ایجاد ۱۰۰ هزار شغل در سال ۹۸ با اولویت مناطق سیلزده
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از ایجاد ۱۰۰ هزار فرصت شغلی توسط این ستاد در سال جاری و با اولویت مناطق سیلزدهی کشور خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمد مخبر که در مراسم افتتاح همزمان پروژه دو هزار واحدی مسکن ارزانقیمت شهرک مسکونی رسالت مشهد و ۲۹ پروژه عمرانی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزههای فرهنگی، آموزشی، آبرسانی و امدادی در خراسان رضوی سخن میگفت، با بیان این مطلب افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سال گذشته ۸۰ هزار شغل در کشور ایجاد کرده است که امیدواریم این تعداد را در سال ۹۸ به ۱۰۰ هزار شغل برسانیم.
وی با تأکید بر اینکه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یک نهضت اشتغالزایی را برای مردم و با مشارکت خود آنها ایجاد کرده است، تصریح کرد: ایجاد و راهاندازی این تعداد شغل که حاصل خلاقیت مردم است، با سرعت انجام میشود.
مخبر با اشاره به فعالیتهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق سیلزده کشور گفت: ستاد اجرایی از اولین لحظات وقوع سیل در کنار مردم سیلزده حضور داشته و نسبت به تأمین اقلام اولیه و ضروری آنها اقدام کرده است. توزیع ۳۰ هزار بسته لوازم خانگی در میان آسیبدیدگان سیل در استانهای مختلف کشور آغاز شده و با جدیت پیگیری خواهد شد.
وی از توزیع ۶۰۰ هزار قلم مایحتاج ضروری در میان سیلزدگان تا به امروز خبر داد و تأکید کرد: توزیع این اقلام توسط خود مردم و نیروهای جهادی انجام گرفته و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در امر توزیع آنها دخالتی ندارد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به سفر خود به استان خراسان رضوی تأکید کرد: این سفر به دعوت استاندار استان انجام گرفته و طی آن ۳۱۰۰ طرح با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهرهبرداری میرسد.
وی از طراحی و پیشبینی یک طرح جامع به عنوان پایلوت برای ساماندهی حاشیهی شهر مشهد ظرف چند روز آینده خبر داد. تا به امروز ۴۵ هزار پروژه عمرانی را با اعتباری بالغ بر ۴۲ هزار میلیارد تومان در سراسر کشور و بهخصوص مناطق محروم و کمتر توسعهیافته به بهرهبرداری رساندهایم.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، وی همچنین در آیین افتتاح و بهرهبرداری همزمان طرح مشارکت اقتصادی بنگاهمحور دانشبنیان «توسکات خراسان» و ۴۴۹ طرح اشتغالزایی دیگر بنگاهمحور، اجتماعمحور و تسهیلاتمحور بنیاد برکت در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته شهرستانهای سرخس، تربتجام، قوچان، سبزوار و نیشابور، این شرکت را سندی بر نظرات صحیح و طویلالمدت و آیندهنگری مقام معظم رهبری ذکر کرد و گفت: ایشان همواره بر دو مسئله توسعه شرکتهای دانشبنیان و پیشرفت علمی کشور تأکید دارند.
مخبر افزود: وقتی ایشان میفرمایند به لحاظ علمی در کشور پیشرفت داشتهایم، شاید برای خیلیها نقش و تأثیر این پیشرفت در زندگی مردم احساس نشود. باید سرمایههای کشور در اختیار جوانان نخبه قرار گیرد. نمیتوان از جوانانی که در عرصه دانشبنیان فعالیت میکنند انتظار آوردن سرمایه داشت. آنها خودشان سرمایه کشور هستند و باید همه گونه از آنها پشتیبانی و حمایت شود. اگر قبول داریم که در یک جنگ تمامعیار اقتصادی هستیم، پس لجستیک این جنگ حمایت از جوانان نخبه است.
وی بهرهبرداری از ۴۴۹ طرح اشتغالزایی برکت را هدیهای برای مردم این مناطق ذکر و تصریح کرد: اقدامات اینچنینی با قوت ادامه خواهد داشت.
نتهای پیام