اخبار 35

افزایش ظرفیت پذیرش برج فناوری دانشگاه امیرکبیر/رشد ۲.۵ برابری قراردادهای صنعتی دانشگاه

افزایش ظرفیت پذیرش برج فناوری دانشگاه امیرکبیر/رشد ۲.۵ برابری قراردادهای صنعتی دانشگاه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: امسال برنامه داریم با کمک دانشکده‌ها ظرفیت برج فناوری دانشگاه را افزایش دهیم و هر دانشکده نیز یک مرکز کارآفرینی ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید احمد معتمدی در جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی سال‌های گذشته ارتباط خوبی با وزرات صنایع ایجاد کرده است.

وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر قدیمی‌ترین دانشگاه صنعتی کشور به شمار می‌رود و از نظر قدمت نیز جز وقدیمی‌ترین دانشگاه صنعتی کشور است.

معتمدی اظهار کرد: بسیاری از رشته‌های این دانشگاه منجر به تاسیس دانشکده‌های تخصصی شده است به طور مثال می‌توان به دانشکده معدن متالورژی اشاره کرد.

وی عنوان کرد: اخیراً نیز مجوز لازم برای جداسازی متالورژی از دانشکده معدن را دریافت کردیم و قرار است بر اساس آن متالورژی یک دانشکده مستقل شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: دانشکده مهندسی معدن این دانشگاه با همکاری وزارت صنایع و معادن راه‌اندازی شده و ساختمان این دانشکده نیز با کمک این وزارتخانه تاسیس شده است.

معتمدی تاکید کرد: در سال‌های گذشته تفاهم‌نامه‌های مختلفی با وزارت صنعت و معدن داشتیم که برخی از این تفاهم‌نامه‌ها در حوزه زنجیره تامین بوده است.

وی افزود: برنامه داریم که تا سال ۱۴۰۴ جزو دانشگاه‌های نسل سوم قرار گیریم و در این راستا حرکت‌های مفیدی از جمله ارتباط با صنایع، اجرای برنامه‌های مهارتی و کارآفرینی صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: در این راستا قراردادهای صنعتی دانشگاه حدود ۲.۵ برابر رشد یافته است.

معتمدی گفت: در حوزه کارآفرینی نیز دانشگاه برنامه‌های متعددی را طراحی کرده و مدل‌های طراحی شده مدل‌های بسیار موفقی هستند.

وی ادامه داد: درحال حاضر حدود ۱۴۰ شرکت و واحد دانش‌بنیان در برج فناوری این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند و با توجه به تجربه موفق این برج تقاضاهای زیادی برای استقرار شرکت‌ها و واحدهای فناور در این برج داریم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: امسال برنامه داریم با کمک دانشکده‌ها ظرفیت برج فناوری دانشگاه را افزایش دهیم و هر دانشکده نیز یک مرکز کارآفرینی ایجاد کند.

معتمدی گفت: حوزه کارآفرینی حوزه بسیار مهمی است و در این زمینه برنامه‌ریزی‌های متعددی داشتیم، بنابراین بسیار امیدواریم که در این حوزه موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم.

وی افزود: موفقیت حوزه کارآفرینی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر علاوه براینکه برای این دانشگاه مزیت‌های زیادی دارد، برای کل کشور نیز مفید خواهد بود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: درحال حاضر این دانشگاه با وزارت نفت همکاری خوبی دارد و قراردادهای عملی را آغاز کرده که این قراردادها منجر به نتایج کاربردی خواهد شد.

معتمدی تصریح کرد: حوزه نفتی دارخونی در اختیار ما قرار گرفته که این حوزه نفتی دارای حدود ۷ چاه است.

وی عنوان کرد: براساس این قرارداد دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید بهره‌وری این حوزه نفتی را افزایش دهد که برای انجام بهتر موضوع کنسرسیومی از بخش‌های غیر دولتی و دانشگاه‌های خارجی تشکیل داده‌ایم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این پروژه صرفاً تحقیقاتی نیست و یک پروژه مشاوره قوی به شمار می‌رود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *