استان اصفهان مقام دوم آموزش عالی کشور را دارد
ایسنا/اصفهان رییس دانشگاه اصفهان با بیان اینکه اصفهان پس از تهران، مقام دوم کشور را از نظر شاخص های آموزش عالی دارد، گفت: از ۱۱ هزار دانشجو در سال ۹۲ به ۱۶ هزار دانشجو رسیده ایم و نیمی از اساتید دانشگاه اصفهان در جایگاه دانشیار و استادیار هستند.
هوشنگ طالبی امروز (پنجشنبه- ۶ خرداد ماه) در آیین افتتاحیه ورزشگاه ولایت در دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه در این دولت نگاه ویژه ای به دانشگاه ها داشته است. دانشگاه های بزرگ به جهت حضور اساتید بزرگ و برجسته محیطی برای رشد، توسعه و تولید علم خواهند بود و بودجه در این مراکز سرمایه گذاری بزرگی است.
وی افزود: افزایش ۵۰ درصد کارکنان و همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی به فال نیک گرفته می شود.
رئیس دانشگاه اصفهان با بیان فارغ التحصیل شدن بیش از ۱۲۰ هزار نفر از دانشگاه اصفهان به قدمت این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه اصفهان جز پنج دانشگاه برتر کشور همراه با علوم پزشکی، صنعتی، هنر و دو دانشگاه بزرگ آزاد در، استان اصفهان در راستای تعلیم و تربیت دانشجویان گام برمی دارد.
طالبی اضافه کرد: بعد از تهران، استان اصفهان مقام دوم را از نظر شاخص های آموزش عالی به خود اختصاص داده است. از ۱۱ هزار دانشجو در سال ۹۲ به ۱۶ هزار دانشجو رسیده ایم و وضعیت اساتید و اعضای هیات علمی بهتر شده است و نیمی از اساتید دانشگاه اصفهان در جایگاه دانشیار و استادیار هستند.
وی به فعالیت های پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: بروندادهای علمی تقریبا با افزایش دو برابری همراه بوده است و از ۵۹۰ مورد در سال ۹۲ به حدود ۱۳۰۰ مقاله رسیده است. همچنین قراردادهای برون دانشگاهی نیز افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه اصفهان گفت: در حوزه انسانی نیز شاخص ها از ۱.۵ به ۰.۹ رسیده است که نشان دهنده بهبود شاخص های کیفی منابع انسانی در دانشگاه اصفهان است.
طالبی ادامه داد: حدود ۵۰ هزار متر مربع ساختمان احداثی و حدود ۵۰ هزار متر مربع بازسازی در دانشگاه داشتیم، از حدود ۱۵ سال پیش طرح جدید عمرانی با حمایت دولت نداشتیم و هیچ ردیف بودجه در اختیار نبوده است. درآمدهای دانشگاه و کمک خیرین از جمله موارد مورد استفاده برای اتمام و بازسازی طرح ها در این زمینه بوده است.
به گفته رئیس دانشگاه اصفهان ساختمان ورزشگاه ولایت از ردیف بودجه دولتی استفاده کرده و اکنون ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. این پروژه به برکت بودجه ای است که مقام معظم رهبری در ابتدای شروع کار در اختیار گذاشتند.
طالبی ویژگی این سالن را همجواری در کنار خوابگاه دانشگاه، اعلام کرد و گفت: دانشجویان می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد روند احداث این سالن به زودی به اتمام برسد.
آبیاری ۱۲۰ هکتار فضای سبز دانشگاه با بازچرخانی آب
در ادامه ولی الله میرخانی – معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان اظهار کرد: پروژه های مختلف مدیریت سبز در دانشگاه اجرا شدو بیش از ۱۲۰ هکتار فضای سبز دانشگاه به کمک بازچرخانی آب از فاضلاب خوابگاه ها آبیاری می شود.
میرخانی به هوشمندسازی موتورخانه ها اشاره کرد و گفت: این پروژه منجر به کاهش ۲۰ درصد مصرف گاز و کاهش رسوبات در موتورخانه ها شده است.
معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان، در خصوص بهینه سازی شبکه آبرسانی دانشگاه توضیح داد: با توجه به بحران آب این پروژه بسیار کاربردی است. پروژه های بازسازی آسانسورها، توسعه و نگهداری فضای سبز دانشگاه و … از دیگر برنامه های دانشگاه اصفهان است.
میرخانی به پروژه های نوسازی و بهسازی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در ناحیه نوآوری چندین پروژه در این زمینه انجام شد. همچنین چند ساختمان آموزشی و مراکز خدماتی و رفاهی در این بخش بهسازی شد.
وی به خوابگاه های دانشگاه اشاره کرد و گفت: در این بخش یک شهر شش هزار نفری جای گرفته است که نیازمند بهسازی است. طرح تعمیرات ارائه شده و امیدواریم انجام شود.
معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان، گفت: موزه دانشگاه برای نگهداری آثار ارزشمند احداث شد و بازسازی مجموعه زمین های تنیس دانشگاه با کمک بخش خصوصی نیز انجام شد.
میرخانی در خصوص پروژه های احداث دانشگاه گفت: تکمیل ساختمان های نیمه تمام انجام شد. زیرا هدف اول ما تکمیل ساختمان های نیمه تمام بود و هر ساختمان جدید دانشگاه که کلنگ آن زده شد به واسطه کمک خیران و یا استفاده از درآمدهای دانشگاه بوده است و ردیف بودجه دولتی نداشتیم.
وی از اجرای چند پروژه در دانشگاه خبر داد و گفت: در صورتی که هزینه های مالی این پروژه ها تامین شود اجرای آنها شروع می شود. همچنین ۶۰ میلیارد تومان تجهیزات برای دانشگاه خریداری شده است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا