تاریخ انتشار : شنبه 20 نوامبر 2021 - 16:16
کد خبر : 112704

با وجود اختلاف میان جریانات، تغییر نتیجه انتخابات در عراق بعید است

با وجود اختلاف میان جریانات، تغییر نتیجه انتخابات در عراق بعید است

مدیرکل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه با اعتقاد به اینکه در انتخابات جدید عراق زمینه‌های تغییر در این کشور قابل پیش‌بینی است، گفت: همه تحولات بستگی به ائتلاف هایی دارد که در حال شکل گیری است. قاسم محبعلی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تحولات عراق پس از برگزاری انتخابات گفت: با توجه به اینکه کمیسیون

با وجود اختلاف میان جریانات، تغییر نتیجه انتخابات در عراق بعید است

مدیرکل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه با اعتقاد به اینکه در انتخابات جدید عراق زمینه‌های تغییر در این کشور قابل پیش‌بینی است، گفت: همه تحولات بستگی به ائتلاف هایی دارد که در حال شکل گیری است.

قاسم محبعلی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تحولات عراق پس از برگزاری انتخابات گفت: با توجه به اینکه کمیسیون انتخابات آن را تأیید کرده به نظر نمی رسد که بازشماری صندوق ها تغییر خاصی در نتیجه انتخابات داشته باشد. البته انتخابات جدید، زمینه های تغییر در عراق را می تواند به وجود آورد.

وی تصریح کرد: این مسائل بستگی دارد به ائتلاف هایی که پس از انتخابات بین گروه های مختلف و اشخاص ذی نفوذ صورت می گیرد و همچنین کشورهایی که در امور داخلی عراق موثر هستند. لذا باید منتظر باشیم که تحولات و تعاملاتی که در حال انجام است چه تأثیری بر انتخاب نخست وزیر خواهد داشت.

مدیرکل پیشین بخش خاورمیانه وزارت خارجه همچنین بیان کرد: ناراضی ها و معترضین بیشتر کسانی هستند که رابطه نزدیک تری با ایران دارند و اما قوم گراها و کسانی که گرایش عربی دارند و یا اهل سنت از انتخابات جدید راضی هستند. لذا اختلاف میان جریانات وجود دارد اما به نظر نمی رسد که تغییری در نتیجه انتخابات حاصل شود.

محبعلی تصریح کرد: آنچه الان مورد بحث است این است که چه ائتلاف های جدیدی صورت می گیرد که بازیگران داخلی، منطقه ای و بین المللی در آن نقش دارند. البته برخی از کشورهای اروپایی نیز موثر هستند. از میان همسایگان نیز ایران، عربستان و ترکیه هر کدام سیاست ها و منافع خودشان را دنبال می کنند.

این کارشناس مسائل منطقه همچنین بیان کرد: قابل پیش بینی است که بیشتر از سایر جریانات گروه های نزدیک به مقتدا صدر شانس بیشتری برای انتخاب نخست وزیر دارند. البته اهل سنت هم معتقد هستند که با توجه به اینکه آرای بیشتری به دست آوردند رئیس جمهور باید از میان آن ها انتخاب شود. لذا اختلافات متعددی وجود دارد و باید صبر کرد و دید که حاصل گفت وگو چه می شود.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.