اعتلاء «طرح نذر هشتم» همراه با پیوستهای جدید فرهنگی
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان گفت: طرح نذر هشتم به عنوان یکی از طرحهای موفق از سطح مساجد مشهد شروع شده و امروز در سطح کشور در حال اجرا است، این طرح باید با پیوستهای جدید فرهنگی اعتلا یافته و با نگاه عمیق تربیتی در جهت رفع مشکلات مختلف افراد تحت پوشش تلاش کند.
حجتالاسلام امیرحسین احمدنیا در نشست صمیمی با سعید ضیایی، معاون سلامت، اصلاح و تربیت ادارهکل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان رضوی، ضمن ابراز خوشحالی از موفقیت طرح نذر هشتم و همکاری ادارهکل زندانها در این زمینه اظهار کرد: طرح نذر هشتم به عنوان طرحی که سال گذشته در سایه امام رضا(ع) از مساجد مشهد مقدس شروع شده و امروز در سطح کشور در حال اجرا است، باید با پیوستهای جدید فرهنگی اعتلا یابد.
وی ادامه داد: نگاه عمیق تربیتی به افراد تحت پوشش طرح، کمک در تعالی ارزشی و بینشی این عزیزان قبل و بعد از آزادی، شناسایی آسیبهای اجتماعی حاکم بر برخی از خانوادهها و تلاش در جهت کمک معنوی و مادی به خانواده آنان، حفظ ارتباط افراد آزاد شده در این طرح با مسجد، کمک به احیاء فرد و بازگشت شایسته او به اجتماع و تلاش در جهت اشتغال او و رفع موانع، از جمله مواردی است که باید در آینده بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان با تأکید بر نقش این طرح در احیاء خانوادهها افزود: شایسته است با توجه بیشتر به نقش زنان در خانواده و اجتماع در ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) به صورت ویژه به آزادی خانمها و مادران زندانی پرداخته شود.
حجتالاسلام احمدنیا با تأکید بر لزوم ترویج سنت حسنه کمک به آزادسازی زندانیان بیان کرد: در راستای دعوت مردم به شرکت در این طرح، لازم است تلاشهای انجام شده در یک سال گذشته که منجر به آزادی بیش از ۴۱۰ زندانی شده است، تحت پوشش بازتاب خبری و رسانهای گسترده قرار گیرد.
وی با تأکید بر مشارکت بالای مسجدیها در این طرح افزود: با توجه به نزدیک شدن اولین سالگرد اجرای طرح نذر هشتم در نهم آذر ماه ۱۴۰۰، امیدواریم بتوانیم از خیرین برجسته مسجدی و مساجدی که بیشترین مشارکت در این طرح را داشتهاند تقدیر و تشکر به عمل آوریم.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت ادارهکل زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی خراسان رضوی نیز در این جلسه با تشکر از حسن نیت و همکاری مساجد استان و امور مساجد گفت: در سالگرد آغاز این طرح، آمادهایم که در همایش ویژهای ضمن تجلیل از مشارکتکنندگان برتر به آزادی تعداد بیشتری از زندانیان با مشارکت مساجد اقدام کنیم.
سعید ضیایی همچنین با اشاره به اجرای طرح معراج با همکاری حوزه علمیه خراسان افزود: پیوستهای فرهنگی مذکور از دغدغههای اساسی ما در اجرای این طرح است و باید تدابیر لازم بیش از پیش در این زمینه صورت گیرد و در این زمینه آماده هرگونه همکاری هستیم.
بر اساس گزارش روابط عمومی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، وی با بیان طرحهای مختلف ادارهکل زندانها در جهت تربیت و آزادسازی زندانیان ادامه داد: امیدواریم با اخلاص موجود در اجرای این طرح و با نیروی عظیم مردمی موجود در مساجد بتوانیم آنطور که مورد رضای خداوند است با مشارکت بیشتر و پررنگتر از گذشته به اجرای این طرح بپردازیم تا زندانیان آزاد شده در این طرح با تلاش ائمه محترم جماعات و همسنگرهای مسجدی بتوانند از حمایتهای مختلف مادی و معنوی پس از آزادی نیز بهرهمند شوند.
گفتنی است طرح نذر هشتم، طرحی مسجدمحور با هدف آزادی حداقل هشت زندانی در هشتم هر ماه به نام امام هشتم(ع) است که از آذر ماه سال ۱۳۹۹ در حال اجرا است و تاکنون بیش از ۴۱۰ زندانی در قالب این طرح در استان خراسان رضوی آزاد شدهاند.
منبع: ايسنا