اخبار 10

ایجاد شبکه‌ای پویا از فعالین فرهنگی دانشگاه‌های استان

ایجاد شبکه‌ای پویا از فعالین فرهنگی دانشگاه‌های استان

ایسنا/همدان مسئول نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه‌های استان همدان گفت: ایجاد شبکه‌ای پویا از فعالین فرهنگی و تدوین برنامه‌هایی متناسب با بوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه‌های استان از وظایف نهاد نمایندگی رهبری در استان خواهد بود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمدمهدی حاجیلوئی‌محب چهارشنبه ۲۳ تیرماه در آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های استان، اظهارکرد: مجموعه‌ نهاد نمایندگی رهبری مزین به نام مقام‌معظم‌رهبری است و باید رفتار و منش ایشان برای همه ما یک الگو و اندیشه فراگیر و جامع باشد، و نگاهی عمیق، متین و واقع‌گرایانه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه زمینه‌سازی برای تعالی روزافزون اخلاق و فضیلت‌های اخلاقی و رفتاری در دانشگاه وظیفه ما است، تصریح کرد: در تلاشیم تا اندیشه‌های ناب انقلاب و حضرت امام‌خمینی(ره) و رهبری را در دانشگاه تبلور ببخشیم و همدلی را بین تمامی دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها ایجاد کنیم.

حاجیلوئی‌ دفتر نهاداستانی را محفلی برای هم‌افزایی و تبادل تجربه عنوان کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم دفتر نهادنمایندگی رهبری را در مراکز دانشگاهی که فاقد آن هستند ایجاد کنیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا اظهار کرد: امیدواریم برنامه‌هایی متناسب با بوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه‌های استان برنامه‌ریزی و اجرا کنیم و ایجاد زنجیره تشکیلاتی و شبکه‌ای پویا از فعالین فرهنگی از وظایف و برنامه‌های نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها خواهد بود.

در ادامه مسئول سابق نهادنمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه‌های استان‌همدان تببین، تعمیم، تعمیق و  ترویج  عالمانه از معارف دینی و انقلابی در سطح دانشگاه‌ها را از برنامه‌های مهم نهاد برشمرد.

حجت‌الاسلام علی‌محمد عباسی در این مراسم افزود: نهاد در دانشگاه‎‌ها در تلاش است تا با همکاری رؤسا، اساتید و دانشجویان قدم‌های مؤثری بردارد و با همدلی، همکاری و صمیمت به اعتلای ایران اسلامی کمک کند.

وی مسئولیت در نهاد رهبری را فرصتی برای خدمتگزاری به بهترین قشر جامعه یعنی فرهیختگان دانشگاهی ارزیابی و اضافه کرد: مسئولیت طعمه برای سوء‌استفاده نیست و خود را سرباز اسلام و انقلاب می‎‌دانیم.

مسئول سابق دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان همدان نیز در این مراسم گفت: به برکت انقلاب اسلامی واژگان جدیدی در حوزه‌های مختلف ورود پیدا کرد، از جمله در حوزه مدیریت از واژه مسئول به جای رئیس استفاده شد.

حجت الاسلام حمیدرضا طالقانی‌ورکشی با بیان اینکه مسئول بار معنایی خاصی دارد، اظهار کرد: مسئول کسی است که با توجه به فرصت‌ها و امکاناتی که دراختیارش بوده، مورد بازخواست قرار خواهد گرفت.

وی با بیان روایتی از پیامبر اکرم (ص) افزود: پیامبر اسلام(ره) می‌فرماید؛اگر کسی به دنبال پست و مسئولیت باشد؛ خداوند مدیریت آن پست را به خود شخص حواله می‌کند اما اگر شخص منتظر بماند تا مسئولیت به سراغش بیاید آن زمان خدا در مدیریت او دخالت می‌کند، امدادهای غیبی شامل حالش خواهد شد و در بحران‌هایی که تصمیم‌گیری سخت است او را با جرقه‌ای یاری می‌کند.

طالقانی‌تصریح کرد: این روایت بیان می‌کند که در نظام اسلامی افراد باید منتظر مسئولیت بمانند مگر اینکه به وی تکلیف شود که این شرایط هم بسیار محدود و نادر است.

به گزارش ایسنا در پایان این مراسم از خدمات حجت‌الاسلام عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه‌های استان همدان تقدیر و حجت الاسلام محمدمهدی حاجیلوئی‌محب به سمت مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه‌های استان همدان معرفی شد.

همچنین از زحمات حجت الاسلام طالقانی به عنوان رئیس دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی تکریم و حجت الاسلام محمدی در این جایگاه معرفی و از حجت الاسلام محمدی به عنوان رئیس دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان تقدیر و حجت الاسلام سلگی به عنوان مسئول دفتر نهادنمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نور استان معرفی شد.

مسئول جدید نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نور استان گفت: در پیشه ما این مسئولیت‌ها امانت هستند و امیدوارم لیاقت این اعتماد را داشته باشم و بتوانم به درستی به وظیفه خود عمل کرده و به عنوان طلبه‌ای کوچکی یار دانشگاه نه بار آن باشم.

حجت الاسلامی سلگی با اشاره به اینکه برای هر پست مسئولیتی ۷۰ جوان از کشور به شهادت رسیده است، تصریح کرد: به این جایگاه‌ها نه به چشم ریاست بلکه باید به عنوان مسئولیت نگاه کرد که بدانیم در پیشگاه خداوند پاسخگو هستیم.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان نیز گفت: در گام دوم انقلاب باید به اولویت‌ها بپردازیم  واز کارهای تکراری و بیهود و کارهای گزارشی به دور باشیم و در رأس این اولویت‌ها به احیای سرمایه‌های اجتماعی از دست رفته بپردازیم.

حجت‌السلام رضا محمدی افزود: انتخابات خردادماه اما پیامی هم برای ما داشت که بخش‌هایی به اوضاع معترض بودند و با این مسئله روبرو هستیم ک بخش‌هایی از سرمایه‌های اجتماعی ما مخدوش شده و نیاز به احیا دارد.

وی اضافه کرد: برای احیای این سرمایه‌ها باید فراجناحی عمل کرد و فرصت برای جناحی کار کردن نداریم و کار باید به متخصصین و نخبه‌ها سپرده شود و به دنبال ایده‌های فرهنگی دقیق و جدید باشیم.

محمدی اضافه کرد: متأسفانه فاصله عمیقی با حوزه‌های فرهنگی داریم البته این به ان معنا نیست ک مسئله انقدرها هم جدی است اما باید رسیدگی و حل شود.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد همدان بیان کرد: دانشگاه بزرگترین بستر ورود و حضور جوان‌ترین رده سنی و نسلی ما است باید به این بستر دقیق بپردازیم، خوشبختانه در عصری زندگی می‌کنیم که تربیت شده انقلاب و مکتب امام و سردار عزیزمان سلیمانی را درک کردیم که بودنش برکت داشت و رفتنش هزاران درس بود.

وی گفت: اگر قرار است احیای سرمایه اجتماعی کنیم با انگ و طرد کردن نمی‌شود که کسی با حجاب است یا نیست یا کسی نماز می‌خواند یا نمی‌خواند نباید نگاه اینگونه باشد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *