امیدواریم روزی برسد که فرقی بین هنر سنتی و هنر دیجیتال نباشد
ایسنا/آذربایجان شرقی رییس دانشگاه هنر اسلامی تبریز تاکید کرد: امیدواریم روزی برسد که فرقی بین هنر سنتی و هنر دیجیتال نباشد.
محمد علی کینژاد، روز پنجشنبه ۱۴ اسفند، در مراسم مجازی اختتامیه دومین همایش ملی هنرهای دیجیتال، اظهار کرد: هر کجا که استانداردهای لازم برای برگزاری این همایش را به ویژه در شرایط کرونایی داشته باشد، میتواند آن را برگزار کند.
وی ادامه داد: شرایط کرونایی، نمونهای برای جهان متقاضی صنعت و هنر دیجیتال است.
دبیر دومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال هم در ادامه این مراسم به ضرورت و اهمیت هنر و اقتصاد دیجیتال در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: کرونا، ضرورت پرداختن به فضای مجازی را گوشزد میکند و حمایت از هنر دیجیتال و فضای رسانهای در قالب زیباشناسی هم به همین منظور مورد توجه قرار گرفته است.
سید علی فارغ ادامه داد: وزارت علوم به عنوان خانواده بزرگی از نظام آموزشی کشور، تلاش دارد تا از حوزهی گسترده و کلیدی هنر و با توجه به ظرفیتهای موجود و با این نگاه که امروزه بخش مهمی از فعالیتها و اقداماتی که میتوانند مخاطبان بیشتری را با خود داشته باشند، در بستر مجازی شکل میگیرد، به بیان و توضیح مسایل اجتماعی و فرهنگی بپردازد.
وی افزود: اولین جشنواره هنرهای دیجیتال، سال گذشته برگزار شده و امسال دانشگاه هنر اسلامی تبریز که دارای پتانسیل خوبی در این حوزه است، برگزاری دور دوم را بر عهده گرفته و این دانشگاه برای ایجاد دبیرخانه دائمی هنرهای دیجیتال، اعلام آمادگی میکند.
به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر اینکه دیری نخواهد گذشت که هنر دیجیتال، بازگشت سرمایه و جبران هزینه را در پی خواهد داشت، گفت: اقتصاد دنیا به جز اقتصاد دیجیتال در شرایط کرونایی افول قابل توجهی داشته، اما با وجود شرایط اقتصادی ناشی از کرونا در دنیا، اقتصاد مبتنی بر رسانه و فضای مجازی به عنوان یکی از ۱۰ اقتصاد برتر دنیا مطرح شده است.
معاون پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر تبریز افزود: وزارت علوم و سازمان امور اجتماعی وزارت کشور در حمایت از این جشنوارهها، هوشمندی به خرج میدهند و این برنامهها منجر به کسب و کارهای خلاق جدید و موثر در حوزههای فرهنگی اجتماعی میشود.
منبع:ایسنا