امسال ۱۶۷۰ معتاد پُرخطر در شیراز درمان شده‌اند


امسال ۱۶۷۰ معتاد پُرخطر در شیراز درمان شده‌اند

ایسنا/فارس دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: از ابتدای امسال ۱۶۷۰ معتاد حاد و پُرخطر در مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ شیراز تحت درمان قرار گرفته‌اند.

سلیمان کرمی سه‌شنبه ۲۳ آذر در دیدار با شهردار کلان شهر شیراز گفت: با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و شهرداری شیراز به زودی تمام معتادان متجاهر و کارتن خواب در مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ شیراز ساماندهی، نگهداری و درمان خواهند شد.

او اظهار کرد: پاک‌سازی چهره شهر از حضور افراد معتاد، علاوه بر ایجاد امنیت عمومی در جامعه، فرصت و موقعیت خوبی را برای معتادان بی‌خانمان که از سوی خانواده خود طرد شده‌اند در مسیر کسب بهبودی و بازگشت مجدد به زندگی سالم فراهم می‌آورد.

کرمی با اشاره به دستور استاندار فارس در خصوص ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن خواب در کوتاه‌ترین زمان ممکن با استفاده از ظرفیت‌های استانی، گفت: نباید از کنار موضوع معتادان متجاهر ساده عبور کنیم بلکه باید برای ساماندهی، درمان و کمک به بازگشت این افراد به جامعه به عنوان سرمایه‌های کشور تلاش جدی نماییم.

کرمی اظهار کرد: ساماندهی معتادان متجاهر و دارای رفتارهای پُرخطر نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی و بهداشتی جامعه دارد.

او بر ضرورت افزایش گسترش خدمات حمایتی برای معتادان بهبودیافته و یا در حال بهبودی تأکید کرد و گفت: درست است که مهم‌ترین اصل در اجرای طرح ساماندهی معتادان متجاهر، ایجاد محیطی هدفمند برای درمان و بازپروری آن‌ها بوده، اما نباید از مراقبت‌های پس از خروج و ارزیابی آن‌ها نیز غافل شد که در راستا می‌بایست تمامی دستگاه‌ها با تمام توان و ظرفیت خود این موضوع را به‌طور جدی دنبال و پیگیری کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس عنوان کرد: در حال حاضر تعداد ۶۰۰ نفر معتاد متجاهر و کارتن خواب با حمایت مالی ستاد مبارزه با مواد مخدر و اداره کل بهزیستی استان در مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ شیراز واقع در دهکده سلامی و مراکز اقامتی میان‌مدت درمان اعتیاد طرح تبصره ۲ ذیل ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر برای دوره یک ساله در حال نگهداری و درمان هستند.

او خاطرنشان کرد: در راستای افزایش سهمیه پذیرش با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر و سایر دستگاه‌های متولی در دستور کار ویژه قرار دارد تا از این طریق بتوان کل معتادین متجاهر و کارتن خواب را در مرکز استان و در سطح شهرستان‌ها پوشش داد.

کرمی گفت: مرکزی با حمایت سپاه فجر فارس با ظرفیت ۴۰۰ نفر در قالب تبصره ۲ ذیل ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر جهت پذیرش این معتادین در دستور کار قرار گرفته که امید است ظرف یک ماه آینده مورد بهره برداری قرار گیرد.

او ادامه داد: چهار مرکز در چهار نقطه از استان برای پذیرش، نگهداری و درمان معتادان متجاهر در سطح شهرستان‌ها پیش بینی شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس افزود: در راستای اجرای طرح جامع ساماندهی معتادان متجاهر، معتادین متجاهر غیربومی و متعلق به استان‌های دیگر بعد از مرحله غربالگری و پایش در دستگاه بیومتریک از طریق بهزیستی با هماهنگی ادارات ذیربط طی یک فرآیند علمی و با بهره گیری از مددکاران حرفه‌ای به استان محل سکونت خود برای سیر مراحل درمان منتقل خواهند شد.

انتهای پیام


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *