ایجاد فرصت های شغلی با کمترین آورده از مزایای تشکیل تعاونی است
ایسنا/کردستان رییس اداره توسعه تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان گفت: ایجاد فرصت های شغلی با کمترین آورده از مزایای تشکیل تعاونی است. محمد یاره امروز دو شنبه (4 اسفندماه) در وبینار آشنایی مدیران تعاونی ها و فارغ التحصیلان دانشگاهی با موضوع تعاون و انجام کارهای جمعی و گروهی در قالب شرکت
ایسنا/کردستان رییس اداره توسعه تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان گفت: ایجاد فرصت های شغلی با کمترین آورده از مزایای تشکیل تعاونی است.
محمد یاره امروز دو شنبه (4 اسفندماه) در وبینار آشنایی مدیران تعاونی ها و فارغ التحصیلان دانشگاهی با موضوع تعاون و انجام کارهای جمعی و گروهی در قالب شرکت های تعاونی که با همکاری جهاددانشگاهی استان و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، به مزایای تشکیل تعاونی اشاره و اظهار کرد: ایجاد فرصت های شغلی با کمترین آورده، توزیع عادلانه منابع و برخورداری از حمایت های دولتی، توانمندسازی نیرو انسانی به ویژه کارآفرینان، توزیع عادلانه درآمدها،بسترسازی برای بهره گیری از سرمایه های اجتماعی، سازماندهی گروه های جوان و فارغ التحصیلان دانشگاهی و استفاده از توانمندی آن ها، برخورداری شرکت های تعاونی از معافیت های بیمه و مالیات به میزان 25 درصد از مزایای تشکیل تعاونی است.
وی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات در بخش تعاون از طریق بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک دولتی و با هدف توسعه بخش تعاون صورت می گیرد، اظهار کرد: مشکلی که گیرندگان وام پس از دریافت تسهیلات با آن در گیرند بحث ضمانت است و تامین تضمینات و اسناد مورد نیاز بانک ها برای دانشجویان و افراد بیکار سخت است.
رییس اداره توسعه تعاون اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با بیان اینکه این مشکل از طریق صندوق ضمانت بخش تعاون رفع شده است افزود: این صندوق در کنار بانک توسعه تعاون، ظرفیتی برای حمایت و تامین تضمینات لازم برای بانک است که ضمانت نامه بانکی را برای افراد متقاضی به راحتی صادر می کند و فقط ویژه بخش تعاون است.
وی بیان کرد: در کنار شرک های اجتماعی، بیمه تعاونی هم از دیگر مزیت های بخش تعاون است که در راستای مسائل بیمه ای تعاونگران تشکیل شده است و بیمه شرکت های تعاونی را با تعرفه های کمی نسبت به شرکت های دیگر به انجام می رساند.
یاره ادامه داد: علاوه بر این در راستای کمک به برخی از تعاونی ها حمایت های بلاعوضی هم وجود دارد که به تعاونی های فراگیر، جوانان، فرش و تعاونی هایی که در سه دهک اول درآمدی هستند تعلق می گیرد.
وی ارائه آموزش رایگان برای مدیران و اعضای شرکت های تعاونی در زمینه های تخصصی، مدیریتی و حقوقی توسط اداره کل تعاون را از دیگر مزایای بخش تعاون ذکر و عنوان کرد: تعاونی ها می توانند در حوزه های مختلف تخصصی کشاورزی، صنعتی و دامداری بر اساس نیاز و در خواست مدیران از آموزش رایگان بهره مند شوند.
حامد صالح پور مدیرعامل شرکت تعاونی ایده عمارت در ادامه این وبینار اظهار کرد: در دوران شیوع کرونا بسیاری از کسب و کارهایی که به شکل سنتی ارائه خدمت می دادند ورشکسته و نابود شدند و برخی دیگر هم بر خلاف بقیه، بنا به خلاقیت خود از رشد قابل توجهی برخوردار شدند.
وی خلاقیت را از اولویت های کسب و کارهای امروزی در جوامع ذکر کرد و افزود: خلاقیت، توانایی تلفیق ایده ها به شیوه های منحصر به فرد است و نوآوری نیز فرآیند به کار بردن یک ایده خلاق و تبدیل آن به محصول و خدمت یا شیوه ای مفید می باشد.
به گفته مدیرعامل شرکت تعاونی ایده عمارت، کار آفرینی فرآیندی است که نتیجه آن کار تازه ای باشد که توسط فرد یا گروهی در زمان به خصوصی ارائه شده باشد.
وی انتخاب زمان درست را برای ایجاد کسب و کار فاکتوری اساسی ذکر کرد و افزود: به طور مثال در دوران کرونا تولید ماسک و محصولات آنتی باکتریال در اولویت است و کار فرین باید بداند که آیا تولید چنین محصولاتی در زمان های دیگر هم مفید است یا خیر.
صالح پور، معیار شناخت کارآفرینی را حد مفید بودن نوآوری برای جامعه هدف دانست و گفت: اگر از پتانسیل های موجود استفاده شود کسب و کار با مقیاس خوب و با شناخت بازار هدف می تواند قدم های ماندگاری در بازار داشته باشد.
وی ادامه داد: تعاون یک برند جهانی محسوب می شود که از اصول 7 گانه برخوردار است و برندی جهانی در قالب کسب و کار ایجاد می کند.
مدیرعامل شرکت ایده عمارت، اولین گام فعالیت هر کسب و کار را شناخت مشتری و تشکیل شبکه های مشتری ذکر کرد و افزود: در کردستان با حمایت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی 1800 شرکت تعاونی از این مزیت رقابتی استفاده می کنند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0