اخبار 30

«باغ زندگی» و «باغ خاطره» در مشهد افتتاح شد

«باغ زندگی» و «باغ خاطره» در مشهد افتتاح شد

ایسنا/خراسان رضوی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: باغ زندگی برای تازه مزدوجین و تازه متولدین و باغ خاطره برای یادبود درگذشتگان و اهداکنندگان عضو آماده‌سازی شده که شهروندان می‌توانند نهال جدید در این باغ‌ها کاشته و یا روی درختان قدیمی پلاک گذاری کنند.

مهدی یعقوبی  امروز در آیین رونمایی از مجموعه «باغ زندگی» و «باغ خاطره» با بیان اینکه سامانه ثبت‌نام در این طرح، از طریق سایت Gsms.mashhad.ir برای متقاضیان از اول اسفند راه اندازی شد، اظهارکرد: تا کنون تعداد زیادی از شهروندان برای کاشت درخت به نام فرزندانشان که تازه متولد شده‌اند و مزدوجینی که تازه ازدواج کرده‌اند در باغ زندگی و همچنین به یاد درگذشتگان و اهدا کنندگان عضو در باغ خاطره ثبت نام کرده‌اند و امروز همزمان با روز درختکاری فرایند درختکاری در باغ زندگی و باغ خاطره در عرصه کوه پارک آغازمی‌شود.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: در مرحله اول برای کاشت درخت در باغ زندگی و باغ خاطره در کمربند سبز جنوبی حدود ۳۰ هکتار زمین با ظرفیت ۱۰ هزار اصله درخت پیش‌بینی شده است.

وی افزود: در مراحل بعدی و درصورت استقبال شهروندان از این طرح باغ زندگی و خاطره در بوستان‌های دیگر شهر نیز ایجاد خواهد شد، که در همین راستا اکنون حدود پنج هکتار از اراضی بوستان بهار تحت عنوان باغ خاطره برای یادبود درگذشتگان و اهداکنندگان اعضا با ظرفیت کاشت ۲۰۰۰ درخت آماده شده است.

وی با اشاره به اینکه کاشت درخت به نام افراد درباغ خاطره و باغ زندگی هرماه اجرا خواهد شد، اظهارکرد: متقاضیان می توانند برای درخواست کاشت درخت در این دو باغ در سایت Gsms.mashhad.ir ثبت کرده و درجمعه آخر هرماه اقدام به کاشت درخت با پلاک به نام فرد همراه با کیو آرکد که از طریق آن تصویر شخص و مشخصات او نمایش داده خواهد شد در باغ خاطره و باغ زندگی اقدام کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، یعقوبی اضافه کرد: فرایند ثبت نام برای متقاضیانی که در اسفند ماه اقدام کرده‌اند به صورت رایگان انجام شده است، اما برای مشارکت بیشتر شهروندان از ماه‌های آینده هزینه پلاک دریافت و هزینه تهیه درخت، کاشت و نگهداری آن رایگان و بر عهده شهرداری خواهد بود.

وی عنوان کرد:پلاک های ثبت شده بر روی درختان دائمی هستند و بر اساس موقعیت مکانی ثبت می شود و کیو آر کدی نیز بر روی پلاک درختان تعبیه شده است که شهروندان بر آن اساس می‌توانند درختان را ردیابی و رصد کنند. در واقع این درختان ارتباطی را میان شهروندان و محیط زیست ایجاد می‌کند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *