ایسنا/گیلان معاون استاندار گیلان گفت: تعداد شهدای گیلانی با شهدای استان های مرزی درگیر جنگ برابری می کند که نشان دهنده پرورشی دینی، اخلاقی و انسانی شهدای ماست. در واقع مادران شهدا با تربیت صحیح خود چنین انسان هایی را تقدیم نظام و کشور کردند و اکنون حق دارند که بیشتر از آنان گفته شود.
محمود قاسم نژاد در مراسم تجلیل از نویسندگان زن حوزه دفاع مقدس استان گیلان، درخشش بانوان گیلانی در عرصه ادبیات به ویژه ادبیات دفاع مقدس را مایه افتخار دانست و اظهار کرد: پژوهش و تالیف کاری سخت اما ارزشمند است که اثرات آن قرن ها باقی می ماند.
وی حماسه فتح خرمشهر را پیروزی بزرگ رزمندگان اسلام علیه لشکریان کفر دانست و افزود: رشادت ها و شجاعت ها و از خود گذشتگی های دوران دفاع مقدس، آنگونه که شایسته نام شهدا و ایثارگران است باید به جامعه معرفی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان، با تاکید بر لزوم اهتمام فرهنگی و اجتماعی جامعه بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تصریح کرد: فعالان حوزه ادبیات دفاع مقدس به ویژه زنان نویسنده باید عناوین مرتبط با آثار تالیفی و پژوهشی را گسترش دهند و بیشتر به نقش مادران و همسران شهدا و ایثارگران بپردازند.
قاسم نژاد، با بیان اینکه زنان سهم بزرگی در ایجاد فرهنگ دفاع مقدس داشتند، گفت: استان گیلان هشت هزار شهید دفاع مقدس دارد؛ این در حالی است که تعداد شهدای گیلانی با تعداد شهدای استان های مرزی درگیر جنگ برابری می کند که نشان دهنده پرورشی دینی، اخلاقی و انسانی شهدای ماست. در واقع مادران شهدا با تربیت صحیح خود چنین انسان هایی را تقدیم نظام و کشور کردند و اکنون حق دارند که بیشتر از آنان گفته شود.
وی شهادت را یکی از آموزه های فرهنگ دینی و شیعی دانست و خاطرنشان کرد: ایثار یک مفهوم بشری دارد، اما وقتی در کنار شهادت قرار می گیرد تبدیل به یک فرهنگ متعالی و پیشرفته می شود که به زندگی انسان معنا می بخشد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان، با اشاره به اثرگذاری فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، یادآور شد: ایثار و شهادت از عالی ترین مفاهیم الهی است و ائمه اطهار(ع) در مسیر شهادت الگوهای بی بدیلی را ایجاد کردند لذا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به عزت و اقتدار و خودباوری و تعالی جامعه کمک می کند.
وی با بیان اینکه وظیفه داریم باورهای دینی جامعه را رشد دهیم و اعتقادات مردم را تقویت کنیم، ادامه داد: جامعه به ویژه نسل جوان باید با اهداف نظام اسلامی آشنا شود و فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یک فرهنگ غنی اسلامی و شیعی لازمه تحقق این اهداف است.
قاسم نژاد، عاشورای امام حسین(ع) را تجلی فرهنگ ایثار و شجاعت و وفاداری و ولایتمداری و شهادت دانست و اظهار کرد: رزمندگان در دوران دفاع مقدس از عاشورا تاسی گرفتند و با آموزه های شیعی به میدان نبرد با دشمن رفتند و برای حراست از کیان نظام و کشور در خط مقدم ماندند و جانفشانی کردند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان، با بیان اینکه رهبر انقلاب دفاع مقدس را اوج افتخارات ملت ایران می دانند، گفت: بالندگی، خودباوری و احیای ارزش های انقلابی در این حرکت وجود دارد و لذا حفظ و انتقال فرهنگ و معارف دفاع مقدس باید به طور جدی در برنامه ریزی های فرهنگی و اجتماعی کشور دیده شود.
وی نشر ارزش های انقلاب به برکت خون مطهر شهدا را دارای اثرگذاری مضاعف دانست و تصریح کرد: روحیه ایثار و اخلاص و خودباوری شهدا باید به نسل های سوم و چهارم انقلاب تزریق شود تا در برهه های حساس پیش روی نظام، پیروز و سربلند باشیم، زیرا همین جوانان بودند که هشت سال دفاع مقدس را عزتمندانه مدیریت کردند و یک سانتیمتر از خاک کشور را به دست دشمن ندادند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا