اقدامات ویژه برای اجرای حضوری سنجش سلامت نوآموزان و رفع نگرانی والدین
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ۱۳ اقدام ویژه برای اجرای حضوری سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان در ایام کرونا و رفع دغدغه والدین را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، سید جواد حسینی درباره حضور والدین و نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیشدبستانی در سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی در شرایط کرونایی و رفع دغدغه آنان اظهار کرد: برنامه سنجش برای بررسی وضعیت سلامت جسمانی، قد، وزن، توده بدنی، بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی نوآموزان انجام میشود و جایدهی تحصیل این نوآموزان در مدارس عادی و استثنایی نیز مشخص میشود.
وی افزود: این برنامه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و اگر والدین قرار باشد تمامی این آزمایشها و تستها را در شرایط عادی برای کودکان خود انجام دهند باید به چندین آزمایشگاه و پایگاه مراجعه کنند اما از طریق برنامه سنجش و در ۲ هزار و ۲۰۰ پایگاه ثابت، سیار، تخصصی و عشایر در سراسر کشور این سنجشها در یک جا برای نوآموزان انجام میشود.
معاون وزیر با بیان اینکه برنامه سنجش در سال ۷۱ با پوشش ۱.۵ درصدی آغاز و سال گذشته علیرغم شرایط کرونایی به ۹۸.۸ درصد رسید اظهار کرد: در پایگاههای سنجش تمهیداتی اندیشیده شده است تا دغدغه والدین برای سنجش حضوری در شرایط کرونا رفع شود زیرا اصل برنامه سنجش حفظ و ارتقای سلامت دانشآموزان است.
وی افزود: ۱۳ اقدام برای رفع نگرانی والدین و نوآموزان در شرایط کرونایی تدوین و اجرایی شده است و باوجود سنجش بیش از یک میلیون ۴۰۰ هزار نوآموز، در سال گذشته هیچ موردی از ابتلای نوآموزان، والدین و عوامل اجرایی به کرونا مشاهده نشد.
وی گفت: کاهش تعداد مراجعین در هر پایگاه از ۴۰ نفر به ۲۰ نفر، افزایش فاصله نوبتدهی از ۱۵ دقیقه به ۳۰ دقیقه، افزایش ساعات کار پایگاهها از ۴ ساعت به ۵ ساعت، ایجاد اتاق انتظار برای والدین، حضور فقط یک ولی نوآموز در پایگاه سنجش، افزایش تعداد ابزارهای سنجش و ضدعفونی مدام آنها، الزام استفاده از دستکش و ماسک، ضدعفونی پایگاهها و دو شیفته شده برخی پایگاهها از جمله اقدامات برای رفع دغدغه اولیا و دانشآموزان در شرایط کرونایی است.
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی در ادامه در خصوص دو تغییر مهم برنامه سنجش سال جاری نیز گفت: در سال جاری سنجش نشانگان مشکلات ویژه یادگیری برای مداخله بهنگام و رفع مشکلات یادگیری نوآموزان در مراحل اولیه و سنجش حرکات اصلاحی نوآموزان با همکاری معاونت تربیتبدنی و سلامت وزارت نیز انجام خواهد شد.
معاون وزیر با تأکید بر اینکه سنجش نوآموزان پیشنیاز ضروری برای ثبتنام در کلاس اول است اظهار کرد: نوآموزان ابتدا در مدارس پیش ثبتنام اولیه میشوند، سپس در همان مرحله پیش ثبتنام نوبتگیری الکترونیکی برای حضور در پایگاههای سنجش نیز انجام میشود و پس از سنجش نوآموزان ثبتنام قطعی آنان انجام خواهد شد.
وی در گفت و گو با رادیو تأکید کرد: نوبتدهی و ارجاع نوآموزان به نزدیکترین پایگاه سنجش بهگونهای است که هیچگونه ازدحامی در پایگاههای سنجش ایجاد نخواهد شد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا