اخبار 34

اُمید به درمانِ مبتلایان “کرونای انگلیسی” بیش از 90 درصد است

اُمید به درمانِ مبتلایان "کرونای انگلیسی" بیش از 90 درصد است

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص بیماریهای عفونی با بیان اینکه تاکنون در مطالعات انجام شده تفاوت معناداری در خصوص میزان مرگ و میر کرونای انگلیسی در مقایسه با کرونای معمولی مشاهده نشده، گفت: در حال حاضر امید به درمان و بهبود مبتلایان این نوع از کرونا بیش از 90 درصد است.

دکتر سیاوش وزیری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه فرم های جهش یافته در عفونت های ویروسی شناخته شده طبیعی است، گفت: وقتی آمار ابتلا به یک نوع ویروس بیشتر می شود و شمار مبتلایان افزایش می‌یابد، در این بین جهش هایی در ویروس مشاهده می شود.

وی افزود: در خصوص ویروس کرونا، این جهش ها در کشورهایی مانند انگلیس شناخته شده و این نوع ویروس جهش یافته تفاوت هایی با نوع قبلی آن دارد.

وزیری گفت: آنچه مسلم است قدرت سرایت و انتقال ویروس کرونا در نوع جهش یافته آن بسیار شدت یافته و میزان چسبندگی این نوع ویروس به بافت های تنفسی تا حد زیادی افزایش یافته است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با توجه به تغییراتی که این نوع ویروس داشته، این امکان هست که افرادی که اخیرا به کرونا مبتلا شده و بهبود یافته اند و سطحی از ایمنی در بدن آنها ایجاد شده، این ایمنی در برابر ویروس جهش یافته جدید چندان موثر نباشد و دوباره مبتلا شوند.

وزیری گفت: با توجه به تغییرات صورت گرفته در ویروس و قدرت انتقال بالای آن توصیه می شود افراد نکات مربوط به قرنطینه خانگی را به طور جدی تری رعایت کرده و برای محافظت بیشتر از دو ماسک استفاده کنند.

این متخصص بیماریهای عفونی در خصوص میزان مرگ و میر این ویروس هم گفت: کرونای انگلیسی هم مثل نوع کرونای معمولی می‌تواند در برخی افراد بدون علامت ظاهر شده و در برخی با علاِم شدیدتری بروز پیدا کرده و برخی افراد را هم قربانی کند.

وی افزود: این امکان هست که میزان مرگ و میر این نوع ویروس مقداری بیشتر از کرونای معمولی باشد، اما تاکنون  در مطالعات انجام شده تفاوت معناداری در این زمینه مشخص نشده است.

وزیری گفت: در حال حاضر در این نوع کرونا بیش از 90 درصد امید درمان و بهبودی داریم.

این متخصص بیماریهای عفونی خاطرنشان کرد: میزان دقیق مرگ و میر این ویروس و تفاوت آن با ویروس کرونای معمولی نیازمند زمان و ابتلای افراد بیشتری است تا بتوان قضاوت درستی در این زمینه داشت.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *