اخبار 46

از ظرفیت موجود در جهاددانشگاهی برای مدیریت پسماندهای عفونی اراک استقبال می کنیم

از ظرفیت موجود در جهاددانشگاهی برای مدیریت پسماندهای عفونی اراک استقبال می کنیم

ایسنا/مرکزی سرپرست شهرداری اراک گفت: اگر آمادگی جهاد دانشگاهی برای ورود به مبحث مدیریت پسماندهای عفونی در حدی است که بتواند از صفر تا صد کار را تا مرحله تحویل به مرکز دفن انجام دهد، شهرداری از این ظرفیت استقبال خواهد کرد.

سعید بیاتیان روز یکشنبه 26 بهمن در جریان دیدار با سرپرست، معاونین و برخی مدیران جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: برنامه مجموعه شهرداری استفاده از ظرفیت های علمی مغفول مانده در شهر است تا بتوان ظرفیت های موجود را بالفعل کرد.

وی درخصوص موضوع مدیریت پسماندهای عفونی با بیان اینکه متاسفانه در یکسری مراکز درمانی و بهداشتی با این مهم بی تفاوت برخورد می‌شود، افزود: در این خصوص با یک شرکت خصوصی قراردادی منعقد شده بود که در واقع اجرای کار به سبب ایجاد دوگانگی معطل ماند و در حال حاضر نیز نظام پزشکی به جای همکاری در موضع تقابل قرار گرفته است.

سرپرست شهرداری اراک در خصوص طرح تسهیل گری در مناطق حاشیه ای تاکید کرد: مناطقی به عنوان بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی در سطح شهر وجود دارد که شهرداری در راستای اهداف سازمانی خود به دنبال اجرای اقدامات خوب در این مناطق در حوزه‌های خیابان بندی، پله گذاری، تعریض، جدول گذاری و … است.

وی اضافه کرد: همچنین در حال حاضر یک مرکز در کوی علی ابن ابی طالب(ع) در حال بهسازی است که بستر لازم جهت انجام این اقدامات را دارد.

بیاتیان با اشاره به اینکه اصلی ترین اهداف در نظام آموزش، نیروها هستند، گفت: آموزش نیروها در مراحل خدمت از اهمیت بالایی برخوردار است که در شهرداری این مهم رها شده بود ولی شهرداری به دنبال به جریان انداختن مجدد آموزش در حوزه های مختلف است .

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگی نیز طرحی به عنوان طرح نظام پیشنهادی شهروندی در حال ارائه به شورای شهر است تا بتوان با اجرای این طرح در مسیر اجرای اقدامات مرتبط با شهرداری از جمله اجرای پروژه‌های عمرانی ابتدا نظرسنجی شهروندی صورت گیرد که می‌توان در این خصوص با معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی همکاری کرد.

سرپرست شهرداری بیان کرد: افکارسنجی در زمینه اتفاقات سطح شهر نیز مورد توجه است تا دیدگاه مردم نسبت به برخی اقدامات مشخص شود چراکه پشتوانه مردمی برای انجام اقدامات لازم است.

وی تصریح کرد: شهرداری به دنبال دخیل کردن یک مجموعه نظارت بر پروژه‌های عمرانی به عنوان عامل چهارم است که نظارت ها با دقت بیشتری انجام شود که در صورت وجود این ظرفیت در جهاددانشگاهی می‌توان در این زمینه نیز با این نهاد همکاری داشت.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *