تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 نوامبر 2021 - 22:14
کد خبر : 102478

برای امنیت فیزیکی احتیاج مبرمی به امنیت روانی داریم

برای امنیت فیزیکی احتیاج مبرمی به امنیت روانی داریم

جواد میری گفت‌: فعالیت ناآگاهان در فضای مجازی موجب تشویش اذهان و اوج‌گیری استرس و اضطراب می‌شود. آن هم در شرایطی که برای حفظ امنیت فیزیکی احتیاج مبرمی به امنیت روانی داریم تا بتوانیم در مقابله با ویروس کرونا موفق شویم. به گزارش ایسنا، جواد میری، جامعه‌شناس، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین اظهار داشت: فضای مجازی حاوی اطلاعات

برای امنیت فیزیکی احتیاج مبرمی به امنیت روانی داریم

جواد میری گفت‌: فعالیت ناآگاهان در فضای مجازی موجب تشویش اذهان و اوج‌گیری استرس و اضطراب می‌شود. آن هم در شرایطی که برای حفظ امنیت فیزیکی احتیاج مبرمی به امنیت روانی داریم تا بتوانیم در مقابله با ویروس کرونا موفق شویم.

به گزارش ایسنا، جواد میری، جامعه‌شناس، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین اظهار داشت: فضای مجازی حاوی اطلاعات وسیعی است؛ در حالی که نکته مهم در اطلاع‌رسانی این است که درباره فیلم یا مطلب منتشرشده آشنایی و تخصص حداقلی وجود داشته باشد.

این استاد دانشگاه در ادامه سخنانش گفت: در واقع یک انسان عادی نمی‌تواند درباره همه موضوع‌ها دانش کافی داشته باشد و اظهار نظر کند. پس چون اکثر آنهایی که اینستاگرام دارند، مطلع از امور نیستند و باید از کنار پست‌هایشان با بی‌توجهی عبور کرد. البته متخصصان می‌توانند از همین فضای اینستاگرام بهره ببرند و به افکار عمومی آگاهی بدهند.

او افزود: همچنین باید اشاره کرد که فعالیت ناآگاهان در فضای مجازی موجب تشویش اذهان و اوج‌گیری استرس و اضطراب می‌شود. آن هم در شرایطی که برای حفظ امنیت فیزیکی احتیاج مبرمی به امنیت روانی داریم تا بتوانیم در مقابله با ویروس کرونا موفق شویم.

میری همچنین تصریح کرد: یکی از دلایل رجوع همگانی به فضای مجازی عملکرد بد و غیر قابل دفاع صداوسیماست که باعث شده در ۲ دهه اخیر روزبه‌روز با ریزش بیشتر مخاطب مواجه شود؛ به طوری که نسبت به صداوسیما انزجار ملی به وجود آمده است. اگر چنین نبود، صداوسیما می‌توانست با دعوت از چهره‌هایی که مورد قبول عموم هستند برنامه‌های موثری روی آنتن ببرد.

او ادامه داد: چند روز پیش در برنامه «این ‌شب‌ها» که از شبکه یک پخش می‌شود، آقایی در پاسخ به سوال مجری گفت، مردم در مجموعه آپارتمانی که زندگی می‌کنند با هم نماز جماعت بخوانند و اذان هم بگویند. معلوم است چنین اظهار نظرهایی هم وهن دین است و هم باعث بدبینی خواهد ‌شد. در واقع باید به سراغ آدم‌هایی رفت که حواس‌شان به این دنیاست و فعالیت خود را فقط محدود به کتاب‌های دینی نمی‌کنند. البته زهد و عرفان خوب است اما باید هر مسلمانی بداند در چه زمانه‌ای زندگی می‌کند و شیخِ چند کتاب باشد تا در کنار زبان دین، زبان دنیای امروز را هم بشناسد.

جواد میری در پایان گفت‌: کرونا به بیش از ۱۴۰ کشور جهان سرایت کرده است. پس لازم است وضعیت را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا هم از شر این بلا خلاص شویم و هم برای بحران‌های احتمالی آینده تجربه‌هایی گرانبها به دست آوریم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.