اخبار 31

استان کرمان؛ رتبه برتر کشور در حوزه خدمات دفاتر تسهیل‌گری

استان کرمان؛ رتبه برتر کشور در حوزه خدمات دفاتر تسهیل‌گری
نشست هماهنگی دفاتر تسهیل گری کرمان با حضور سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، رییس جهاددانشگاهی استان و مدیران دفاتر تسهیل‌گری برگزار شد.
 
 به گزارش خبرگزاری ایسنا منطقه کویر، دکتر محمدصادق بصیری سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان در این نشست با تشکر از فعالیت های قابل توجه دفتر اجتماعی استانداری و جهاددانشگاهی استان در راه اندازی و برنامه ریزی مناسب برای دفاتر تسهیل گری و با بیان اینکه دفاتر تسهیل گری، بازوی قوی و توانمند دولت برای فعالیت در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی محسوب می شوند تصریح کرد: دفاتر تسهیل گری در حوزه پیشگیری از مسائل امنیتی نقش اساسی بر عهده دارند، و این دفاتر می توانند زمینه های بروز آسیب ها را شناسایی کنند تا برای رفع آنها اقدام شود.
دفاتر تسهیل گری، بازوی قوی و توانمند دولت برای فعالیت در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی
وی تصریح کرد: حاشیه نشینی معضلی فقط مربوط به کشور ما نیست و در سایر کشورها نیز بر اساس علت های بسیاری به وجود می آید و باید برای کاهش این معضل در استان و کشور برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با بیان اینکه یکی از دلایل بروز آسیب های اجتماعی اجرا نشدن کامل چرخه مسائل اجتماعی است، گفت: وجود مشکلی مانند بیکاری ارادی در برخی مناطق حاشیه ای، بسیار عجیب است که باید دلایل آن بررسی شود.
بصیری با تاکید بر لزوم انجام کارها به روش علمی تر در دفاتر تسهیل گری، افزود: تداوم  ارزیابی ها از مسائلی است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
 101 هزار و 132 نفر از جمعیت محلات معادل 13.6 درصد جمعیت و 21 درصد از مساحت شهر کرمان 
از خدمات دفاتر تسهیل گری استفاده می کنند
 به گزارش ایسنا، دکتر رضا کامیاب مقدس رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان و مجری طرح تسهیل گری استان نیز در این جلسه ضمن ارایه اقدامات صورت گرفته توسط دفاتر تسهیل گری شهر کرمان گفت: خدمات دفاتر تسهیل گری در محلاتی مانند قلعه محمود و میدان قلعه، قلاع دختر و اردشیر، پامنار، سرآسیاب،شهرک پدر، شهرک صنعتی، شهرک بنی هاشم، انتهای فیروزآباد، شهید رجایی، شهید صیاد شیرازی و شرف آباد ارائه می شود.
کامیاب مقدس با اعلام اینکه 101 هزار و 132 نفر از جمعیت محلات از خدمات دفاتر تسهیل گری استفاده می کنند، یادآور شد: راه اندازی و ایجاد دفاتر تسهیل گری در اسفند سال 96 به جهاددانشگاهی استان کرمان محول شده است که در این راستا نشست های مشترک با مدیران استانی، برگزاری متعدد کارگاه های تسهیل گری و توسعه محلی با رویکرد اجتماع محور و … برگزار شده است.
وی با اشاره به افتتاح این دفاتر با حضور مدیران کشوری و استانی و بازدید افراد شاخص استان و کشور همچون استاندار کرمان، دکتر نهاوندیان معاون اقتصادی رییس جمهور، خانم دکتر ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، معاون سازمان اجتماعی کشور و … گفت: در دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی متخصصانی در حوزه های شهرسازی، مددکاری، اجتماعی، روانشناسی و مسائل اقتصادی فعالیت دارند که هریک از این افراد براساس تخصص های خود، به یکی از جنبه های محلات می پردازند.
رییس جهاددانشگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه این استان در حوزه خدمات دفاتر تسهیل گری رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است، گفت: در مجموع 544 جلسه با ادارات مختلف برای ایجاد تسهیل گری در حل مشکلات محلات برگزار شده است ضمن آنکه تفاهمنامه های همکاری نیز در همین راستا فی مان بین فرماندهی انتظامی استان، جمعیت هلال احمر استانو اداره کل فنی و حرفه ای با اداره کل اجتماعی فرهنگی استانداری و جهاددانشگاهی استان کرمان منعقد شد.
اقدامات دفاتر تسهیل‌گری استان کرمان؛ الگویی برای سایر استان های کشور
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان و ناظر عالی طرح تسهیل گری نیز در این جلسه با بیان اینکه دفاتر تسهیل گری مهمترین حوزه های مداخله اجتماعی درباره اولویت های پنجگانه آسیب های اجتماعی هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اولویت های مسائل اجتماعی به ویژه در حوزه حاشیه نشینی، با ایجاد دفاتر تسهیل گری در نقاط حاشیه ای برای حل این مسائل اقدام شده است.
زهرا موسی پور با اشاره به ایجاد 10 دفتر تسهیل گری در کرمان، افزود: در مجموع در 10 استان کشور دفاتر تسهیل گری ایجاد شده است.
وی با اعلام اینکه وزارت کشور و دفاتر اجتماعی اعتبارات خوبی را برای تاسیس و تجهیز دفاتر تسهیل گری اختصاص داده اند، گفت : امروز به همت و تلاش کارکنان و مدیران دفاتر تسهیل گری کرمان، استان کرمان از استان های برتر کشور در حوزه دفاتر تسهیل گری به شمار می رود و اقدامات دفاتر این استان به الگویی برای سایر استان ها تبدیل شده است.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به اینکه در قالب دفاتر تسهیل گری 60 نفر به طور مستقیم با تحصیلات کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به خدمت شده اند، افزود: در این دفاتر، توانمندسازی اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی مناطق حاشیه ای پیگیری می شود.
موسی پور به تدوین تفاهم نامه هایی از سوی استانداری کرمان و جهاددانشگاهی استان با دستگاه های اجرایی هلال احمر، آموزش و پرورش، پلیس، فنی و حرفه ای و …. اشاره و خاطرنشان کرد: از اقدامات مهم و با ارزش در دفاتر تسهیل گری، تمام شماری بوده که به خوبی و با کیفیت انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *