ایسنا/اصفهان چهاردهمین نمایشگاه طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته پیش از ظهر امروز در محل دائمی نمایشگاه های اصفهان افتتاح شد.
این دوره از نمایشگاه که با حضور جمعی از مقامات استان و کشور امروز (چهارشنبه -۵ خرداد ماه) افتتاح شد، اولین دوره از نمایشگاه های برپایی در سال ۱۴۰۰ است که از ۵ تا ۸ خرداد ماه برپا خواهد بود و ۷۰ شرکت و موسسه در شش هزار مترمربع فضای نمایشگاهی و ۳۵۰۰ مترمربع فضای مفید در چهاردهمین نمایشگاه طلا، فلزات گرانبها از استان های اصفهان، تهران، خراسان رضوی، یزد، فارس و خوزستان و نمایندگیهای خارجی از کشورهای عراق و ترکیه مشارکت داشته اند.
حوزه فعالیت مشارکتکنندگان مربوط به تولیدکنندگان ماشینآلات ساخت طلا و جواهر، گالریهای معتبر و مطرح حوزه طلا و جواهرات، تولیدکنندگان طلا، انجمنها و اتحادیهها، تولیدکنندگان و ارائهکنندگان خدمات امنیتی و حفاظتی در حوزه طلا، فروشندگان سنگهای زینتی و فعالان حوزه حمل و نقل طلا و جواهرات است، همچنین برندهای مطرحی همچون ماشینسازی صالحی، ماشینسازی طالبی، ماشینسازی امینجواهری، ماشینسازی کلانتری، گالری هومن و گالری فرداد در این نمایشگاه حضور دارند.
بنابر اعلام برگزارکنندگان، آشنایی تولیدکنندگان و صادرکنندگان و ارائه دهندگان خدمات با محصولات و ماشینآلات و تکنولوژیها و فناوریهای نوین در صنعت طلا، جواهر، سنگهای قیمتی، معرفی محصولات تولیدی و فناوریهای داخلی، دسترسی به سلایق مصرف کنندگان داخلی و خارجی، ایجاد رقابت در تولید، صادرات و خدمات، آشنایی با چرخه صنعت طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی و اکتشاف، استخراج، انتقال، فرآوری، طراحی و تولید، بستهبندی، عرضه و خدمات از مهمترین اهداف چهاردهمین دوره نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان است.
از جمله فعالیت های مشارکت کنندگان این دوره از نمایشگاه شامل تولیدکنندگان، صادرکنندگان و ارائهدهندگان خدمات در صنعت طلا، جواهر، نقره، سنگهای قیمتی، ساعت و صنایع وابسته، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و واردکنندگان ماشینآلات، ابزارآلات و تجهیزات مربوط به صنعت طلا جواهر، نقره، سنگهای قیمتی، ساعت و صنایع وابسته، اتحادیه ها، انجمن ها و تشکل های مـربوط به مـوضوع نـمایشگاه، مراکز آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی مربوط به مـوضوع نمایشگاه، دستاندرکاران در امر طراحی و اجرای دکوراسیون مراکز تولید و عرضه طلا، جواهر، نقره، سنگهای قیمتی، ساعت و صنایع وابسته، دسـتاندرکاران در امر ایمنسازی محـیطهای تولید و فروش، اعم از سازه، تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری، تولیدکنندگان صندوق های ایـمنی حفظ و نگهداری طلا، جواهر، نقره، سنگهای قیمتی، ساعت و صنایع وابسته، دستاندرکاران در امر چاپ و انتشارات، نــشریات، مطبوعات و سایــر رسانه های جمعی مربوط به موضوع نمایشگاه، دست اندرکاران بـخش اکتـشاف و استخراج معادن طلا، نقره، جواهر و سنگ های قیمتی و همچنین حضور تمام دست اندرکارانـی که در پـروسه تولیـد و صــادرات محصـولات خود از طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی به عنوان بخش قابل توجهی از محصول خود استفاده می کنند، است.
این نمایشگاه برای اهالی صنف طلا و جواهر به عنوان یک رویداد ثابت و مهم در زمینه طلا و جواهر جا افتاده است و استقبال از آن هر سال بیشتر می شود.
امسال از برخی شرکتهای خارجی در این نمایشگاه دعوت و شرایط برای حضور آنان مهیا شده و از سوی دیگر با گمرک و سازمان های مربوطه هماهنگی های لازم صورت گرفته است، به طور قطع مشارکت بالا در این نمایشگاه، موجب تقویت آن خواهد شد و می توانیم در رقابت با برندهای خارجی، زمینه رشد این صنعت را فراهم کنیم.
باتوجه به اینکه نمایشگاه مکان مناسبی برای مبادلات و رایزنی های تجاری در زمینه طلا و جواهر است، کارخانهداران و تولیدکنندگان طلا، بنکداران و مغازهداران در کنار یکدیگر در نمایشگاه طلا و جواهر به گفتگو و تبادل نظر می پردازند و از آخرین ابزارها، تکنولوژی ها و یا آخرین مدلهای طلا و جواهر آگاه شده و به توسعه این صنعت کمک خواهند کرد.
به طور قطع نمایشگاه طلای اصفهان سبب میشود تا عموم مردم زمینه ای برای آشنایی با برندهای مختلف طلا داشته باشند. بنابراین، نمایشگاه طلا یک تبلیغ به شمار می رود.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر ایران یکی از ۱۰ قطب مصرف کننده طلا است، اما متاسفانه سهم ایران از گردش مالی بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلاری طلا در جهان، ناچیز و نزدیک به صفر است.
به گفته فعالان صنف طلا، با وجود این پتانسیل، امروز سهم ۷۵۰ میلیون دلاری صادرات طلا و مصنوعات ایران از دست رفته و این ظرفیت را به رقبای منطقه ای خود سپرده ایم.
همچنین بنابر آمارهای موجود، در حال حاضر ۳۶ هزار میلیارد تومان از دارایی کشور در قالب طلا و جواهر در خانواده ها حبس شده است و به نوعی ۳۰۰ تن طلا سالانه در خانواده های ایرانی ذخیره شده است، البته رکود عاملی مهم در تغییر نگرش مردم به خرید و پس انداز طلا شده است و از سوی دیگر قوانین ناکارآمد عامل مهمی در توسعه قاچاق طلا و بدلیجات به کشور شده است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا