تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 11 نوامبر 2021 - 23:12
کد خبر : 86015

ادویـه‌جـات در صـنـایـع غـذایـی

ادویـه‌جـات در صـنـایـع غـذایـی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه آنلاین «ادویه‌جات در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند. به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس پیام زین‌العابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی شیمی صنایع غذایی دانشگاه تبریز، ۲۶ و ۲۷ تیرماه از ساعت۱۶ تا ۱۸ برپا می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره

ادویـه‌جـات در صـنـایـع غـذایـی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه آنلاین «ادویه‌جات در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس پیام زین‌العابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی شیمی صنایع غذایی دانشگاه تبریز، ۲۶ و ۲۷ تیرماه از ساعت۱۶ تا ۱۸ برپا می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @Esmaeil_rakhshani یا شماره واتساپ ۰۹۳۵۶۸۶۹۹۹۶ پیام دهند.
انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.