انتقاد معاون وزیر بهداشت از بی توجهی به حوزه رفاهی و دانشجویی در بودجه
معاون فرهنگی وزارت بهداشت از بی توجهی به حوزه رفاهی و دانشجویی در برنامه و بودجه انتقاد کرد و گفت: ما اعتقاد داریم افرادی که بنا است نظام سلامت کشور را مدیریت کنند باید با یک وسعت نظر و مناعت طبع بزرگ شوند تا در آینده با همین مناعت طبع بتوانند به مردم خود خدمت رسانی کنند.
به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری در مراسم تقدیر از خیران نیکاندیش در حوزههای رفاهی و دانشجویی با بیان اینکه ما تلاش داریم ندای مظلومیت دانشجویان خود را به گوش خیران برسانیم، اظهار کرد:این حضور، وظیفه مسؤولان است تا زیرساختهای تحصیلی دانشجویان را در حوزه رفاهی و دانشجویی فراهم کنند. اما واقعیت این است که در برنامه و بودجه توجهی به این حوزه نشده است، در حالی که ما اعتقاد داریم افرادی که بنا است نظام سلامت کشور را مدیریت کنند باید با یک وسعت نظر و با مناعت طبع بزرگ شوند تا در آینده با همین مناعت طبع بتوانند به مردم خود خدمت رسانی کنند.
وی با اشاره به تاثیر الگوگیری دانشجویان از حرکتهای خیرانه در مسیر تحصیل و گذران زندگی دانشجویی خود، تصریح کرد: زمانی که دانشجویان به واسطه این حضور خیرانه در دوران دانشجویی به آرامش دست پیدا کنند، خودشان در آینده به خیران بزرگی تبدیل خواهند شد که مشکلات دانشجویان را از میان بر میدارند.
لاری به همراهی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در مسیر رفع مشکلات رفاهی دانشجویان اشاره کرد و افزود: در مدتی که با حضور تیم صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به استانها و دانشگاههای مختلف علوم پزشکی کشور سفر میکنیم، میبینیم که شهرهای بزرگ علیرغم توان بیشتر، دارای خوابگاههای قدیمیترند و در شرایط محرومتری قرار دارند و از طرفی برخی نقاط کشور هیچ فضای رفاهی در سطح شهر برای دانشجویان وجود ندارد که باید برای این دسته از دانشگاههای علوم پزشکی، مجتمعهای ورزشی ایجاد کنیم تا دانشجویان برای تفریح امکانات لازم را داشته باشند.
لزوم توجه خیرین به وضعیت خوابگاههای نیمه کاره
در ادامه مهندس بهروز رحیمی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: به لطف خدا اکنون در حوزه خیران نیکوکار که دغدغه وضعیت رفاهی دانشجویان را داراند، به داشتهها و ذخایر معنوی بسیار خوبی دست پیدا کردهایم که امیدواریم بتوانیم قدردان این نعمات بزرگ باشیم.
وی اضافه کرد: خیران سرمایههای بزرگی هستند که به واسطه دل دریایی و روحیه خدایی خود توانستهاند مهربانی و محبت خود را ماندگار کنند و نهالی را بارور سازند که هرگز از رشد و نمو متوقف نخواهد شد.
رحیمی با اشاره به برگزاری پنجمین نشست مجمع مشورتی خیران خوابگاه ساز صندوق رفاه به مهمترین موضوعات مطرح شده در این نشست اشاره کرد و گفت: در این جلسه تلاش شد تا ضمن بررسی فعالیتهای گذشته و اقدامات مصوب مجمع، به وضعیت خوابگاههای نیمه کاره کشور پرداخته شود و به همین منظور در خصوص تجهیزات مورد نیاز در خوابگاههای دانشجویی به صورت مفصل صحبت شد.
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از اهمیت فرهنگ سازی حضور خیران در حوزههای رفاهی دانشجویان به خصوص حوزه خوابگاههای دانشجویی اشاره کرد و افزود: مهمترین نکتهای که به عنوان دستور جدی در این جلسات مطرح است، الگو سازی و پیدا کردن شاخصهای دقیق تحت عنوان “فرهنگ سازی برای حضور خیران برای ساخت خوابگاههای دانشجویی” است. این تغییر فرهنگ و ایجاد نگرش امر مهمی است که تلاش دارد خیران عزیز را به این باور برساند که نیاز دانشجویان امروز دانشگاههای علوم پزشکی کشور که همان مدافعان سلامت فردای ایران هستند، داشتن خوابگاههای مناسب است.
این مقام مسؤول با اشاره به برنامههای شورای مشورتی خیران خوابگاه ساز صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، گفت: در اولین فرصت بعد از تعطیلات نوروز ۱۴۰۰، جلسهای را با اتاق بازرگانی برای انجام مذاکره برای تجهیزات خوابگاهی دانشگاههای علوم پزشکی خواهیم داشت. همچنین مقرر شد در خصوص سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران جلساتی را با مجمع خیران استان تهران برای هماهنگی هر چه بیشتر داشته باشیم.
به گزارش مفدا، رحیمی در پایان بیان کرد: سیاست کلی ما بر این است که در صورت حضور خیران در قبول بخشی از هزینههای پروژه خوابگاهی و به صورت مشارکتی یک سوم هزینه پروژه را خیر، یک سوم را صندوق رفاه و یک سوم را دانشگاه مربوطه تامین کند، تا بتوانیم در سایه این همراهی پروژههای خیر ساز را جلو ببریم.
انتهای پیام
منبع:ایسنا