امام خمینی(ره) وابستهی دنیا نبود
ایسنا/آذربایجان شرقی استاد حوزه و دانشگاه گفت: امام خمینی(ره) وابستهی دنیا نبود و هرکس که دنیا برایش کوچک باشد از تهدید دیگران هراسی نخواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی امروز پنجشنبه در مراسم گرامیداشت سی و دومین سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام ۱۵ خرداد که در مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز و با حضور مردم و مسئولین این شهر برگزار شد، اظهار کرد: امیرالمومنین علی(ع) در حدیثی فرموده است که هر شخص دارای شش ویژگی باشد، یک انسان کامل و بهشتی است و من قصد دارم این شش ویژگی را در شخصیت امام خمینی(ره) تبیین کنم.
وی ادامه داد: اولین ویژگی خداشناسی و اطاعت از خداوند است و در کل رمز همه موفقیت های انسان دراین ویژگی خلاصه شده است؛ امام خدا محور بودند و مهمترین شاخصهی ایشان خدایی بودنشان بود و همانطور که انسان های باخدا با تشویق و یا سرزنش دیگران خودشان را گم نمیکنند امام نیز در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید از اینکه به ایران برمیگردید چه احساسی دارید فرمودند هیچ احساسی ندارم چه زمانی که مرا از این فرودگاه تبعید کردند و چه امروز که همه به استقبال من ایستاده اند.
وی، به بیان ویژگی های امام خمینی(ره) از زبان رهبر معظم انقلاب پرداخت و افزود: ایشان خودشان را شاگرد، فرزند مطیع و مرید دلباخته ی امام میدانستند که در تمام دوران تا لحظهی عروج از چشمهی فیاض امام سیراب گشتند. رهبر انقلاب در توصیف شخصیت امام اشاره کردند که ” انصافا پس از پیامبران و اولیاءالهی با هیچکس قابل مقایسه نبود و امام قوت ایمان را با عمل صالح، اراده را با همت بلند، شجاعت اخلاقی را با حکمت، صفای معنوی را با کیاست و تقوا را با قاطعیت در هم آمیخته بود.
این استاد حوزه و دانشگاه شناختن شیطان و دشمن و دوری از وسوسه های او را دومین ویژگی یک انسان بهشتی به تعبیر امام علی(ع) بیان کرد و افزود: شیطان معمولا از چهار طریق سبک جلوه دادن قیامت و معاد، سنگین جلوه دادن اولاد و نسل، بزرگ کردن دنیا و کوچک کردن دین انسان ها را فریب می دهد.
وی ادامه داد: سومین ویژگی یک انسان کامل و بهشتی شناختن دنیا و دوری کردن آن است البته این به معنی اسیر نشدن در دنیا است و اینکه نباید اجازه دهیم دنیا سوار ما شود.
وی با بیان اینکه امام هرگز وابستهی دنیا نبود، گفت: بعد از فتح خرمشهر ۲۵ نفر از رهبران کشورهای دنیا نزد امام آمدند و از امام خواستند تا جنگ تمام شود اما امام در پاسخ به آنها گفتند که ” بروید و بر دل های مردم خود حکومت کنید” که این جمله ابهت امام و کوچک بودن دنیا در نظر ایشان را نشان میداد و هرکس که دنیا برایش کوچک باشد از تهدید دیگران هراسی نخواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی در بیان ویژگی های بعدی انسان های بهشتی افزود: شناخت آخرت و تشخیص حق و باطل و تلاش برای رسیدن به آخرت و حق و دوری از باطل ویژگی های بعدی هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات پیش رو نیز اشاره کرد و گفت: یکی از اصولی که باید نه تنها انتخابات بلکه در کل زندگی رعایت کنیم، اصل انصاف است و میبایست در این انتخابات نیز انصاف را رعایت کنیم
وی در واکنش به برخی اعتراضات در خصوص بحث تایید و رد صلاحیت ها توسط شورای نگهبان قانون اساسی نیز بیان کرد: در تمامی کشور های دنیا سازوکار بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاباتی وجود دارد که بطور مثال در فرانسه، بلغارستان، اتریش، آلمان و ترکیه شورای قانون اساسی، در بعضی کشور ها شورای عدالت و در آمریکا نیز از طریق دو مجلس صلاحیت کاندیدا مورد بررسی قرار میگیرد.
این استاد حوزه و دانشگاه به انتخابات های قبلی نیز اشاره کرد و گفت: در یکی از انتخاباتها از میان ۷۹ نفر از ثبت نام کنندگان تنها صلاحیت آقایان هاشمی و شیبانی مورد تائید شورای نگهبان قرار گرفت و یا در انتخابات هفتمین دورهی مجلس شورای اسلامی صلاحیت ۹۰ نماینده دوره ششم احراز نشد و حتی ۳۱ استانداربه همراه وزیر کشور به دیدار رهبر انقلاب رفته و گفتند که یا انتخابات را برگزار نخواهند کرد و یا استعفا خواهند داد که رهبر انقلاب فرمودند حتی یک روز هم نباید انتخابات به تاخیر بیفتد و اگر تمامی استانداران استعفا بدهند نفرات جدید جایگزین و انتخابات برگزار شود.
وی با انتقاد از کسانی که علیه شورای نگهبان سخن گفته و انتخابات را زیر سوال میبرند، گفت: چرا یک عده در مقابل قانون غوغا سالاری کرده و به رسانه های معاند خوراک درست میکنند؟ ما خطاب به این افراد میگوییم که از خون شهدا، از خون شهید سلیمانی و از خانوادهی شهدایی که فرزندان خود را تقدیم انقلاب کرده اند، بترسند و خجالت بکشند.
وی اضافه کرد: با اضافه شدن یک یا دو نفر به تعداد کاندیداها مشکلی حل نخواهد شد چرا یک عده به مردم آدرس غلط میدهند؟ در حالیکه مردم از تبعیض، تورم، سوءمدیریت ها، اشتغال جوانان و… ناراحت هستند.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی تاکید کرد: آیا اگر اکنون شهید سلیمانی در میان ما بود، مردم را برای حضور در انتخابات دعوت میکرد یا برای عدم حضور؟ کسانی که میدانند در بین مردم تاثیرگذار هستند و با این همه مردم را به رای ندادن تشویق میکنند، باید در روز قیامت پاسخگوی شهدا و شهید سلیمانی باشند.
وی در پایان به آیه ۱۲۰ سوره توبه (مَا کَانَ لِأَهْلِ الْمَدِینَةِ وَمَنْ حَوْلَهُمْ مِنَ الْأَعْرَابِ أَنْ یَتَخَلَّفُوا عَنْ رَسُولِ اللَّهِ وَلَا یَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِهِ ۚ ذَٰلِکَ بِأَنَّهُمْ لَا یُصِیبُهُمْ ظَمَأٌ وَلَا نَصَبٌ وَلَا مَخْمَصَةٌ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَلَا یَطَئُونَ مَوْطِئًا یَغِیظُ الْکُفَّارَ وَلَا یَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَیْلًا إِلَّا کُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا یُضِیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِینَ) اشاره کرد و گفت: ما باید بدانیم هر کاری که باعث عصبانی شدن دشمنان شود، برای ما عمل صالح محسوب خواهد شد و اکنون نیز ببینیم که چه کساتی از عدم مشارکت در انتخابات خوشحال و چه کسانی ناراحت می شوند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا