یک کارشناس دینی گفت: بارزترین ویژگیهای جوانی، شجاعت است.
حمدالله مرادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: جامعه اسلامی و بهخصوص نسل جوان در جستوجوی قهرمانی محبوب و اسوهای شایسته است تا اخلاق و رفتار خویش را مطابق او تنظیم کند.
وی با اشاره به نامگذاری میلاد حضرت علیاکبر (ع) به روز جوان، ادامه داد: یک جامعه سالم و زنده که مشعل اصلاح، ترقی، توسعه فکری و فرهنگی را به دوش میکشد و در تباهیها و مفاسد کنونی که چون مردابهای متعفن جهان را فرا گرفته، انسانهای تشنه حق را به سرچشمه معنویت و معرفت سوق میدهد، در صورتی میتواند در این راه موفق شود که در جهت بهبود وضع فکری و روحی جوانان اهتمام ورزد.
این مسئول ادامه داد: به طور مسلم بزرگترین و موثرترین عاملی که جوانان را به سوی معارف دینی و افتخارات معنوی سوق میدهد و مجد، عزت و عظمت آنان را میسر میسازد و روح ایمان و فداکاری را در اعماق وجودشان احیا میکند، معرفی ابعاد زندگی اسوههای فضایل و جلوههای مکارم است که حضرت علیاکبر (ع) یکی از این چهرهها است.
وی تاکید کرد: جوانان امروز باید الگویی برای خود برگزینند که جوان باشد و دارای قوای جسمی خوب، شور و نشاط جوانی، دلیر و شجاع و از نظر اخلاقی نیز مهذب باشد و حضرت علیاکبر (ع) همه این ویژگیها را دارا بودند و شجاعت و رزمندگی را از جدشان علی بن ابیطالب (ع) به ارث برده و جامع کمالات، محامد و محاسن بودند.
مرادی با بیان اینکه از بارزترین ویژگیهای جوانی، شجاعت است، تصریح کرد: حضرت علیاکبر (ع) در رزمآوری و سلحشوری مانند علی اعظم، امیرالمؤمنین بود، کوچکترین ترسی در ایشان دیده نمیشد و هیچ جنگجویی توان مبارزه در برابر وی را نداشت.
وی ادامه داد: رجزخوانی آن حضرت در هنگام پیکار با دشمن، چنان وحشتی به دلها میافکند که هیچکس، توان همپایی با او را در خود نمیدید.
مرادی با اشاره به اینکه به جمال نبوی و چهره پیامبرگونه علیاکبر (ع) در بسیاری از روایات اشاره شده است. آنچنان که دشمن از شباهت او به پیامبر، در شگفت مانده بود، گفت: بنابر این شباهتها است که امام حسین (ع) میفرماید: «هر زمان که مشتاق دیدار پیامبر میشدیم، به علیاکبر (ع) مینگریستیم».
انتهای پیام