معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه به نقطهای رسیدهایم که این بیماری(کووید-۱۹) تحت کنترل درآمده گفت: حال باید خود را به این مهمان ناخوانده جدید عادت دهیم، این ویروس جزئی از زندگی همه مردم جهان شده است و همواره تا ابد همراه مردمان دنیا خواهد بود. حتی پس از کشف دارو و واکسن، این ویروس مانند بسیاری از ویروسهای دیگر به همراه بشریت خواهد بود.
به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در صفحه اینستاگرام خود نوشت:«از ابتدای این بحران، شرکتهای دانش بنیان، محققین و بسیاری از استارتآپها تلاشهایی شبانهروزی برای تهیه اقلام مرتبط با این مبارزه داشته اند. از تولید دستگاههای تولید ماسک، مواد ضد عفونی تا تجهیزات بسیار پیشرفته پزشکی مانند ونتیلاتور، تجهیزات اتاقهای ICU، سیتی اسکن و تولید انبوه کیتهای تشخیص و همینطور تلاشهای بسیاری برای تهیه واکسن و دارو در حال انجام است. تنها سه گروه مستقل بر روی واکسن بیماری کار میکنند و صدها کارآزمایی بالینی روزانه در حال انجام است.»
معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از این یادداشت میگوید:«حال به نقطهای رسیدهایم که بیماری تحت کنترل درآمده است و این موضوع بدست نیامده است مگر با صبر و حوصله مردم و حمایت آنها از فرزندانشان در کادر درمانی و شرکتهای دانش بنیان و تلاش انبوه محققین در دانشگاهها. حال باید خود را به این مهمان ناخوانده جدید عادت دهیم.»
وی با بیان اینکه «این ویروس جزئی از زندگی همه مردم جهان شده است» میافزاید:« این ویروس همواره تا ابد همراه مردمان دنیا خواهد بود. حتی پس از کشف دارو و واکسن، این ویروس مانند بسیاری از ویروسهای دیگر به همراه بشریت خواهد بود. قطعاً بسیاری از اصول زندگی مردم دنیا در آینده تغییر خواهد کرد. روشهای آموزش، تفریح و یا خرید و بسیاری از عادات روزانه تحت تاثیر این ویروس تغییر میکنند. کسب و کارهای جدیدی متولد میشوند و ظهور مییابند و برخی از بین خواهند رفت. فرصتهای بسیاری پیش روی جوانانی است که ایدههای جدیدی را برای بهبود کیفیت زندگی مردم در جهان همراه کرونا دارند و باید از این فرصت پیش آمده امیدوارانه و به بهترین نحو ممکن استفاده کنند. زندگی میگذرد ولی با قواعد، قوانین و مقررات جدید.»
انتهای پیام
منبع:ایسنا