تاریخ انتشار : جمعه 10 دسامبر 2021 - 9:56
کد خبر : 161794

ارجاع بیش از ۳۰۰۰ معتاد به مراکز ترک اعتیاد در فروردین

ارجاع بیش از ۳۰۰۰ معتاد به مراکز ترک اعتیاد در فروردین

معاون توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی استان تهران از نگهداری و درمان بیش از ۴۵٠٠ نفر معتاد در مراکز تبصره ٢ و ١٨٠٠ نفر در مراکز ترک اعتیاد ماده ١۶ خبر داد. فرزانه جوادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از نوروز ۹۷، ۱۴ مرحله غربالگری معتادان در استان تهران انجام شده است افزود: انجام

ارجاع بیش از ۳۰۰۰ معتاد به مراکز ترک اعتیاد در فروردین

معاون توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی استان تهران از نگهداری و درمان بیش از ۴۵٠٠ نفر معتاد در مراکز تبصره ٢ و ١٨٠٠ نفر در مراکز ترک اعتیاد ماده ١۶ خبر داد.

فرزانه جوادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از نوروز ۹۷، ۱۴ مرحله غربالگری معتادان در استان تهران انجام شده است افزود: انجام این غربالگری در ۵ مرکز اجرا شد و ۹ هزار و ۱۲۰ نفر از معتادان وارد مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶ شدند. همچنین ۴۲۰۶ نفر معتاد وارد مراکز موضوع ماده ۱۶ شده و در حال درمان هستند.

جوادی از آغاز طرح ساماندهی معتادان از فروردین امسال خبر داد و گفت: این طرح از اول فروردین ماه آغاز شد و تا بیست و هشتم فروردین ماه ادامه داشت. طی این طرح ۳۰۳۴ بیمار معتاد به مراکز ارجاع داده شده و تحت درمان قرار گرفتند.

وی در ادامه از ساماندهی ۲۱ زن معتاد در سال گذشته خبر داد و افزود: این زنان طی دو مرحله غربالگری شده و وارد ۴ مرکز درمان معتادان شدند.

به گفته وی ۶ درصد از معتادان جمع‌آوری شده سال گذشته به دلیل پزشکی ترخیص شدند. ۵.٧ درصد نیز سالمند بالای ۶۵ سال بودند. تست اعتیاد ۵.٧ درصد از این افراد نیز منفی بود.

معاون توسعه پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ٣.۴ درصد از این افراد اتباع افغان بودند نیز توضیح داد: ٣.۴ درصد این افراد توسط مقام قضایی حاضر در محل غربالگری به دلیل اثبات عدم تجاهر آزاد شدند. هفت دهم درصد از این افراد نیز دارای کارت از مراکز درمانی بودند که نشان می‌داد تحت درمان مواد نگهدارنده از جمله متادون هستند.

وی با بیان اینکه ۳ دهم درصد از افراد جمع آوری شده صغر سن داشتند و زیر ۱۳ سال بودند گفت: در حال حاضر در استان تهران دو مرکز دولتی ماده ۱۶ به اسم اخوان و شفق محل نگهداری و درمان معتادان متجاهر هستند. ظرفیت مرکز اخوان ۱۸۰۰ نفر و ظرفیت مرکز شفق ۶۰۰ نفر است.

جوادی در ادامه از فعالیت ۵ مرکز غیر دولتی نگهداری و درمان معتادان متجاهر در استان تهران خبر داد و گفت: در حال حاضر ۴۵۳۵ نفر در مراکز تبصره ۲ بستری هستند و ۱۸۰۰ نفر نیز در مراکز موضوع ماده ۱۶ نگهداری می‌شود. همچنبن بر اساس تفاهمنامه مشترک با سپاه در مرکز زیادیان  ۴۰۰ نفر و در توافق با نیروی انتظامی نیز در مرکز مهر سروش ۶٠٠ نفر نگهداری می‌شوند.

به گفته وی پنج هزار نفر معتاد نیز در مرکز فشافویه در حال درمان هستند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.