افزایش تولید ۱۵ درصدی مرغ برای شب عید در گیلان


افزایش تولید ۱۵ درصدی مرغ برای شب عید در گیلان

ایسنا/گیلان رییس اتحادیه مرغداران گیلان گفت: مقدمات کار برای ذخیره‌سازی مرغ برای شب عید در گیلان در حال انجام و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است.

فرهاد گیاهی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه برای ذخیره سازی شب عید مقدمات کار در حال انجام است، گفت: نگرانی بابت تامین مرغ مورد نیاز مرد م برای عید وجود ندارد.

وی در خصوص احتمال افزایش قیمت مرغ خاطرنشان کرد: با توجه وضعیت اقتصادی برخی از اقشار جامعه برنامه‌ریزی های لازم صورت گرفته تا مرغ گران نشود.

گیاهی از افزایش ۱۵ درصدی تولید مرغ برای شب عید در استان گیلان خبرداد و افزود: بخشی از مرغ تولید شده  برای مصرف استان مورد استفاده قرار می‌گیرد و مابقی به استان‌های دیگر از جمله بازار تهران می‌رود.

وی تصریح کرد: بیش از ۸۰۰ واحد مرغداری در گیلان وجود دارد و افرادی زیادی در این مجموعه‌ها و زنجیره فروش مرغ در استان فعالیت دارند.

رییس اتحادیه مرغداران گیلان با بیان اینکه در همه شهرستان های گیلان پرورش مرغ وجود دارد، گفت: در شهرستان صومعه‌سرا بیش از شهرستانهای دیگر مرغداری وجود دارد و افراد جدید هم برای پرورش مرغ در این شهرستان متقاضی هستند.

وی در خصوص وضعیت پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک یا مرغ سبز در استان گفت: از آنجایی که گیلان از مکان‌های زمستان گذران پرندگان مهاجر به شمار می‌رود و ریسک آنفلوانزای پرندگان در این استان وجود دارد، نمی‌توان به مقدار زیاد مرغ سبز را پرورش داد و در این خصوص افزایش تولید نداریم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *