انتشار فراخوان مسابقه پایاننامه سه دقیقهای
ایسنا/اصفهان انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، فراخوان مرحلهی استانی پنجمین دوره از «مسابقات ملی پایاننامهی سهدقیقهای» را خطاب به دانشجویان و فارغالتحصیلان مقطع ارشد و دکتری دانشگاههای سراسر استان اصفهان منتشر کرد. مسابقهی ملی پایاننامهی سهدقیقهای، نخستین بار توسط دانشگاه کوئینزلند استرالیا برگزار شد. ایدهی اصلی این مسابقه نیز زمانی پدید آمد که ایالت کوئینزلند در
ایسنا/اصفهان انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، فراخوان مرحلهی استانی پنجمین دوره از «مسابقات ملی پایاننامهی سهدقیقهای» را خطاب به دانشجویان و فارغالتحصیلان مقطع ارشد و دکتری دانشگاههای سراسر استان اصفهان منتشر کرد.
مسابقهی ملی پایاننامهی سهدقیقهای، نخستین بار توسط دانشگاه کوئینزلند استرالیا برگزار شد. ایدهی اصلی این مسابقه نیز زمانی پدید آمد که ایالت کوئینزلند در خشکسالی شدید به سر میبرد و برای صرفهجویی در مصرف آب، ساکنین آن ناحیه، تنها سه دقیقه زمان برای دوش گرفتن و استحمام در اختیار داشتند. آلن لاوسون، استاد بازنشستهی دانشگاه کوئینزلند، با الهام از این وضعیت، ایدهی پایاننامه سهدقیقهای را طرح کرد و بدین ترتیب بود که این مسابقه پدید آمد.
نخستین برنامهی پایاننامه سهدقیقهای در سال ۲۰۰۸، با حضور ۱۶۰ تن از دانشجویان عالیرتبه دانشگاه کوئینزلند انجام شد و اکنون، این مسابقه به یک رویداد بینالمللی تبدیلشده، بهطوریکه امروزه در بیش از ۶۰۰ دانشگاه جهان برگزار میشود.
در ایران نیز، تاکنون چهار دوره از این مسابقه به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی برگزارشده و بستری مناسب را برای طرح ایدههای خلاقانهی دانشجویان و آشنایی صاحبان صنایع و دستگاههای مرتبط با این ایدهها فراهم کرده است. برگزاری این مسابقه، به رشد مهارتهای ارتباطی، دانشگاهی و بیانی دانشجویان نیز کمک میکند.
انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، با انتشار فراخوان پنجمین دوره از این مسابقهی ملی، از دانشجویان و فارغالتحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری سراسر دانشگاههای استان اصفهان برای شرکت در مرحلهی استانی این مسابقه دعوت کرده است. این دوره از مسابقه در اصفهان، شامل دو بخش اصلی و ویژه است که موضوع بخش اصلی آن آزاد و موضوع بخش ویژهی آن آب (با تأکید بر مدیریت مصرف آب) و گردشگری است. شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیز انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان را در برگزاری این مسابقه یاری میدهد.
به گزارش ایسنا، بر اساس متن فراخوان این مسابقه شرایط شرکت در آن به شرح زیر است:
_دانشآموختگانی که از ابتدای سال تحصیلی ۹۶-۹۵ تا پایان مهرماه سال ۱۳۹۹ از پایاننامهی خود دفاع کرده باشند و همچنین دانشجویانی که پروپوزال پایاننامهی خود را تا پایان آبان ماه ۹۹ به تصویب رساندهاند، میتوانند در این دوره از مسابقات شرکت کنند.
_مخاطبان این دوره از مسابقه، فارغالتحصیلان و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تمامی دانشگاههای استان اصفهان هستند.
_به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا، این مسابقه امسال بهصورت غیرحضوری برگزار میشود و داوطلبان باید پس از ثبتنام در درگاه اینترنتی http://reg.jdisf.ac.ir/p3 ویدئویی از ارائه خود را بارگذاری کنند.
_زمان ارائهی پایاننامه صرفاً ۳ دقیقه است و ویدئوهای ارائهشده باید به لحاظ کیفیت صدا و تصویر وضعیت مطلوبی داشته باشد.
_ ارائهکنندگان، اجازهی تدوین و مونتاژ ویدئوی ارسالی خود را ندارند. ارائه باید بدون وقفه و تقطیع و برش و یا هرگونه کار تدوینی دیگری باشد.
_تمامی محتوای ارائهشده در قالب ویدئو، باید صرفاً در یک اسلاید تک صفحه ارائه شود و تمرکز اسلایدها و ارائهها نیز بر جنبههای کاربردی و دستاوردهای هر پایاننامه باشد اما با توجه به اینکه در ارائهی مجازی، به تصویر کشیدن اسلاید به همراه ویدئو، نیازمند امکانات سختافزاری و نرمافزاری است، شرکتکنندگان میتوانند ارائهای بدون اسلاید نیز داشته باشند.
_لازم به ذکر است که برای ارزیابی اسلاید، شرکتکنندگان باید آن را در درگاه ثبتنام بارگذاری کنند. به بیانی سادهتر، تهیه و تحویل اسلاید برای شرکت در این مسابقه الزامی است اما به تصویر کشیدن آن در ویدئوی ارائه، الزامی نیست.
_شرکتکنندگان در این مسابقه تنها مجاز به استفاده از یک پاورپوینت تک اسلایدی هستند و هیچ یادداشت و منبع دیگری نباید به همراه داشته باشند. در واقع تمام مطالب آنها باید مستند به حافظه باشد. آنچه در این مسابقه حائز اهمیت است، علاوه بر بحث محتوایی و علمی پژوهش، صورت فرمی ارائه، مانند استفاده از زبان بدن، لحن صدا، اعتمادبهنفس بالا است.
_ ملاک امتیازدهی داوران، محتوای پایاننامه و نحوهی ارائهی آن است و تعداد مقالات مستخرج از پایاننامه و سایر امتیازات احتمالی آن، در ارزیابی لحاظ نمیشود.
دانشجویان و فارغالتحصیلان مقاطع ارشد و دکتری دانشگاههای سراسر استان اصفهان برای شرکت در مرحلهی استانی این مسابقهی ملی، تا ۲۸ خردادماه فرصت دارند با مراجعه به سایت جهاد دانشگاهی به نشانی http://reg.jdisf.ac.ir نسبت به ثبتنام و بارگذاری ویدئوی ارائهی خود اقدام کنند. پس از اعلام نتیجهی داوری آثار ارسالی، سه برگزیدهی نخست این مسابقه علاوه بر دریافت جایزه، برای شرکت در مرحلهی ملی این مسابقه به سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی معرفی خواهند شد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0