امدادرسانی به بیش از ۸ هزار زلزلهزده اندیکا
ایسنا/خوزستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از امدادرسانی به ۸ هزار و ۳۹۲ متأثر از زلزله اندیکا خبر داد.
دکتر علی خدادادی در نشست ستاد بازسازی مناطق زلزلهزده که در شهرستان اندیکا تشکیل شد، با ارائه گزارشی از عملکرد جمعیت هلال احمر استان خوزستان در جریان خدمترسانی به متأثرین از زلزلههای ۱۲و ۱۷ مهرماه اندیکا اظهار کرد: از ابتدای وقوع زلزله تاکنون ۸ هزار و ۳۹۲ نفر مورد امدادرسانی این جمعیت قرار گرفته و مجموعهای از اقلام زیستی، معیشتی و بهداشتی دریافت کردهاند.
به گزارش ایسنا به نقل از جمعیت هلال احمر خوزستان، وی بر ضرورت تسریع در خدمت رسانیها تاکید کرد و افزود: جمعیت هلال احمر به عنوان یک مجموعه مردم نهاد تمام توان خود را برای تسکین بخشی به متاثرین از زلزله در شهرستان اندیکا به کار گرفته است و تاکنون بیش از یک هزار و۶۷۰ چادر اسکان اضطراری در مناطق زلزلهزده اندیکا توزیع شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان به رسیدن سرما به روستاهای زلزلهزده اندیکا اشاره کرد و با بیان اینکه عملیات امدادرسانی جمعیت هلالاحمر طبق ضوابط ملی و بین المللی پایان یافته و فعالیتهای این جمعیت در مناطق زلزلهزده در قالب ارائه خدمات حمایتی در حال انجام است، از همه دست اندرکاران و مردم خیر خواست با مشارکت در پویش همدلی و مهربانی در رفع بخشی از محرومیتهای این مناطق همت کنند.
خدادادی افزود: علاوه بر چادر و اقلام غذایی و بهداشتی توزیع شده در عملیاتهای امدادرسانی، فعالیتهای داوطلبان هلال احمر با حمایت خیرین و کمکهای مردمی در قالب پروژههای حمایتی و پویش «همدلی و مهربانی» به زلزلهزدگان سرعت گرفته و حدود ۵۰۰ بسته غذایی، ۲۰۰ بسته بهداشتی و۵۰۰ کیسه آرد ۴۰ کیلوگرمی به متأثرین از زلزله اندیکا اهدا شده است و یک هزار و۵۰۰ کیسه آرد دیگر خریداری و به محض دریافت از کارخانه آرد، توزیع خواهد شد. مشارکت در ایجاد سرپناه موقت برای حفظ احشام از سرما نیز در حال انجام است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان ضمن تقدیر از تلاش بیوقفه ۳۸ روزه تیمهای درگیر در امدادرسانی گفت: ۳۰ تیم امدادی متشکل از نجاتگران داوطلب و پرسنل جهادگر این جمعیت در طول این مدت به امر خدمترسانی مشغول بوده و به تمام نقاط متاثر از زلزله، سرکشی و امدادرسانی کردهاند.
خدادادی تصریح کرد : علاوه بر اقدامات امدادی و حمایتی، فعالیت هایی موثری از طریق حوزه جوانان با محوریت حمایتهای روانی و اجرای پروژههای فرهنگی، همکاری با آموزش و پرورش عشایر جهت دایر شدن کلاسهای درس، مشارکت در زمینه واکسیناسیون عشایر و همکاری با سازمان دامپزشکی جهت غربالگری دامها نیز صورت پذیرفته است.
وی بر لزوم توجه ویژه به خانههای هلال به منظور برنامهریزی برای افزایش سطح تابآوری و کاهش خطرپذیری از طریق برگزاری دورههای آموزشی خود امدادی، دگر امدادی و آمادگی در برابر مخاطرات و مشارکت در ارزیابی و امدادرسانی در حوادث تاکید کرد و گفت: با همکاری مسئولین محلی سه خانه هلال در این شهرستان راهاندازی و تعداد خانههای هلال اندیکا به هشت رسید.
منبع:ایسنا