تاریخ انتشار : دوشنبه 29 نوامبر 2021 - 23:15
کد خبر : 131448

اعطای حکم هیات علمی دانشگاه تهران به پرفسور مسیحی دانشگاه پرتوریا

اعطای حکم هیات علمی دانشگاه تهران به پرفسور مسیحی دانشگاه پرتوریا

برای اولین بار حکم رسمی هیات علمی وابسته دانشگاه تهران به یک پروفسور مسیحی دانشگاه پرتوریا از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی اعطاء شد. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، احمد علی محسن زاده رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی با حضور

اعطای حکم هیات علمی دانشگاه تهران به پرفسور مسیحی دانشگاه پرتوریا

برای اولین بار حکم رسمی هیات علمی وابسته دانشگاه تهران به یک پروفسور مسیحی دانشگاه پرتوریا از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی اعطاء شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، احمد علی محسن زاده رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی با حضور در دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا، برای اولین بار در تاریخ روابط فرهنگی وعلمی-دانشگاهی بین جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی، حکم رسمی  وابسته هیات علمی دانشگاه تهران را به پرفسور «سوک داون»، استاد برجسته و مسیحی دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا تقدیم کرد.

اعطای این حکم به عنوان یک ابتکار عمل بدیع و بسیار تاثیر گذار با اهتمام واعظی رئیس مرکز مطالعات معارف اسلامی وابسته به دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران و امضای ریاست این دانشگاه و در استمرار همکاری های بین رایزنی فرهنگی ایران در پرتوریا و دانشگاه تهران با توجه به تفاهم نامه همکاری های دانشگاهی امضا شده بین دو دانشگاه تهران و پرتوریا ، طی مراسمی با حضورمحسن زاده رایزن فرهنگی، آقامحمدی رئیس دانشکده المصطفی در ژوهانسبورگ و رئیس و اساتید دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا، بعمل آمد.

در این مراسم پیلی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا، از رایزنی فرهنگی کشورمان در آفریقای جنوبی و  اقدام فاخر علمی دانشگاه تهران قدردانی کرد و آن را گامی جدی و عملی در راستای گسترش همکاری های علمی دانشگاهی دو کشور ارزیابی وآمادگی کامل خود و دیگر اساتید را برای رساندن سطح روابط دوجانبه به طراز شایسته دو کشور اعلام داشته است.

درادامه احمد علی محسن زاده رایزن فرهنگی، درسخنانی گفت :حضور در فضای علمی و انس الفت با کاغذ و قلم و کتاب و دفتر موجب شعف، نشاط و بهجت انگیز است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، این اقدام  دانشگاه تهران را به عنوان یک دانشگاه برتر و با سابقه در ایران که آوازه جهانی دارد نشان از وجود علائق فرهنگی وعلمی – پژوهشی دو کشور که به طور طبیعی متاثر از اشتراکات در اهداف انقلاب اسلامی ایران و انقلاب ضد آپارتاید آفریقای جنوبی میباشد، دانست و بر تحکیم روابط علمی و فرهنگی میان دو کشور تاکید و اظهار امیدواری کرد که دانشگاه مهم پرتوریا در آفریقای جنوبی نیز با عمل متقابل، در جهت ارتقاء سطح همکاری های علمی، فرهنگی فیمابین گام بردارد.

در ادامه، «سوک داون» با توجه به شناخت خود از دانشگاه‌های ایران به ویژه دانشگاه تهران و بالاخص دانشکده الهیات آن که قبلاً با حضور در ایران از نزدیک شاهد فعالیت‌های علمی آن بوده و هم اکنون نیز در ارتباط مستمر  می‌باشد و همچنین مشاوره  رساله مقطع دکترای  یکی از دانشجویان این دانشکده را نیز حالیه بر عهده دارد، با اشاره به این حرکت انگیزه بخش دانشگاه تهران، از حضور رایزن فرهنگی کشورمان و هیئت همراه و نیز از  رئیس و اساتید دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا تشکر کرد و اعلام داشت که متعاقب دریافت این حکم ارزشمند، بیش از پیش سعی بلیغ خود را برای تبادل اطلاعات،  تجربیات و دستاوردهای علمی و پژوهشی با دانشکده الهیات دانشگاه تهران به کار خواهد بست.

در پایان، رایزن فرهنگی در حضور مهمانان و رئیس دانشکده الهیات دانشگاه پرتوریا و در سالن جلسات این دانشکده، حکم رسمی هیات علمی پرفسور سوک داون را به ایشان تحویل و برای این استاد مسیحی دانشگاه پرتوریا و عضو رسمی وابسته دانشگاه تهران، آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها