اعلام فیلمها و داوران جشنواره فیلمهای ایرانی زوریخ
اسامی داوران و فیلمهای بخش بلند داستانی و مستند و فیلمهای خارج از مسابقه فستیوال فیلمهای ایرانی زوریخ اعلام شد. به گزارش ایسنا، ، ۸ فیلم داستانی بلند و ۴ مستند حاضر در بخش رقابتی هفتمین دوره جشنواره فیلمهای ایرانی زوریخ (IFFZ) به همراه پنج داور این دو بخش معرفی شدند. در این دوره از
اسامی داوران و فیلمهای بخش بلند داستانی و مستند و فیلمهای خارج از مسابقه فستیوال فیلمهای ایرانی زوریخ اعلام شد.
به گزارش ایسنا، ، ۸ فیلم داستانی بلند و ۴ مستند حاضر در بخش رقابتی هفتمین دوره جشنواره فیلمهای ایرانی زوریخ (IFFZ) به همراه پنج داور این دو بخش معرفی شدند. در این دوره از جشنواره سه مستند هم در بخش غیررقابتی به نمایش درمیآیند.
در این دوره از جشنواره که از ۵ خرداد ماه افتتاح میشود، در بخش فیلمهای داستانی فیلمهای «عنکبوت» ساخته ابراهیم ایرجزاد، «پیرمردها نمیمیرند» ساخته رضا جمالی، «من اینجا هستم» به کارگردانی عباس امینی، «هفت روایت درباره عشق» ساخته بابک بهداد و هوشنگ الهیاری، «بوتاکس» ساخته کاوه مظاهری، «دو زیست» ساخته برزو نیکنژاد، «غریبه ای در پاریس» به کارگردانی مهدیه ولیزاده و «پری» ساخته سیامک اعتمادی با هم به رقابت میپردازند.
در بخش فیلمهای مستند نیز فیلم های «دختر آبی» ساخته کیوان مجیدی، «میدان جوانان (سابق)» ساخته مینا اکبری، «از جنس ستارگان» به کارگردانی میلاد تنگشیر و «فیلمفارسی» ساخته احسان خوشبخت با هم به رقابت میپردازند. همچنین در بخش خارج از مسابقه فستیوال مستندهای «کودتای ۵۳» ساخته تقی امیرانی، «قلب شناور» ساخته یدالله داج و یک فیلم از آمریکا به نمایش درمیآید.
تقی امیرانی برای نمایش فیلمش در جشنواره، به زوریخ میرود و مهمان ویژه این رویداد است.
داورهای بخش فیلمهای مستند و داستانی این دوره فستیوال نیز عبارتند از:
«باربارا میلر» کارگردان و نویسنده سوییسی که به عنوان دستیار کارگردان در فیلم نامزد جایزه اسکار «عکاس جنگ» حضور داشته است. میلر در دوران فعالیت خود به عنوان کارگردان بیش از ۲۰ اثر مستند تحسین شده با موضوعاتی از قبیل جنبشهای ضد جهانیسازی تا خشونت خانوادگی را کارگردانی کرده است.
«آنینا فورِر» کارگردان، فیلمنامه نویس و تدوینگر سوییسی دیگر داور این جشنواره است، فورِر از سال ۲۰۰۱ تا به امروز به عنوان نویسنده و روزنامه نگار مستقل در رسانه ها فعالیت دارد.
«گرترود پینکاس» کارگردان ۷۶ ساله سوییسی که از دهه ۷۰ میلادی به عنوان کارگردان در سینما فعالیت دارد. پینکاس در پرونده کاری اش جوایزی از جشنواره های سینمایی اروپا دریافت کرده است که از مهمترین آنها می توان به جایزه فیلم آلمان اشاره کرد.
«جوئل ینت» کارگردان اهل کشور سوییس دیگر داور جشنواره است. ینت از سال ۲۰۰۳ به عنوان تهیه کننده، چندین فیلم مستند و کوتاه را تولید کرده که از شاخص ترین آنها می توان به دو مستند «اودیسه عراقی» و «بغداد در سایه من» هر دو ساخته سمیر کارگردان عراقی اشاره کرد.
«ورونیک گری» سردبیر، هنرمند و کارآفرین شهروند فرانسه دیگر داور جشنواره است. گری که سابقه روزنامهنگاری دارد، در طی این سالها با مجلات مختلف کشورهای بریتانیا، کانادا، فرانسه و آمریکا همکاری داشته است.
در این دوره از جشنواره فیلم های ایرانی زوریخ به دلیل وجود بیماری همه گیر کرونا نمایش بیشتر فیلمهای جشنواره به صورت آنلاین انجام می شود، با این حال برخی از فیلمها نیز در شهر زوریخ روی پرده سینما خواهند رفت.
در رویداد فیلمهای ایرانی زوریخ هر ساله ۲ گروه از هیات داوران در بخشهای کوتاه و بلند، فیلمهای حاضر در فستیوال را داوری میکنند و برگزیدگان جایزه استوانه یا منشور طلایی کوروش را دریافت میکنند.
هفتمین دوره جشنواره فیلمهای ایرانی زوریخ به دبیری یدالله داج بین روزهای ۲۶ می تا ۳ ژوئن (۵ تا ۱۳ خرداد) در سوییس برگزار و برندگان آن روز ۱۱ خرداد معرفی میشوند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0