیین اختتامیه همایش علمی پژوهشی فتح الفتوح یک که در دانشکده حقوق دانشگاه شیراز برگزار شد، اظهار کرد: مقاومتی که امروز به اوج خود رسیده، به باور و یقینی تبدیل شده و نه تنها در دنیای اسلام، بلکه در سراسر عالم همه به این باور رسیدند که این نسخه، رهایی بخش است.
سردار یدالله بوعلی افزود: همه کسانی که به نوعی استکبار ستیز هستند، از پیروزی مردم فلسطین خوشحال شدهاند.
او ادامه داد: سپاه امروز تنها در یک بعد خاص فعالیت نمیکند و ظرفیتهای آن مبتنی بر استفاده از ظرفیت بسیج است.
سردار بوعلی با بیان اینکه بنا نیست سپاه مسئولیت و وظیفه هیچ مجموعه و شخصی را به عهده بگیرد، گفت: سپاه هم افزا در مسائل مختلف است و وظیفه ارتباط و هماهنگی مجموعههای گوناگون را بر عهده دارد.
فرمانده سپاه فجر فارس، حرکت فتح الفتوح یک را اتفاق خوبی در عرصه پژوهشی دانست و گفت: سپاه وظیفه دارد در ابعاد مختلف، متولیان امر را به کمک هم بیاورد تا به نتیجه مطلوب برسیم.
بوعلی با بیان اینکه فعالیتهای دیگری در استان، از جمله کنگره پیامبر اعظم با محوریت بسیج اساتید در حال انجام است، به لزوم حمایت از چنین برنامههای علمی تاکید کرد.
وضعیت حوزه علوم انسانی مطلوب نیست
ایمان ایمانی فر، سردبیر این همایش نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: در همایش فتح الفتوح یک، در کمال ناباوری، در موضوع تمدنی، ۲۵۶مقاله جذب شد که ۵۶مقاله در سیویلسکا پذیرش گرفتند.
او با بیان اینکه وضعیت ما در حوزه علوم انسانی، وضعیت مطلوبی نیست، تاکید کرد: نیاز به برگزاری چنین همایشهایی برای رسیدن به گام دوم داریم.
ایمانیفر گفت: از دو هفته آینده با ورود به سیویلیکا، با مقالاتی با موضوع تربیتی تمدنی مواجه میشویم که همگی تولیدی داخل هستند.
سردبیر این همایش با اشاره به حضور هفت استان در این همایش، عنوان کرد: موفق شدیم به عنوان حلقه میانی، یک جمع بزرگ در مجموعه علمی پژوهشی را رقم بزنیم.
در ادامه این برنامه، حجتالاسلام بهرامی نسب، معاون تعلیم و تربیت سپاه فجر فارس نیز اظهار کرد: همایش فتحالفتوح یک با نگاه به شبکه بزرگ و گسترده شجره صالحین در قالب یک شبکه تربیتی در دستور کار قرار گرفت.
او عنوان کرد: از آنجا که در روایات داریم برای قدرتمند شدن نیاز به عالم شدن هست، به این سمت و سو وارد شدیم و جنبه علمی تربیت را که کمترین حد مقالات را داریم، مورد توجه قرار دادیم.
عباسی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز نیز در این مراسم بیان کرد: فتح خرمشهر از دیدگاه سیاسی حقوقی، نخستین پیروزی ایرانیان بعد از صفویه و بعد از شکستهای ایران در جنگ با روسیه بود.
به گفته او، فتح خرمشهر، دوباره این اعتماد به نفس را به همه اقشار ایرانی داد و خرسندی مضاعف تری حتی نسبت به پیروزی انقلاب برای ملت ایران به همراه داشت.
عباسی با یادآوری اینکه پژوهشکده و اندیشکده ارکا با دست خالی، اما با همت جوانی، این سلسله همایشها را در سطح ملی انجام داد، به نهادسازی برای فعالیتها در عرصههای مختلف اشاره و عنوان کرد: عدم نهادسازی، باعث از بین رفتن کار و ارزش میشود و شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، سپاه و دیگر نهادهای انقلابی، از جمله این نهادسازیها در انقلاب اسلامی هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز با تاکید بر اینکه نهادینه سازی کردن، باعث ماندگاری یک هدف یا کار میشود، تصریح کرد: بیانیه گام دوم هم باید نهادیه شود تا شکوفا شود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا