استانها محور سیاستهای وزارت ارشاد است/دنبال به کار گیری مدیران جوان و انقلابی هستیم
ایسنا/خراسان رضوی معاون امور حقوقی، مجلس و استانهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هماکنون استانها مساله محوری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. بر این اساس باید توجه و اساس کار در استانها باشد و هر بخش تخصصی در وزارت فرهنگ و ارشاد که بخواهد اقدامی انجام دهد، باید با برش معلوم و مشخص استانی انجام شود.
سیدمحمد هاشمی در مراسم معارفه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی که چهارشنبه، ۲۶ آبان، در مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) مشهد برگزار شد، با بیان اینکه خراسان عظمتی در فرهنگ ایران دارد، اظهار کرد: مباحثات زیادی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم و دغدغهای وجود داشت که در این دوره اتفاقات خوب، با نظم و قوام در استانها رخ دهد.
وی ادامه داد: در این دوره توجه و رویکرد باید به کف میدان باشد. نه تنها مراکز استان بلکه در شهرستانها و مناطق محروم هم باید همین باشد. در حال حاضر این رویکرد با جدیت و قوت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دنبال میشود.
هاشمی خاطرنشان کرد: درخواست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مدیر کل جدید خراسان رضوی این است که با دقت و حوصله و حسن تعامل ۱۰۰ درصدی با همه اهالی فرهنگ، هنر و رسانه استان حرفهای پرمغز آنان را بشنود.
معاون امور حقوقی، مجلس و استانهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مسائلی همچون آموزش و کادرسازی و سینما در خراسان بسیار پر اهمیت است. درخواست ما این است که مدیر کل جدید با دقت مسائل و مشکلات را رصد و پیگیری کند تا باعث دلگرمی و دلخوشی همه هنرمندان این خطه شود.
وی بیان کرد: بر اساس برنامهای را در وزارت فرهنگ و ارشاد آغاز کردهایم، در انتصابات به دنبال عناصر مومن، جوان، انقلابی، اهل هنر و ذوق و خوش فکر و با تعامل رفته و از میان آنان مدیران کل استانها را انتخاب کنیم. البته در انتخابها نکات بسیاری وجود دارد و گاهی در این خصوص در استانها به تعارضات و اختلاف نظراتی بر میخوریم اما خوشبختانه توانستیم این حرکت جدید را از خراسان رضوی آغاز کنیم.
حسینزاده عنوان کرد: به منظور انتصاب محمد حسینزاده به عنوان مدیر کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی با هر که مشورت کرده و نظر خواستیم، قالب افراد موافق وی بودند و او را چهرهای اهل قلم و اهل هنر میشناختند و از خوشتعاملی او تعریف میکردند که همین موضوع امید را در استان افزایش میداد.
وی با اشاره به مواردی که در حکم مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بر آن تأکید شده، اضافه کرد: مسائلی همچون توجه به مناطق محروم، کادرسازی و تعامل خوب و تکریم اهالی فرهنگ، هنر و رسانه، قرارگاهی و شبکهای عمل کردن از موضوعاتی است که درخواست داریم که پیگیری شود تا حرکتی نو در استان آغاز گردد.
تمدن نوین اسلامی از خراسان آغاز خواهد شد
حجتالاسلام حجت گنابادینژاد، معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم با بیان اینکه خراسان یعنی فرهنگ و فرهنگ یعنی خراسان، گفت: سخن گفتن از فرهنگ در خراسان کار آسانی نیست چراکه گذشته فرهنگ خراسان تمدنی تمدنساز است.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که در این حوزه باید به آن توجه شود، کارنامه خراسان در عصر انقلاب اسلامی است. ما از پیش از انقلاب و بعد از انقلاب در خراسان هیچ رویدادی را سراغ نداریم که فعالان فرهنگی پای آرمانهای انقلاب حاضر نبوده باشند. صمیمیترین یاران رهبر انقلاب در عرصه مبارزات فعالان فرهنگی بودند. پس از پیروزی انقلاب نیز بسیاری از چهرهای نامدار فرهنگی ما از خانواده شهدا هستند.
گنابادینژاد با بیان اینکه هنرمندان خراسان بهترین نقشآفرینیها را در عرصههای مختلف فرهنگ انقلاب داشته و در این عرصه درخشیدهاند، تصریح کرد: افق و آینده ما که تمدن نوین اسلامی است، قطعا از شرق و خراسان رقم خواهد خورد. امروز فردی که این سکان را عهدهدار شده، باید بداند مسئولیت یک اداره کل را نپذیرفته بلکه مسئولیت یک افق و رسالت را عهدهدار شده است.
وی خاطرنشان کرد: بزرگترین مزیت فرهنگی خراسان وجود مقدس امام رضا(ع) است. حداقل ۳۰ میلیون زائر در سال به اینجا سفر میکنند. همچنین جمعیت گسترده زائران خارجی در مشهد رو به افزایش است. همین موضوع بیبدیلترین تریبونی است که برای فرهنگ و هنر دینی و انقلابی کشور ما وجود دارد.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: هنرمندان فرهنگسازی که در استان حضور دارند، هر کدام میتوانند بخشی از پازل بزرگ شکلگیری تمدن نوین اسلامی را متقبل و متکفل شوند. ظرفیت بزرگ مردمی که در این استان وجود دارد، جزو بالاترین سرانهها و سرمایههاست. بزرگترین مزیت خراسان این است که مردم در عرصه فرهنگ حضور دارند و بر آن تاثیرگذار هستند.
منبع: ايسنا