اخبار 25

با کارگر نماها برخورد شود

با کارگر نماها برخورد شود

ایسنا/خراسان رضوی شهردار مشهد گفت: ما باید با کارگرنماها و افرادی که وجدان عمومی جامعه را خدشه دار می‌کنند، برخورد کنیم.

محمدرضا کلائی در آیین افتتاح جایگاه‌های دائمی ساماندهی کارگران ساختمانی و موقت در مشهد اظهار کرد: ما در معاونت خدمات شهری ضمن اینکه باید شاخص‌های زیست‌شهری را بهبود ببخشیم، باید اجتماع‌محور حرکت کنیم. ما باید به بهترین نحو اجتماع‌محوری را عملیاتی کنیم. پروژه کوه پارک، رود پارک، بوم پارک، دهکده طبیعت و دیگر پروژه‌های بزرگ ما، اجتماعی هستند.
شهردار مشهد بیان کرد: در مواجهه با موضوعات نیز ایده شهر ترمیمی را در حوزه‌های مختلف خدمات شهری در پیش گرفته‌ایم که رویکردی اجتماعی است و به نظرم مجموع این موضوعات به یک زیست‌شهروندی مناسب‌تری کمک می‌کند.

کلائی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد باید با نازیبایی‌ها و معضلات ناشی از قرارگیری کارگران در کنار معابر و میادین سطح شهر مقابله شود. ما باید با کارگرنماها و افرادی که وجدان عمومی جامعه را خدشه‌دار ‌می‌کنند، برخورد کنیم. از دادستانی و نیروی انتظامی درخواست داریم که با این موضوع برخورد قاطع و جدی داشته باشند تا در سال جدید دیگر با چنین پدیده‌ای مواجه نشویم.

وی اضافه کرد: ما در نقطه میانه کار قرار داریم و باید تا آخر مقاومت کنیم و حتما باید برای موضوعاتی که به ذهن ما نرسیده است و در آینده پیش خواهد آمد راهکار داشته باشیم. از شورای اسلامی شهر مشهد درخواست می‌کنم که به حمایت بی‌نظیری که از ما داشته‌اند، ادامه دهند. امیدواریم این کار در بعد آموزش، خدمات، عضوگیری، ایجاد کار و… ادامه داشته باشد.

شهردار مشهد تصریح کرد: ما و شورای اسلامی شهر مشهد معتقدیم که رفع و حل بسیاری از معضلات نیازمند آموزش و ارتقاء توانمندی است. با توجه به همکاری خوبی که با سازمان فنی و حرفه‌ای در بخش‌های مختلف صورت گرفته است و کاری که ستاد خیرین شهریار آغاز کرده و با کمک خیرین و فنی و حرفه‌ای آموزش‌های کاربردی و واقعی را به شهروندان ارائه می‌دهد، با جدیت ادامه پیدا کند و بتوانیم خدمات بهتری را در قالب کارگران موقت به شهروندان ارائه دهیم.

کلائی در جمع خبرنگاران نیز اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری دارای مسئولیت‌های اجتماعی نسبت به تک تک شهروندان است و موضوع کارگران ساختمانی سال‌هاست که مطرح شده و آن چیزی که امروز شاهد آن هستیم برآیند تمام روش‌های گذشته است. بعد از کرونا کارگران واقعی و کارگرنماها افزایش جدی پیدا کرده‌اند.

وی ادامه داد: در این زمینه دو کار باید صورت می‌گرفت که شامل غربالگری، آموزش و ایجاد جایگاه برای استقرار آنان بود که خوشبختانه این اتفاق رخ داد و در قدم بعدی باید برای کسانی که تا ساعت ۱۰ صبح کاری پیدا نمی‌کردند، کاری متناسب با توانمندی آنان درنظر گرفته می‌شد که بخش‌هایی از پروژه کشف رود، کاشت درخت در ارتفاعات جنوب و … برای این افراد در نظر گرفته شده است.

شهردار مشهد گفت: این کار تداوم پیدا خواهد کرد و در این زمینه دستگاه‌های مرتبط دیگر نیز باید همکاری داشته باشند. دستگاه قضا تاکنون کمک‌های زیادی به ما کرده و امیدواریم این پروژه به مردم کمک کند تا به صورت تخصصی کارگران مورد نیاز خود را انتخاب کنند و برای کارگران نیز آسیب کمتری ایجاد شود.
کلائی در خصوص به کارگیری معتادان متجاهر بهبود یافته در این طرح اظهار کرد: موضوع معتادان متجاهر خود موضوعی محوری است و باید بخشی از مشکلات آن در این طرح لحاظ شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد،، وی افزود: ما چهار عمل اصلی را باید انجام دهیم، یک نکته ایجاد اردوگاه است؛ اینکه افراد در کمپ‌های ماده ۱۶ سه ماه نگهداری شوند و سپس در اولین مواجهه با مواد مخدر مجدد بازگشت داشته باشند، کاری عملی نیست؛ بنابراین ما باید به این افراد کمک کنیم تا به جامعه و افراد بازگردند به همین دلیل نگاه ما اردوگاهی است به این معنا که فرد یک سال در این مکان مستقر  شده و بعد از سم‌زدایی، به کاری مشغول می‌شود و خانواده فرد نیز از درآمد او استفاده کنند.

شهردار مشهد بیان کرد: موضوع دوم جمع‌آوری معتادان متجاهر به معنای ایجاد امنیت بصری و واقعی است که این موضوع به کمک دستگاه‌های ذی‌ربط در دستور کار است. در حال حاضر اماکنی موقت برای ساماندهی افراد ایجاد شده و اماکن دائمی نیز در حال آماده‌سازی است و فاز یک اردوگاه حسن‌آباد با همکاری ما و ستاد مبارزه با مواد مخدر چندی پیش افتتاح شد و فاز دوم آن نیز به زودی افتتاح می شود.

کلائی خاطرنشان کرد: کار سوم این است که برای افراد مستقر در اردوگاه‌ها، کاری ایجاد کنیم که دوستان معاونت خدمات شهری هماهنگی‌هایی را با مجموعه‌های پرورش گل و گیاه انجام دادند.کار چهارم ما این است که افرادی که از کمپ‌های ماده ۱۶ خارج می شوند، در پروژه‌های مختلف کار گرفته شوند که تجربه آن در گذشته نیز برای کاشت گل و گیاه وجود داشته است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *