استاندار گیلان گفت: بانکها به نوع تسهیلاتی که انحراف در آنها کمتر است، تمرکز بیشتری کنند.
به گزارش ایسنا-منطقه گیلان، مصطفی سالاری در جلسه شورای هماهنگی بانکها با بیان اینکه نقایصی که در مجموع کارها وجود داشته را باید به حداقل برسانیم اظهار کرد: در راستای نامگذاری سال رونق تولید توسط مقام معظم رهبری وظیفه بانکها در این مسیر سنگین است تا بتوانیم گامهای موثری برداریم.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهمی که امسال داریم باقیمانده تسهیلات اشتغال روستایی است افزود: تسیهلات اشتغال روستایی قبل از پایان سال 97 ابلاغ و تخصیص آن برای امسال محول شد.
استاندار گیلان با بیان اینکه در اعطای تسهیلات به نوع تسهیلاتی که انحراف در آن کمتر است تمرکز بیشتری شود تصریح کرد: پرداخت تسهیلات با مبالغ پایین برای بانکها راحتتر است اما در این نوع تسهیلات و مشاغل کوچک خانگی انحراف بیشتری وجود دارد و باید جدیتر در کارگروه مربوطه چارچوب آن را مشخص کنیم.
وی به اعطای تسهیلات اشتغال روستایی و قرض الحسنه اشاره کرد و افزود: در تسهیلات قرضالحسنه که نوع و جنس آن مساعدت میباشد که به نوعی مشکل افراد و نیاز فوری آنها را رفع بکند ولی در اشتغال روستایی نباید به سمتی برود که نقش مساعدت و قرضالحسنه پیدا کند و بعد با مشکل بازپرداخت مواجه شوند.
سالاری تصریح کرد: اگر در تسهیلات اشتغال روستایی مدیریت درستی نداشته باشیم بعداً بانکها با مشکل استرداد وجوه مواجه خواهند شد که با اصل مبلغی که نصف آن از محل صندوق توسعه ملی است به انحراف رفته است و نتوانستیم قانون را درست اجرا کنیم.
وی به تسهیلات رونق تولید و فراگیر و نوع تعهدی این تسهیلات اشاره کرد و گفت: گاها تعهد محقق و ایفا نمیشود و باید از منابع داخلی بازپرداخت انجام گیرد که این کوع تسهیلات با استقبال خوبی مواجه نشده و برای امسال باید ساز و کارهای جدید و گامهای جدیتری برداریم.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه در تبصره 18 قانون بودجه منابع خوبی لحاظ شده که میتوان بخشی از آن را به عنوان یارانه تسهیلات در داخل استان تعریف کرد؛ افزود: یارانه تسهیلات مانند وامهای مضاربهای نیست و باید شورای هماهنگیبانکها با مدیریت درست راهکاری برای استفاده وجوه که از این منبع و ظرفیت اشتغالزایی ایجاد میشود را اعلام و بکار گیرند.
وی تأکید کرد: سرعت پاسخگویی به مراجعه کنندگان و متقاضیان تسهیلات را افزایش داده و پاسخگویی مدیران بانکها به مردم و مراجعه کنندگان بیشتر شود.
نماینده عالی دولت در گیلان به سیاستهای ابلاغی و بخشنامههایی که برای تسهیل بخش تولیدکنندگان اشاره و خاطرنشان کرد: جلسات کارگروه اشتغال و رونق تولید برای گشایش و راهکاری تشکیل میشود نباید تفاوت در برداشت بین بانکها قابل توجه محسوس باشد و باید با نگاه کمک و راهگشا صورت پذیرد.
در پایان استاندار گیلان از مشارکت بانکهای استان جهت ارسال کمک برای مردم سیل زده استان های کشور قدردانی کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0