اخبار

اعلام مطالبات اساتید دانشگاه در جلب مشارکت مردم تاثیرگذار خواهد بود

اعلام مطالبات اساتید دانشگاه در جلب مشارکت مردم تاثیرگذار خواهد بود

ایسنا/کردستان عضو هیات علمی دانشگاه کردستان گفت: فعال شدن نهادهای مدنی و اعلام مطالبات از سوی اساتید دانشگاه، علاوه بر تاثیرگذاری در برنامه رئیس جمهور آتی، جلب حداکثری حضور در انتخابات را در پی خواهد داشت.

دکتر مهدی حاتمی در وبینار علمی “دولت سیزدهم و مطالبات دانشگاهیان استان کردستان” که امروز دوشنبه (۲۴خردادماه) به صورت مجازی برگزار شد در موضوعی با عنوان “راهکارهای جلب مشارکت حداکثری”، اظهار کرد که جذب مردم سه بستر متفاوت را پوشش می‌دهد و به طور قطع برای جلب مشارکت مردم در انتخابات شرایط گذشته، شرایط موجود و شرایط آتی را باید بررسی کرد.

وی افزود که اگر این سه بستر بررسی نشوند، نمی‌توان از جلب حداکثری صحبت کرد و راهی برای آن پیدا کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه کردستان عنوان کرد که در ادوار گذشته الگوهای رفتاری متفاوت و شرایط خاص  سیاسی بر جامعه ما حاکم بوده است که اگر بخواهیم در بازه زمانی ۸ ساله به موضوع بنگریم، شرایطی که بر جامعه حاکم شد و همچنین امیدها و توقعاتی که در مردم بوجود آمده می ‌تواند در جلب و جذب حداکثری مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه یدون بررسی بستر گذشته نباید انتظار حضور گسترده داشت، ادامه داد که کرونا، تحریم‌ها، بورس، وعده‌های تحقق نیافته در رابطه با برجام و … شرایط ۸ سال گذشته را در همه کشور نشان می‌دهد.

حاتمی بیان کرد که ما در ۸ سال گذشته در سه بستر کرونا، تحریم‌ها و سوء مدیریت‌های حوزه بورس و اقتصاد مشکل داشتیم که شماری از آنها قابل توجیه نیست و نمی‌توان در رابطه با آن صحبت کرد و نیاز به پذیرش مسئولیت دارد.

وی معتقد است جدا شدن از پذیرش مسئولیت موجب می‌شود منتقدین انتقادات خود را شدیدتر کرده و همه مشکلات را به دولت نسبت خواهند داد و بالعکس هر چه دولت مسئولیت ها را بیشتر بپذیرد، منتقدین هم جانب انصاف را بیشتر رعایت می‌کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه کردستان ادامه داد: در رابطه با شرایط موجود و بحث انتخابات، مطالبات و نگرانی‌هایی وجود دارد و عده‌ای از وضعیت موجود نگران هستند و آن را از طرق مختلف بیان می‌کنند و در مجموع شرایط در حد و اندازه انتخابات نمی‌بینیم.

وی در رابطه با شرایط آتی نیز عنوان کرد: کسی که نامزد شده و برنامه‌ای را ارائه می‌دهد، می‌تواند مردم را به تغییر وضع موجود امیدوار کند و در واقع برنامه وی می‌تواند گویای تغییر و تحول عمده در همه ابعاد جامعه باشد.

حاتمی در رابطه با استان کردستان و جذب حداکثری نیز اظهار کرد: اگر مردم وارد صحنه انتخابات نشوند، افرادی با آرای کم و با ضعف بنیه مدیریتی وارد عرصه می‌شوند و مشارکت می‌تواند مردم را به خواسته مطلوب خود برساند.

به گفته وی تعامل بین آرا استان‌ها و رئیس جمهور می‌تواند زمینه را برای بیان مطالبات استان‌ها فراهم کرده و نوید بخش این باشد که انتخابات می‌تواند موثر و برای مردم دلگرم کننده باشد.

به گفته این استاد دانشگاه کردستان فعال شدن نهادهای مدنی و اعلام مطالبات از سوی اساتید دانشگاه، علاوه بر تاثیرگذاری در برنامه رئیس جمهور آتی، جلب حداکثری حضور در انتخابات را در پی خواهد داشت.

وی معتقد است عدم مشارکت دردی را درمان نمی‌کند و اساتید دانشگاه می‌توانند در این عرصه‌ها اثرگذار باشند و امید را به دانشجویان خود انتقال دهند.

حاتمی در پایان یادآور شد: کسانی که در عرصه‌های مختلف در استان کاری انجام داده‌اند، می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و آمار و اطلاعاتی را ارائه دهند که می‌تواند در نظر مردم اثرگذار و راهگشا باشد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *