اولین نشست بررسی علل سیل برگزار میشود
ایسنا/لرستان تلاشهای دولت و استانی برای نیازسنجی و رفع مشکلات ناشی از سیلاب لرستان همچنان ادامه دارد امید می رود تا پیش از رسیدن فصل گرما مشکلات مردم این منطقه به کلی رفع شود و هم وطنان ما در سرپناههای مناسب قرارگیرند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: شهرداری تهران پلی را روی رودخانه خرمآباد بسازد.
به گزارش ایسنا، احمد مرادپور در حاشیه جلسه بررسی مشکلات سیل استان که با حضور اعضای شورای شهر تهران برگزار شد، اظهار کرد: دولت برای قسمتهای مختلف سیلزده لرستان شش استان را بهعنوان معین انتخاب کرده و ما هم شروع به اقدامات عمرانی کردیم و بنیاد مسکن روستاها را بین استان های مختلف معین تقسیم کرده است.
وی ادامه داد: در شهرهای سیلزده چون همه تصور میکنند که شهرداری بودجه دارد، توجه کمتری به آنها شده و مغفول ماندهاند.
مرادپور اضافه کرد: اگر برای بحث عمران شهری استان های معینی برای یکدیگر تعریف کنیم زمانی که حادثه ای رخ دهد استانهای معین کمک میکنند و با مشکلات کمتری مواجه خواهیم بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: چند روز پیش افرادی آمدند و گفتند کمک هایمان کارآفرینی است و از ما خواستند که بپرسیم پمپ یا ترانس کدام روستا را آب برده است تا آنها را تامین کنند و ما نیز روستاها را معرفی کردیم و هماکنون در حال خدمترسانی هستند.
وی گفت: اگر در خرمآباد شهرداری تهران، یک پل روی رودخانه خرمآباد و پل دیگری در پلدختر بسازد، مشکلی از مشکلات شهرداری خرمآباد حل میکند.
مدیرکل بهزیستی لرستان:
نیازهای مردم سیلزده با نیازسنجی مدیریت شود
مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: نیازهای مردم سیل زده با نیاز سنجی مدیریت شود.
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، فاطمه توکلی اظهار کرد: بلافاصله بعد از وقوع سیل گروههای جهادی به کمک مردم آمدند.
وی تصریح کرد: سیل عظیم کمکهای مردمی تحمل این روزهای سخت را برای مردم آسان کرده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان خاطرنشان کرد: بعد از وقوع بحران در مرحله اولیه نیازهای اساسی مردم مدنظر قرار میگیرد.
توکلی اضافه کرد: مردم در این سیل وسایل زندگی خود را از دست دادهاند که باید وسایل زندگی آنها فراهم شود و مسائل بهداشتی آنها مدنظر قرار گیرد.
وی بیان کرد: از زمان وقوع حادثه تا زمان تثبیت وضعیت بازه زمانی زیادی است که باید با مدیریت و نیازسنجی بتوان نیازهای مردم را رفع کرد.
مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: مددکار و روانشناس نیز به مناطق سیل زده اعزام شدهاند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد:
هر مسجد یک منزل برای سیل زدگان خواهد ساخت
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد گفت: هر مسجد یک منزل برای سیل زدگان خواهد ساخت.
به گزارش ایسنا، سرهنگ مجید سوری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طرح احداث واحد مسکونی برای سیل زدگان لرستانی توسط نمازگزاران مساجد این شهرستان آغازشد.
وی تصریح کرد: در اجرای این طرح هر مسجد یک منزل با مشارکت بنیاد مسکن و بسیج برای سیل زدگان خواهد ساخت که هر مسجد متولی ساخت و بازسازی یک منزل شود که در این راستا قرارگاهی در بروجرد شکل گرفته است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد خاطرنشان کرد: درجریان سیل اخیر در پلدختر و معمولان 250 نفر از بسیجیان و پاسداران این شهرستان به این مناطق اعزام شدند.
سوری اضافه کرد: با همکاری گروه 24 بعثت نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پاکسازی معابر و منازل سیل زدگان انجام و روزانه سه هزاربسته غذایی توسط بسیجیان شهرستان ازکمک های مردمی در اختیارسیل زده قرار گرفت.
وی بیان کرد: همچنین تاکنون 200 تن کالا که توسط بسیجیان در پایگاهها با همت خیرین جمع آوری شد و بین سیل زدگان پلدختر توزیع شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد ادامه داد: در سیل اخیر کمکها بسیار کم نظیر بود بهطوریکه ارسال 200 تن کالا، 2000 تخته پتو و 200 فرش از جمله کمکهای مردم شهرستان بروجرد به سیل زدگان پلدختر بوده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بروجرد:
دشت سیلاخور تلنبار از زباله شده است
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بروجرد گفت: دشت سیلاخور تلنبار از زباله شده است.
مصطفی مصطفیوند در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: سیل فروردین ماه خسارتی را در حوضه آبریز وارد کرد.
وی تصریح کرد: متاسفانه علیرغم تذکرات در حوزه پسماند هنوز شاهد هستیم که در کنار رودخانهها، جادهها و اراضی کشاورزی زباله و نخاله ریخته میشود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بروجرد خاطرنشان کرد: در اثر بارندگی اخیر در حال حاضر دشت سیلاخور تلنبار از زباله شده و بهواسطه گرما باعث ایجاد بوی نامطبوعی برای روستاهای پایین دست و اراضی شده است.
مصطفیوند اضافه کرد: این امر باعث میشود که کشاورزی از حیطه خود خارج شود و بوی بد آن مردم را آزار خواهد داد.
وی با بیان اینکه مردم باید نسبت به مدیریت پسماند اهتمام بیشتری بورزند، افزود: مشکل ما در تالاب بیشه دالان تلنبار شدن زباله ها بوده که خیلی زیاد است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بروجرد بیان کرد: زباله و نخالهها بعد از بارندگی موجب افزایش توان تخریب سیلاب میشود.
توسط شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان؛
اولین نشست بررسی علل سیل برگزار میشود
اولین نشست بررسی علل سیل توسط شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، اولین نشست هماندیشی با موضوع: «بررسی علل وقوع سیل در استان، پیامدهای ناشی از آن و ارائه راهکارها»، 7 اردیبهشتماه در سالن کنفرانس شهید سید سعید میربهرسی دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار میشود.
هدف از برگزاری نشست، جمعآوری نظرات متخصصان و صاحبنظران دانشگاه لرستان درباره سیل اخیر استان لرستان.
با توجه به اینکه در نظر است همه نظرات، پس از جمعبندی، به نام خود آنان منتشر شود و همچنین در اختیار سازمانهای متولی قرار گیرد، لذا خواهشمندیم افراد صاحبنظر، دیدگاههای خود را در قالب یک فایل وُرد، قبل از برگزاری جلسه تا تاریخ 5 اردیبهشت 98 به آدرس: Hashemi.p@lu.ac.ir ایمیل، کنند.
ادامه دارد…..