اخبار 35

استاندار کرمان برای آشنایی با ظرفیت های ماهان، از این بخش بازدید کرد

استاندار کرمان برای آشنایی با ظرفیت های ماهان، از این بخش بازدید کرد

ایسنا/کرمان استاندار کرمان با همراهی نمایندگان مردم کرمان و راور برای آشنایی با ظرفیت ها و مشکلات ماهان، به این بخش سفر کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر«علی زینی‌وند» امروز هشتم اسفندماه با ادای احترام به مقام والای شهدای بخش ماهان بازدید خود را از این بخش آغاز کرد.

استاندار کرمان ضمن افتتاح مرکز پایش تصویری بخش ماهان گفت: پایش تصویری تاثیر بسیار زیادی در سالم سازی و احساس امنیت در شهرها دارد.

وی با اشاره به اینکه در بخش های شهرستان کرمان در حوزه پایش تصویری اقدامات خوبی صورت گرفته است، اظهار کرد: باید این دوربین‌ها به سیستم پلیس وصل شود ضمن آنکه تقاضا داریم جرایم اخذ شده برای توسعه و ایجاد زیرساخت‌ها به استان برگشت داده شود.

«علی بابایی» فرماندار کرمان نیز با بیان این مطلب که شهرداران شهرستان کرمان همگی جوان هستند، تصریح کرد: شهرداری ها تا پیش از این بیشتر به مسائل عمرانی توجه می کردند اما اکنون به مسایل اجتماعی توجه می کنند.

وی تعداد دوربین‌های این مرکز پایش تصویری را ۵۸ عدد و میزان اعتبار هزینه شده برای راه‌اندازی این مرکز را ۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: هفت دوربین پلاک خوان و ۵۱ دوربین نظارتی کل بخش ماهان را پوشش داده اند ضمن آنکه شهرداری نیز ۲۰ دوربین دارد که به این سیستم متصل خواهند شد.

خانه خاندان رضوی نعمت‌اللهی مقصد بعدی استاندار کرمان بود، عمارت شترگلو که متعلق به دوره قاجاریه است از دو سال قبل عملیات مرمت و احیای آن توسط میراث فرهنگی و بخش خصوصی با ۳ میلیارد تومان سرمایه گذاری آغاز شده و در اواخر مردادماه سال ۱۴۰۰ به عنوان یک مرکز اقامتی پذیرایی، پذیرای میهمانان خواهد بود.

زینی‌وند با تحسین زیبایی این عمارت بر روند تسریع در احیای آن تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، عمارت شترگلو به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است. در مرکز ساختمان شترگلو ماهان حوضخانه‌ای زیبا با سقف بلند و گنبدی شکل و مقرنس کاری شده، قرار دارد.

پارک در حال احداث تیگران با مساحت ۲۳ هزار متر مربع مقصد بعدی استاندار کرمان و هیات همراه وی بود.

زینی‌وند از مرکز توان افزایی و مهارت آموزشی کشاورزی غیردولتی شرکت تعاونی تولیدی کرمان قارچ بازدید کرد.

«عباس سعیدی» رییس جهاد کشاورزی شمال استان کرمان در این بازدید گفت: ۳۸ واحد تولید قارچ در استان داریم و تولید قارچ استان از ۱۳۰۰ تن در سال ۹۶ اکنون به ۲۴۰۰ تن رسیده است.

وی بیان کرد: شرکت تعاونی تولیدی کرمان قارچ سالانه ۴۰۰ تن تولید دارد و با راه‌اندازی فاز دوم به ۱۰۰۰ تن خواهد رسید که فعلا با مشکل کمبود کمپوست روبرو هستند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر در این واحد تولیدی ۳۰ نفر مشغول به کار هستند که اگر واحد کمپوست آن راه‌اندازی شود میزان اشتغال آن به ۶۰۰ نفر خواهد رسید.

گاوداری ۱۸۰۰ راسی کشت و صنعت هامون مقصد بعدی استاندار کرمان در این سفر یک روزه اش به شهر ماهان بود.

براساس این گزارش این واحد روزانه ۲۶ تن شیر تولید می کند که در کنار این دامداری کارخانه تولید شیر، خامه، دوغ و شیرکاکائو احداث شده که ۲۶ تن شیر را فرآوری می کند.

گفتنی است در کل این مجموعه ۲۰۰ نفر مشغول به فعالیت هستند.

همچنین استاندار کرمان از خانه هنرمند در ماهان بازدید کرد. خانه ای با معماری بسیار زیبا که حیرت همگان را برمی انگیزد که از سال ۹۰ مرمت و احیا و تبدیل شدن آن به بوتیک هتل آغاز شد و تاکنون حدود ۳۸ میلیارد تومان برای احیای آن هزینه شده که برای تکمیل آن به ۵ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است.

سرمایه گذار این بوتیک هتل همانطور که بخش های مختلف خانه هنرمند را به زینی‌وند نشان می داد، تقاضای تسهیلات برای تکمیل این پروژه را داشت و گفت: اگر وام به موقع داده شود آخر خردادماه سال آینده بوتیک هتل آماده افتتاح می باشد.

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ متر فقط سطح مسقف خانه هنرمند است، تصریح کرد: این مجموعه زمینه اشتغال ۷۰ نفر را ایجاد کرده است.

استاندار کرمان در ادامه در جمع مردم روستای محمودآباد ریگ ماهان حضور یافت و به بررسی مشکلات آنها پرداخت.

برپایه این گزارش، به واحدهای تولیدی که در این روستا مستقر هستند، گازرسانی نشده است.

زینی‌وند با شنیدن مشکل اهالی این روستا اظهار کرد: برخی از واحدهای تولیدی این منطقه کد دارند و از فرآورده‌های نفتی استفاده کرده اند که مشکل گاز آنها به زودی حل می شود و فرماندار کرمان واحدهای دیگر را شناسایی کند تا چاره ای برای حل آن اندیشیده شود.

بازدید از مجموعه کشت و صنعت ماهان فراز اقدام بعدی زینی‌وند بود.

به گزارش ایسنا، میزان تولید آبزیان استان کرمان ۳ هزار تن است و پرورش ماهیان خاویاری در کرمان در سال۹۴ کلید خورد.

شایان ذکر است، در تولید ماهیان خاویاری تولید گوشت و خاویار دنبال می شود. باتوجه به اینکه ماهیان خاویاری در ۶ سالگی به بعد خاویارشان قابل استحصال است لذا هنوز کرمان بحث خاویار استحصال خاویار ندارد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *