بررسی نقش تکنولوژیهای پیشرفته در ترمیم مهندسی بافت غضروف
انجمن علمی مهندسی پزشکی بیومتریال دانشگاه تربیت مدرس، در نشستی آنلاین «کاربرد تکنولوژی های پیشرفته در جهت ترمیم مهندسی بافت غضروف» را بررسی می کند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، غضروف، بافتی بدون رگ و لنف در بدن است و اگر آسیب گستردهای داشته باشد، توانایی ترمیم و بازسازی خود را ندارد. در جامعه امروز، بیماریهای غضروف از جمله ورم مفاصل و آسیبهای غضروف افزایش یافته است. آسیبهای آن میتواند عملکرد روزانه بیمار را مختل کرده و بهواسطه سایش استخوانها روی هم با درد همراه باشد. روشهای رایج مورد استفاده در درمان آسیبهای غضروف تهاجمی با بازده کم تلقی میشوند که شامل ایمپلنت کردن کندروسیتهای خود فرد، ریزشکست، تحریک مغز استخوان و حذف بخش آسیبدیده است. درمانهای رایج موجود روشهای قطعی نیستند، بههمین دلیل به استفاده از سلولهای بنیادی و مهندسی بافت غضروف روی آورده شده است.
“معرفی پلیمرها و نانو کامپوزیتها”، “معرفی پرینترهای سه بعدی بر پایه extrusion”، “معرفی بیوراکتور” و “نحوه استخراج سلول و تمایز” از جمله مباحث و سرفصل هایی است که در این کارگاه به آنها پرداخته میشود.
این کارگاه با تدریس دکتر بابک پورملاعباسی ـ فارغالتحصیل دکتری مهندسی بافت روزهای پنجشنبه ۲۴ و ۳۱ تیرماه ساعت ۱۷ الی ۲۰ به صورت آنلاین برگزار میشود.
علاقهمندان می توانند جهت ثبت از طریق لینک https://idpay.ir/cartilagetissueengineering/shop/۳۹۵۱۱۱ اقدام کنند.
منبع:ایسنا