اقدامات سیستم بهداشتی در فارس اثرگذار بوده است
ایسنا/فارس رئیس کل دادگستری استان فارس ضمن قدردانی از مجموعه سلامت فارس، اقدامات سیستم بهداستی و درمانی در این استان را اثرگذار دانست.
حجت الاسلام سید کاظم موسوی در جلسه ستاد مبارزه با کرونای فارس با اشاره به اینکه شیراز قطب درمان کشور محسوب میشود، تاکید کرد که اقدامات و شرایط فارس باید با مراکز و استانهای همطراز در کشور مقایسه شود.
او از آمادگی دادگستری فارس برای کمک به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد هرچه زودتر این بحران را پشت سر بگذاریم و این بلا از سر کشور کم شود.
موسوی دادگستری فارس را بر اساس ابلاغ قوه قضاییه تابع تصمیمات دانشگاه علوم پزشکی دانست و خاطرنشان کرد: در امر سلامت جامعه شما متخصص هستید و باید به مسایلی که برای حفظ سلامتی از سوی شما مطرح می شود توجه کنیم.
رئیس کل دادگستری فارس لزوم توجه به مسائل معنوی و دینی در کنار موضوعات تاثیرگذار بر سلامت جسمی تاکید کرد و از راه اندازی کارگاه های تولید ماسک، کاهش مراجعات به دادگستری و انجام کارهای مراجعان به صورت مجازی، کنترل مبادی ورودی شهرها و جلوگیری از ورود افراد غیرمجاز و خودروهای با پلاک های غیربومی به استان و شهرستان ها به عنوان بخشی از اقدامات در راستای کنترل و مقابله با بیماری کووید۱۹ در فارس خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با قدردانی از مسئولان دادگستری فارس همکاری بین بخشی در فارس و شیراز را کم نظیر توصیف و خاطرنشان کرد که این هماهنگی، حمایت و همراهی از سوی استانداری، دادگستری، نیروی های نظامی و انتظامی، ارتش، سپاه پاسداران و دیگر نهادها در فارس و شهرداری و شورای شیراز، اقدامات مقابلهای در مقابل کووید 19 اثرگذار و مثبت بوده است.
دکتر مهرزاد لطفی با بیان اینکه اقدامات اجرایی شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر اساس نظر کارشناسان الگوی موفقی بوده است.
او عوامل مختلفی را در این موفقیت تاثیرگذار دانست و گفت: همکاری مردم در فارس، اجرایی شدن پروتکل های بهداشتی از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز زودتر از سایر نقاط کشور، پیش بینی مراکز متعدد برای مراجعه افراد مشکوک به بیماری و … از عوامل موثر در این موفقیت بوده است.
لطفی، توانمندی و ظرفیت پزشکان خانواده در فارس را دیگر عامل موفقیت استان فارس برشمرد و اعلام و خاطرنشان کرد: مشخص کردن سامانه https://salamat.gov.ir برای مراجعه مردم و ورود اطلاعات آنان با هدف پیشگیری، شناسایی و مراقبت در مقابل کروناویروس، از دیگر اقدامات نظام سلامت کشور در این زمینه است.
وی همچنین اختصاص مهمانسرا برای استفاده کارکنان درمانی که در مراکز درمانی و بیمارستان ها فعالیت می کنند و ارایه امکانات و تجهیزات کافی برای آنها، راه اندازی مراکز ۳۶گانه مراقبت از بیماران از سوی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها، تشکیل تیم های واکنش سریع، نظارت بر عملکرد اصناف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بازدید از بیمارستان ها و مراکز درمانی و نظارت بر عملکرد داروخانه ها را از دیگر اقدامات اجرایی شده دانست.
انتهای پیام
منبع:ایسنا