اخبار 31

استحصال 66 هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: در 12 ماهه سال 97  مقدار 66 هزار و 151 تن گوشت سفید و قرمز در كشتارگاه هاي دام و طیور استان پس از بازرسي بهداشتي سالم و قابل مصرف براي انسان تشخيص داده شد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، دکتر محسن شانقی اظهار کرد: در راستاي نظارت بهداشتي بر فرآورده هاي خام دامي از قبيل گوشت قرمز، گوشت سفيد (مرغ و ماهي)، شير، تخم مرغ، عسل و … و با هدف تضمين سلامت و امنيت مواد غذايي، در بازرسي بهداشتي از تعداد 164 هزار و  518  رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام، مقدار گوشت استحصال شده 7 هزار و 996 تن بوده است.

وی گفت:   24 میلیون و 833 هزار قطعه طيور گوشتي در كشتارگاههاي طيور اين استان در سال 97 کشتار شده و مقدار 58 هزار و 154 تن گوشت مرغ از آن استحصال شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی نمونه برداری از فرآورده های خام دامی را 2 هزار و 506 نمونه دانست و ادامه داد:  86 هزار و 998 مورد بازديد بهداشتي از مراكز توليد، نگهداري، توزيع و عرضه مواد غذايي از قبيل فروشگاههاي گوشت قرمز و سفيد، رستورانها، غذاخوري ها و كبابي هاي داخل شهر و بين جاده اي، كارگاههاي بسته بندي و فروشگاههاي موادخام دامي صورت گرفته و 88   هزار و 246 کیلوگرم فرآورده هاي خام دامي غير بهداشتي و غير قابل مصرف براي انسان جمع آوري، ضبط و معدوم شد که تعداد 281 نفر متخلف بهداشت عمومي به مراجع قضايي معرفی شدند.

شانقی در پايان خاطرنشان کرد: اين اداره کل در طول شبانه روز از طريق شماره گزارش مردمی 1512 آماده دريافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت مواد غذايي خام دامي است .منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *