استقرار نیروهای داوطلب بهداشتی به منظور رسیدگی به مشکلات محلهای
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به نقش کلیدی غربالگری در ریشه کنی ویروس کووید-۱۹، از استفاده از ظرفیت داوطلبان حوزه سلامت در بحث رسیدگی به مشکلات خدماتی و حمایتی محله ها خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در نشستی که با حضور نماینده تام الاختیار ستاد کل نیروهای مسلح، فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه و معاونان بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی تهران برگزار شد، با اشاره به بحث غربالگری و نقش کلیدی ستاد کل نیروهای مسلح در این اقدام، بر لزوم ایجاد همگرایی و اشتراک کار بین معاونان بهداشتی و این ستاد تاکید کرد.
وی استفاده از ظرفیتها در قالب محله محوری برای غربالگری و پیاده سازی ابعاد بهداشت محیطی که بخشی از آن با کمک مجموعه عزیزان در حوزه سلامت شهرداری در حال پیگیری است، بسیار مهم دانست و افزود: در مجموعه محله ها باید تصمیمهایی صورت گیرد تا نیروهای داوطلب مستقر در محله ها هم در ارائه خدمات تفصیلی، شناسایی، حمایتی و مساعدتهای مورد لزوم سهمی چشمگیر داشته باشند، به این معنا که هر محله را به گروهی بسپاریم تا تمامی مشکلات محیطی، بهداشتی، درمانی، اقتصادی، اجتماعی و حمایتی خانواده ها را رسیدگی کنند؛ البته در همین راستا مجموعه سلامت یار شکل گرفته است.
دکتر زالی در این دیدار از تشکیل ستاد نظارتی محله محوری با مسئولیت نظارت EOC شهرداری تهران نیز خبر داد.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در استان تهران، ضمن تاکید بر اهمیت ریل گذاری راهبرد هر خانه یک پایگاه سلامت برای گذر از این بحران، بر لزوم بهینه سازی ارائه خدمات توسط داوطلبانی که به هر روز به ستاد مراجعه می کنند اشاره کرد و گفت: این داوطلبان می توانند در طرح محله محوری با معاونت بهداشتی همکاری کنند. در همین راستا کارت شناسایی طراحی کردیم تا از بروز سو استفاده های احتمالی جلوگیری شود.
در این دیدار همچنین موضوعاتی از قبیل طرح هر خانه یک پایگاه سلامت و ابعاد به کارگیری یک رابط سلامت به ازای هر ۴۰ خانواده در یک منطقه مورد بررسی قرار گرفت.
منبع:ایسنا